Followers

Tuesday, April 6, 2010

Nape La dengan Blogspot Ari ni???

Mood nak berblogging terus tersentap biler????
biler blogspot cam ade problem ari ni...
tak caya????jom tengok buktinyer...
ada sape2 yang mengalaminyer juga???

ok kat situ ada 2 komen yang mama kena moderate so baru komen tu leh di publishkan...
tapi masalahnyer....komen tu pagi2 tadi mama dah moderate....

now still kuar gak komen yang sama...ape kes????

then mama pun try la nak moderate balik komen tu....
klik publish untuk kedua2 komen tu ....
tup2 jadik macam haq kat bawah ni pulak.....
ape kes ni????
kwang...kwang...kwang....sekali tak leh moderate la....
so ada sape2 yang mengalami masalah yang sama cam mama tak???
Google tolong kami....

34 comments:

noy said...

noy ok jer....takde masaalah...maybe it for few hours..

Yan said...

tah takde plak..

mamalieyna said...

ada..kak eina td, dekat sejam baru ok..huhu..nnti ok balik la tu!

mamaaerish : said...

eb kena last wik... mmg angin... hu3

LIP (^_^) said...

temporary je tu kut..

Hezesuze said...

aik kt sini OK jek...huhu

CkYnHaShiM said...

kite penah kena..huhuhu..tp bukan kes moderate tu la..ni nak wat new post..x pat..nak edit post x pat..

kua error kot cam tu la gak..tp wat dono je..sok elok dh..

honeylanz said...

mmg tgh weng la blogspot rsnye...

Ibu Mifzal Arsyad said...

sy selalu jd cam tuh bila duk ubah layout..script salah n x lengkap..mmg automatic jd cam tuh..huhu

nieda said...

semlm mmg problem la..nieda nk tinggalkn jejak pun keluar error jer..

Ena said...

ena penah wat n3 macam nie sblm nie.. huhu.. kat lam tu ade 27 komen sampai skrg.. mase tu memg x leh publish.. skrg dah kuar la semua komen2 tu.. tp yg 27 tu tetap ada lam dashboard.. huhu.. tak suke tol kan!..

Liessa said...

ha ah...sy nye pun same gak dr mggu lepas terkene..td pun ade gak kene skali...takut gak...kot2 ilang seme nye...tapi bila refresh je memanjang elok balik...

zue @ annaleeya said...

ade anje... akak kene gak pg td, mmg hangin la... last week pon ade gak kene skali... geram tul..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mungkin tu cache ajer yang you nampak lepas you dah moderate komen tu.tu yang kuar error tu sebab dia tak leh publish komen tu.

mama uzma said...

iena pun penah kena kak...

yg hari skang plak nak upload gambar x dpt2...geram betui..!!pastu buka blog kengkawan nak closed dah x bleh...apa kejadahnya la plak ni..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

TO NOY : Nah la kat sini lembab sikit

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to yan : pagi tadik jer lani dah ok sikit

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to mamaaerish :ye ker...nak update pun malas kan

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak ina : la ni dajh ok sikit...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to LIP : ye kot

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak heze : kat sini cam slow sikit

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ckyn : u la tension jerk

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ibu mifzal : kena banyak besabo kan

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to has : yup setuju tu...sokong2

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to nieda : yup semalam pun sama..tension giler

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ena : mesti geram kan...hangin jerk

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to lieesa : yup betul tu dear...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak zue : yup...hangin satu badan...nak komen tu tak de mood dah ni

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to iena : yup...kalo bab uploada gambo tak leh tu lagi la tahap bengang giler punyer

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to eliss : may be la kot

[-suziey-] said...

hehe xtau la plak sbb kita xguna moderation ni..:D

joyah sepot said...

sama2...sy ade gak cmtu...da approve pun still ade...huhuhu

Huda said...

ptg tadi huda pun same jd gitu..mlm ni ok lak nampaknye :)

unlisted_one said...

kadang2 perkataan utk word verification tu kelakar pulak tgk.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.