Followers

Thursday, April 29, 2010

Lagi Isu Rafiqin Darwisy Kutok Facebook Arwah Din Beramboi???

Selamat petang...mama tak tau isu ni betul atau tak...tapi mama dapat tau dari satu website ni
tentang budak sekolah ni dok kutok arwah Din Beramboi di Facebook
untuk maklumat lanjut leh klik SINI @ mana2 gambo tu k...

kata2nyer di facebook

pendek akal la budak ni

tau tak Facebook ni semua orang leh baca tau..

nak cari populariti la tu

ape nak jadik la remaja zaman sekarang ni

ni pun sama gak...


facebook & blog digunakan untuk perkara baik2 bukan nak kutok2 orang k...

12 comments:

mama izzya@idah said...

macam2 org skg kan...
xsedor diri org kata...

b.O.n.d.a said...

penah terbaca yang fans 'I HATE RAFIQIN DARWISY' kat FB cecah 40,000 Orang!

kan kalO 40 Orang dOakan kita jadi bebetul, inikan pula 40k Org??? isyk..

fazilzura said...

ni SAHIH ke idak ye?
cz ada ckp paper ni di EDIT

Yan said...

eh jap..
akak mmg ade dengar kes dia kutuk2 arwh din..
tp akak tak dengar lak kesah dia mati dibunuh... yeke ni???
tgk metro ni awal bulan aritu punyer..

[-suziey-] said...

umangaih ape nk jadi la..tu la dgr gk..btl ke ek?

LeEyA said...

akak benda ni dh lama.. bdk ni pun dh minta maaf secara terbuka.. sume dh reda dh..

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

haha..ari neh 2x den nk komen psl entry yg sama..psl artikel dlm metro neh mmg TAK BETUL coz den sndiri bru jer lepas baca metro 9 april 2010.. dorang saje EDIT metro tu nk bg takut si rafiqin tue.. tp mulut si rafiqin tu mmg kuang ajaq sngguh!!

dia org kapir..mane tau nk hormat org islam yg dh mninggal agknye.. haiisshh..

hazlina said...

teruk btul budak ni...tah apa2 perangai..

mamaaerish : said...

akal x panjang...aduyai...

ita cutevirus said...

budak² skang... tak reti hormat orang tua...

Elyn said...

budak ni dah kene tangkap belum ek??

firahadifa said...

owh... da sampai kuar metro ek... adei.. x pasal2 jadi glamor semalaya..

dia x pikir consequences apa yg akan jadi kot adei...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.