Followers

Tuesday, April 27, 2010

Contest VS Sponser...

Hu..hu...ni kira topik hangat gak la ari ni...
ingat tak lagik contest "Cutest Baby With Cute Mom" ari tu???
sape yang dah dapat hadiah angkat tangan & sape yang tak dapat hadiah lagi???
ok la...camni citernyer...since contest tu dah lama berlalu k...
pemenangnya pun semua orang dah tau kan...
hadiah semua dah dikirim...
TAPI!!!! hadiah untuk pemenang Girl...
ketiga2 pemenang masih tak menerima hadiah lagik...
sebab ape???bukan mama tak nak post & mama amik hadiah tu k...
kat sini nak bagi clear sikit....
bukan nak malukan sape2 k...cuma tak nak orang salah anggap kat mama...
hadiah untuk girl seperti yang dijanjikan & mama pernah
publish kat blog sebelum ni...
Hadiah tu masih tak sampai ke tangan mama sampai la ni...
mama dah banyak kali Email & YM pihak sponser
untuk bertanyakan hadiah tu...
tapi until now tak de kabo berita...
pihak sponser on YM tapi biler mama tanya...tak berjawab2 pertanyaan mama kt YM tu...
mama pun tak paham nape???biler email...
email sponser ni dijawab secara auto...
sebelum ni pernah la sponser tu bagitau sorry sebab tak hantar hadiah lagik
sebab dia ada hal
so tak pe la mama kata...mama dah email alamat mama kepada dia...
mama dah tak tau nak wat camne lagik...
mama rasa nak beli jerk hadiah lain untuk pemenang...
ni yang wt mama FOBIA nak wat contest kalo jadik lagik hal cam ni...
bukan ape tak sedap la kiter dah janjikan hadiah lain...
then dapat lain plak...pastu dah la lambat sangat2...
ape pendapat kengkawan???
hu..hu...mama dah kebingungan ni...

12 comments:

my.mastura said...

halaa...kesian kt pemenang..kesian kt bebudak yg menang tu sebenar nyer..

anje x try call sponsor tu? ym2/email2 ni, org leh elak...try call la..kalau elak gak..hmmm...

lg pon, kitorg sumer tau saper sponsor tuh..muahahhaha

syida said...

hmm..kalau kita tak announce sape sponsor, nanti sponsor marah pulak. tp bila dah jadi mcm ni, bole tak kalau kita marah kat dia balik?

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

mcm2 hal kan anje...
kesian gark kat para pemenang...yelah, sure tertunggu2 hadiah dari anje...

mm...kalau dah sponsor buat camtu....gamaknyer solution terbaik..anje beli sendiri ler hadiah2 utk para pemenang contest tu....as penganjur pun rasanyer kita bertanggungjawab gark kan....

try settle ngan sponsor...if xde respond...terpaksa ler anje belikan hadiah lain utk pemenang..

Ain said...

ain rasa pemenang mesti faham masalah anje nie....

ganti jer la dengan hadiah lain anje....

[-suziey-] said...

mmg ade kes camni mama..kita pn mls nk cari sponsor yg manis mulut je camni..baik sponsor sdiri je hadiah..hehe..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

cuba call sponsor tanya elok2...kang nanti nama sponsor gak yg blacklist...

adda said...

kesian kat anje n pemenang. sabo je la byk2.. mintak2 sponsor tu cepat2 kasi hadiah tu. minta2 takde unsir penipuan la kann.. xde black n white ke masa dia setuju jadik sponsor dulu?

♥ MAMA ♥ said...

btul tu anje,mama pun x paham..bila ym dia on tp langsung xnk respon apa2 yg kite tanya,nampak sgt nk ngelak kn,hmmm ntah la apa mslh dia,kalu ada apa2 prob just terus terang je la kn..

xpe la anje,sabo je la,wpun mama dpt 1st prize tp kenalah byk bsabar kn,mmg mcm2 ragam manusia kat dunia ni..sabar kay,sal hadiah tu tpulang la pd anje,mama ikut aje..tk ur time kay ;-)

apapun mama aqish tetap terbaek wokk,caiyok caiyokk,hehee ;-)

eRiNsZ said...

hehe erin pon raser lbih baek mama blikan jer adiah lain utk pmenang, kalo sponser antor hadiah nt... smpan kan jer dulu, or jadikkna adiah utk contest sterusnyer...

ehemmm kami dah lama kmpunan nak mnang ni hehehe

mamamiera said...

laahh.. camtu ke sponser..
sian anje.. mesti pemenang pon tertunggu2.. akk rase anje takyah lah tunggu penaja tuh.. camne lah dia bisnes ek kalo org order, dia pos x eh..?

pndpt akk pon cam yg lain2.. kalo Anje kasi ape pon kat pemenang rasenye dorang x kesah kot.. yg penting Anje pon dah explain kan.. mesti masing2 paham dan xkisah ape pon pemberian anje.. ;)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

ada plak sponsor yang macam tu...nanti disebabkan tukang sponsor buat hal...tak pasal-pasal orang burukkan nama Anje plak...isk

smms said...

lor cmtu ka ..sian pemenang n mama juga ..kerna ternanti2 kan ..
kalu dah lmbt sgt mama beli ja hadiah lain tuk menjaga hati pemenang kan ..
dan kita rs pemenang pun phm insyaallah ..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.