Followers

Wednesday, April 21, 2010

Dah Nampak RM50 dari Nuffnang

Selamat pagi semua.....Rutin pagi2 mama adalah klik2 Nuffnang
nak tengok duit dalam akaun mama masyuk ke tak..
then terkezut biler tengok RM50 yang dijanjikan kalo kiter join GATSBY tu
telah dimasukkan kedalam akaun tapi lom leh cash out la...
date cash outnyer 23hb April nanti...
hu...hu....setelah ditambah2....duit dalam akaun NUFFNANG
mama la ni dah mencapai RM202.50....
banyak tu....mama tak nak cash out lagik....
nak kumpul sampai banyak2....
Sekalung terima kasih pada GATSBY & NUFFNANG
atas segalanya....hu...hu...terharu tak...
mama terharu bangat sebab kalo dulu akaun NUFFNANG mama tikit je
nak capai RM50 pun susah...la ni mama dah tau macammana nak
bagi akuan Nuffnang masyuk....
kengkawan semua cuba try tengok akaun NUFFNANG masing2...
ada tak RM50 tu????

15 comments:

[-suziey-] said...

dh masuk dh..kita pn dh dekat rm200..hehe tunggu nk holiday ke sabah br cash out:D

aufi said...

wahhhh..tahniah mama..yna punye br rm0.25 huk..huk..x tau la nk bt camne..just klik kt iklan tue je kn..hehehhe..x brp fhm pn lg nih.,..yna bc blog mama sal gatsby tuh..still x fhm..x tau la knp lembab sgt yna sal nuff nie..huhu..sian

mamalieyna said...

huhu..jeleZ..nk masuk mende, tak join pun..amaun ciput bangat nih! :(

atty's said...

wah rezeki tuh
kty tade ..rm50 tu ..sbb tak poie..hehehe..

Ibu Mifzal Arsyad said...

bestnya..rugi sy x join..huhu

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

zana pun dah click nuff nak check masuk ke tidak..alhamdullillah dah masuk...

hari baru lepas cash out..so, amount still tak sampai rm100 lagi..he he he..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

den nya pun dah masuk dah...memula dia tulis bleh cash out pada 23hb....pastu tgk balik tadi...hihihi dah bleh cash out plak...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to suziey : ops...nak ke sabah ba...nak itot...same la duit kiter dah masyuk gitu...cayok2 k

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak ina : tak pe sabo2 iklan kat blog kak ina pun dah semakin rancak la ni

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to aufi : tak pe berusaha mantapkan blog...rajin2 blogwalking then amaun tu akan bertambah...percayalah...tutorial pasal nuffnnag ni ada kat blog kiter

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to k.ty : tak pe next time leh join k

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ibu mifzal : tak pe next time join k

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to zana : cayok2 kumpul sampai masyuk baru cash out...baru terasa dapat banyak

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to haiza : yup...dah leh cash out kan...cayok2 k

~Siti Hajar~ said...

huhuhu...nuffnang xnak kawan sy, kat blog sy xkuar2 pun iklannyer...dah coba bkali2...xpelah xde rezeki sy dgn nuffnang..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.