Followers

Tuesday, April 20, 2010

Corat Coret GATSBY Deodorant Fair Street - Part 3

Layan lagi...tak habis lagi gambo2 dari GATSBY k...
ni mama cilok dari blog suziey...
pinjam ek suziey...tantek gambo ni....

Amy, Mama, Suziey & Ayu

mama & suziey sebelum acara bermula...
semangat kami berdua pakai sport shoe...
rata2 yang datang tak pakai pun sport shoe..
ni gambo yang paling tak tahan sekali...
aksi melompat dari kami...
tengok la bukan main bersemangat mama lompat...
sebab beg nak terjatuh haq tu yang jadi lagu tu...
ni plak sementara nak tunggu papa datang amik mama
sempat lagi mama pi terjah BTS beli lengging aqish
so cheap tau...RM9.90 sajok...
berbaloi2....

ni la yang kami dapat masa pi GATSBY...
puas hati
&
yang lebih puas hatinyer biler mama dapat banyak point
then redeem mama dapat...
kat bawah ni

banyak giler....mama main sorang2 je tau pulun hadiah banyak2
point yang mama berjaya collect adalah sebanyak
164 point...
dan berjaya memiliki kesemua barangan GATSY ni
since tak dapat lucky draw dapat barangan GATSBY pun jadik la...

9 deodorant
8 spray perfume
7 pencuci muka...
berbaloi2 perh....penat pun tak kisah...ada habuan k....
hope next year ada lagik street fair camni...
leh mama join lagik k...
pada yang tak berkesempatan nak join...
kiter tunggu tahun depan k...
mama dah dapat email dari Nuffnang berbunyi:
Dear Nuffnanger,
  • Thank you for participating in the Gatsby Deodorant Street Fair! We had a great time there setting the record for the Largest Bloggers' Gathering for the Malaysia Book of Records, and we hope you did too.

  • For those of you who arrived and registered in time for the Malaysia Book of Records counting, we'll be crediting RM 50 to your Nuffnang account shortly. Please bear with us while we process your account, as we'll be crediting RM 50 to a large number of bloggers. The cash incentive should be credited into your account by the end of tomorrow.
  • For those of you who did not manage to arrive in time or did not make it for the event, we're sorry that you missed out on the fun! We also regret that we will not be able to credit the RM 50 cash incentive to your Nuffnang account.Once again, thank you for your support and we hope to see all of you at other Nuffnang events in the future!Cheers,Blogger Relations
Department
Nuffnang Sdn. Bhd.
p/s point tu ada yang ely a.k.a mummy sammy bagi kat mama since dia nak balik cepat....tq ely

34 comments:

wan sujaihah said...

meriah nyer gambar yang lompat tu..merah lagi..hehhe

Ely Hasrul said...

wow anje leh dpt byk gitu ek? beshnye.. mintak satuuu ahhahaha.. if papi ade & xyah nk carry sami sure kitorg lepak lama.. besh sgt!..

nice meeting u btw

emma said...

bestnyer...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to wan : meriah kan...blogger tegar asyik snap2 jer

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ely : he...he...gigih kumpul point....balik awal ek ari tu

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to emma : yup memang best giler

[-suziey-] said...

waaaa byknya hasil tuaian..kita amik cream rmbut tu 48 point terbang utk 2 biji..huhu..so dpt yg lain sket jek.. bestkan event ni..akhirnaya dpt gk kita bertemu mata..ekeke:p

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to suziey : hu...hu...suziey dapat banyak kan sebab berdua....cayok2

Mak Su said...

salam kenal, sayangnya kita tak berpeluang utk berkenalan masa di gatsby tempohari

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Meriah nyer..
Berbaloi2..Byk dpt point.. :)

maslinamansor said...

Nanti bila ada lagi function cam nie.. mas nak join gak :)

Sharinginfoz said...

banyaknya dapat hadiah... baguslah enjoy kan...

Largest Bloggers’ Gathering in Malaysia

Blogging Tips: BeautifulNara

mamalieyna said...

waaa banyk gak collection hadiah ni..mesti semangat gila time main game ni..hikhik..

alala legging tu sebijik cam ayep, leh pakai sama2 kt umah ibu pengasuh..ayah pengasuh ckp..ayep pakai suar nyamuk..hikhik..

mamamiera said...

banyaknye dpt hadiah..
boleh eat stock smpai akhir tahun tu..
cayalah.. tahun depan pi same2 ek..

nadja said...

best nyer mama.. tak sempat nak pegi ntah hari tuh ader kenduri.. ruginyer..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ni lagi sorang...banyak tul hasil tuaiannya...memang berbaloi2 kan...

siti nurkhijah said...

best la... minggu ni asyik baca n3 ttg street fair ni jer..
huhu...yg jauh ni tak dapet nak join..
kalu gini la meriahnya nnt ada lagi nak join jugk la alau terpaksa terbang ke KL...

atty's said...

wah beshnya ..leh buat stok..
kty tak dpt join..huhuhuuhuh

Ain said...

banyaknya kumpul hadiah....

berbaloi-baloi.....

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to mak su : tak pe next time kalo ada gather kiter jumpa k

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to lily : up main sampai lenguh2 tangan tuh...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to mas : yup join k...leh jumpa mas

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to sharinginfoz : tq dear...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak ina : he...he...main sampai lenguh tangan tu...beli legging tu kat BTS lama dah teringin tapi tak berkesempatan

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak zai : ok tahun depan kiter pi sama2 k...teringin nak jumpa kak zai

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to nadja : tak pe next time leh join k

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ayu : kiter dok sonok main games pastu carik2 ayu dah tak de maybe dah balik hotel kot...hu...hu..kejap je dapat borak2

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to siti : next time join k best giler punyer

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak aty : tak pe next time kalo ada lagik leh la akak join

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ain : nak point punyer pasal main games banyk2

eRiNsZ said...

daku jeles tahap gaban

MamaDamia a.k.a Haiza said...

wah ni memang hebat...sorang2 bleh pulun banyak barang gatsby...me ngan hubby pun dapat lebey kurang tu je...

errr ada ke sesapa yang dah dapat duit RM 50.00 tu?...me nya cam tadek je

firahadifa said...

owhhh.. nape i x terjumpa ngan u ek... adei.. tek pernah follow blog u.. nie nk follow .. pas nie kalau terserempak sure nk kena ambik gamba balik nie..

mama tisya said...

wah byk tul hasil redeem brg2 gatsby...suka sgt spray tu....sempt lg shopping ye

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.