Followers

Monday, April 19, 2010

Nak Minta Tolong Kengkawan Semua....PLEASE!!!!

Mohon jasa baik kengkawan semua untuk bagitau mama
contest2 yang mama senaraikan kat bawah ni
dah diumumkan pemenangnyer atau tak???
since mama dah ketinggalan siaran blogging ni selama 1 minggu
time aqish admitted ari tu..
so mama tak tau ape perkembangan terkini
pasal contest2 ni...
mohon jasa baik kengkawan untuk update mama k...
mama dah puas terjah contest2 ni tapi tak tau
dah diumumkan pemenangnyer atau tak....

FACE EXPRESSIONS CONTEST

CONTEST AKSI SI COMEL BERSAMA FLOATER

BONDING MOMENT WITH OPAH
MUKA GARANG SI KECIL
AKSI TEPUNG GOMAK SI MANJA
p/s tq pada yang sudi update untuk mama k

12 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

2 contest rasanyer dah umum winner..
1) baby with floater
and
2) bonding moment with opah

yang lain tu tak sure lah

anin said...

rasanya yg bonding moment with opah tu dah..yg floater pun dah..lain belum

LYaFRINA said...

yup bonding moment with opah 7 contest floater tu dh umum pemenang..

contest y lain tu blum tamat lgkn dateline dia.sbb lya ada remark kat:-

http://fasyafrina.blogspot.com/

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x join laa pulak contest yang mama ckpkan tu..

smms said...

bonding moment tu dah itu ja yg saya join ..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to zanna : tq dear

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to anin : tq dear update me

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to lya : tq dear

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to eliss : tq singgah komen

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

smms : tq dear..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

dua contest yang first tu je dah umum pemenang...yang lain belum lagi..still belum tutup lagi

fantaghirolynn said...

mama, aksi tepung gomak si manaja, insyallah umum next week.. lynn busy seminggu 2 ni.. sabar k..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.