Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Monday, April 26, 2010

PERHATIAN SEMUA!!! JOM JOIN 1 SUPERKIDS CLUB HOUSE LAUNCHING & FAMILY DAY

Selamat pagi kengkawan semua...
dah ada plan 9hb May ni nak pi mana???
ok la bagi yang tak de plan nak pi mana2 ape kata join mama kita pi
1 SUPERKIDS CLUB HOUSE LAUNCHING & FAMILY DAY
banyak aktiviti yang menarik kat sana tau...
jangan lepaskan peluang kengkawan semua untuk mengjoinkan diri k...
yang dok jauh kat JB, Penang, Pahang....jom la turun PUCHONG untuk join....
jom tengok ape aktiviti yang ada pada 9hb May tu k
  • INDOOR :
* Aktiviti multi-skill untuk anak-anak – face painting, interactive story telling, origami, felt craft dan mewarna.
* Talk dan demo daripada Malaysian Baby Wearers (MBW).
* Bengkel ikatan tudung bersama Majalah NUR.
* Sesi hati ke hati bersama Ms Maizawati (model, usahawanita, duta Avon).
  • OUTDOOR :
* Bling-Bling Race yang semestinya heboh!
* Demonstrasi dari Bling AutoSpa. Kilat kereta?LAGI MENARIK?
* PHDC. Yeah it’s the PLAYHOUSE DISNEY! * Clowns and balloons. Did I mention clownS? Yea ada 2 clown :)
* Press. Oh yeah, event ini akan mendapat liputan pihak Harian Metro, Mingguan Wanita,NUR dan Pa&Ma.
* Bintang AF akan turut serta!
* Peluang bertemu blogger yang tersenarai dalam 50 Blog Terbaik Malaysia Pilihan InTrend.
* Berpeluang shopping di gerai2 yang mengambil bahagian.Dan banyak lagi acara2 menarik untuk anda sekeluarga.
  • Sila sahkan kehadiran (confirmation) dengan reply email ni kerana 100 keluarga pertama yang mendaftar akan mendapat doorgift istimewa tajaan Maybelinne, Bling2, etc. dan 50 keluarga pertama akan mendapat tag istimewa dari kami!
untuk maklumat lebih lanjut mengenai LAUNCHING ni leh klik SINI

ni peta ke lokasi LAUNCHING tu k....

mama join...sekarang ni tengah tegar nak join ape je aktiviti blogger yang dianjurkan...
so kalo ada sape2 yang wat aktiviti blogger lagik leh la bagitau mama k....
mama nak memeriahkan dunia blogging ni...
Ia bakal berlangsung pada 9 Mei 2010, di Wisma Bling Lustre, TanMing Boulevard, Tmn Meranti Jaya, Puchong (dekat Bandar Bukit Puchong).*

5 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

elly hamzah said...

anje..wah best entry pagi ni..bila tu ekk?

mummy_ayu said...

emmm..ada gak baca tadi kat MBP..mcm nak join.tapi kena tanya big boss dulu..Anje join ker?

nieda said...

insyaallah nk join juga

mamalieyna said...

mcm menarik! tp rasanya time2 mcm tu, sibuk packing2 brg ni..haha..excited nak pindah kekunun! :p

~Siti Hajar~ said...

bestnyer...teringin nak join tp kami turun KL 2 & 3 mei ni, xkan nak turun lagi 9hb...huhuhu...xdpt p la...

*kami dr penang..hehehe

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.