Followers

Monday, April 19, 2010

Corat Coret GATSBY Deodorant Fair Street

BERJAYA TIMES SQUARE 17hb April 2010
melaporkan...GATSBY Deodorant Fair Street Fair di jayakan oleh
GATSBY & NUFFNANG
dengan gagahnyer mama pi ke BTS...
since aqish dah sembuh 100% why not mama join kan...
even mama travel dari Kuala Selangor(rumah opah aqish)
mama bangun pagi2 gagahkan jugak nak pi
papa yang hantar...
mama pi sorang2....berani kan???

so ni stage GATSBY tu....
memang happening ada VIP & pihak media sekali...
nak tau....this Fair Street masuk dalam

MALAYSIAN BOOK OF RECORD for

" The Largest Bloggers Gathering With GATSBY Dedorant Street Fair"

Time ni acara perasmian...sekitar jam 10.30pg...pendaftaran dalam kol 10.00 pg...
ramai giler blogger yang datang...

kalo tak silap mama seramai 518 orang blogger yang join....

ucapan dari YB Malaysia Book Of Record

ucapan dari pengetua NUFFNANG

ni sekitar sebelum acara bermula...
kami semua dapat baju warna merah & kipas ekslusif yang ditaja oleh GATSBY

sekitar di kaunter pendaftaran...
mama sampai dalam kol 9.30 pg...
awal giler....semangat punyer pasal

this point yang mama dapat masa main games yang disediakan
mama dapat 164 point....hu...hu...
banyak kan...sampai lenguh2 tangan...
games yang mama paling suka main adalah...
boling kelapa...
best bangat...

ni time nak tebus hadiah dengan menggunakan kupon point yang mama dapat..
beratur jangan tak beratur k...
antara hadiah yang boleh ditebus....
ada macam2 produk dari GATSBY...

antara games yang ada....lembu ganas...
he...he....mama tak naik lembu ni...
tak berani...tengok orang lain main jer
ada macam2 games kat sana...
tak rugi pegi tau...
memang sonot sangat2
mama dengan muka kepenatan setelah main games2 yang ada
time ni sesi cabutan nombor bertuah...
nombor mama tak bertuah....
hu...hu...tak pe janji sonot dapat hadiah jugak hasil tebus main games
mama lagik...jangan boring k
he...he....ni plak curi gambo anak AYU a.k.a Ibu Ayah Damia....
tomei bangat anak ayu ni...
cun giler...
ni kakaknyer...pernah menang contest anjuran mama
DAMIA ALEESYA...
ni plak anak AYU yang ke2...
DAMIA AYYUNIE yang selalu menang contest mama anjurkan...
tomey bangat...baik je dia tido diam2 kat dalam stroller tu
Mama & Amy a.k.a Mama_Tisya....
amy datang dengan hubby nyer...
bukan main romatik lagik...
berpegangan tangan gitu...

kami bertiga plak...
sorry gambo senget sikit sebab snap sendiri....
mama & Haiza....
haiza ni antara blogger yang tegar main games...
mesti dapat banyak hadiah kan..
mama, Fifi & azie....
time tengah sesak2 perasmian
mama & nia....
sorry la gambo tak berapa nak clear...
pasni nia leh la cilok gambo ni....
syok jumpa Nia...
memang spoting giler since gather MBP ari tu....
  • nantikan sambungan part 2 k....nak sambung keje jap

27 comments:

fazilzura said...

MAMA ... aduyaii, mmg sah le kamoooo .. tp daku segannnnn nk tegur.. daku 1st time attand geth nuff tu .. leps ni kite geth2 yek di nuff event .. besh sgt2.. tp kul 2ptg kitoeg dh blik.. penat

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to fazilzura : yup...kiter nak tegur pun segan...kiter tengok AKIL tu memang kenal sangat2 sebab dia pernah join contest kiter right...then siap ada nama lagik kat belakang baju akil tu...hu...hu...banyak kali ulang alik tak tertegur pun..

mamalieyna said...

amboi depa..bukan main noooh..ingt tak jd g dah..hehe..dpt jumpa kengkawan ye..Zai tak g ke?..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

besnye...
sure sonok jumpe geng bloger kan
selama ni duk komen2 kat blog
tup2 jumpe bertentang mata..:-D

Mummy Zara Sofea said...

la..sy pun nmpk awk..tp tgk cam kenal, tp cam lupe2..hehe..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak ina : yup pergi punyer since aqish dh sihat...sonot giler 7 letih bangat

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to rose : yup memang sonot giler dapat jumpa semua rakan blogger

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to mummy zara : u yang tengah tolah stroller dengan babay girl yang tome tu right...i memang nampak banyak kali...tapi ingat tak ingat jerk

mamamiera said...

anje, jd gak pegi ye..
zai jer x pi.. koje byk lgpon selsema lah.. kepale tintong, idung sumbat nak pi pon gerenti x syiok.. ;(

fazilzura said...

oh yeker.. heheh mmg saje pakai kan dia bj tu , senang kang dok ilang tgh2 org ramai tu , diorg wat pengumuman senang dh ado nama .. leps ni nk wat bj wrna oren .. senang dr jauh dh nmpak ..

** alamak , yeker.. kalau idok leh posing samo yek ... leps ni kite jmp lg yek

mummy_ayu said...

bestnya...rugi rasa sbb tak leh join..hope ada lagi next time..

unlisted_one said...

yay! i amik gambar kita berdua tu yek..thanks dear!!

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak zai : ha ah pi since aqish dah sihat...tak pe next time leh join lagik k

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to fazilzura : hu..hu...tak pe next time jangan lepaskan peluang untuk together2 k

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ayu : tak pe next time leh join k

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to nia : okeys...amik gambo tu k...simpan wat kenangan...

LYaFRINA said...

waaa.. pgetua nuff tu muda lagi erk... hebat2..
bestnya dpt join gathering gni.. lya bila la lg???

zue @ annaleeya said...

uishh... bestnyer gi sane... ramai jumpe geng blogger.. kita nih numpang nengok jer ler... huhu...

mama tisya said...

wah byk giler dpt point...tahniah2...hah kita kalo berdua je mmg jln2 pegang tgn slalu...tp kalo bertiga kena gilir2 la pegang tgn tisya & hubby...heheheh

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to lya : yup muda gitu...diorang memang sporting giler la...next time kalo ada lagi leh la lya join k

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to zue : tak pe...mungkin len kali leh jumpa real time punyer k

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to amy : hu..hu...tu yang jeles tu siap berpimpim lagik...kita jalan sengsrang jer...romantik giler...macam baru bercinta....tisya nampak tu mesti jeles punyer...kiter usaha keras nak kumpul point samapi tangan lenguh2..ape pun happy giler pi gatsby tu

MamaDamia a.k.a Haiza said...

nak curi gambo kita berdua tu...nak buh kat blog..wah boleh tahan ye sampai 164 point...sorang2 plak tu....saya berdua ngan hubby pun dapat dalam 182 point..tu pun sebab kul 2.30 kitorang dah balik...kalau tak memang harus gigih lagi mencari point...tapi kira ok la kan...coz leh redeem ngan barangan gatsby...sure semua yang pergi ni akan wangi tuk 2-3 bulan gitew...hihihi

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

aduhai...baru sempat blogwalking di pagi buta ni...alahai nampak my both damia dalam blog mama aqish n...really appreciate it...

tgk live mama aqish nampak lebih muda berbanding dalam blog...and mama aqish pun memang friendly...nice to meet you..hope lain kali leh jumpa lagi...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to haiza : ok amaik la...leh teepk kat blog...sonot jumpa haiza salah sorang blogger yang tegar main games tu...banyak dapat hadiah kan

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ayu : hu..hu...terharunyer... anak dara yang dua orang tu memang tomei that why masukkan dalam blog...meriah gitu

MamaDamia a.k.a Haiza said...

hahaha tetiba rasa cam ramainya la bloggers yang ada anak nama Damia...hihihi lepas ni bleh buat gathering khas untuk mama,ibu,mommy ngan mak Damia je....hihihi

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.