Followers

Tuesday, April 27, 2010

Tension Kena Join Tranning Esok!!!

Hu..hu...esok blog mama sunyi k...
tapi ari ni nak cari sumber2 untuk wat auto publish entry esok k...
esok mama kena join tranning cam Mamalieyna...
since Boss mama pi Oversea...
so mama kena ganti...dengan payroll tak siap lagik...
so bulan ni semua dapat gaji lambat k...
leh gitu????
pasal tranning tu....dah la mama tak join episod awal dulu...
tibe2 time episod menjawab soalan mama kena join plak...
ape jawapan yang mama nak bagi ni???
hu..hu...main taram je la ek...
mama kira "cat cilut at2 cat cilut kucing lompat"...
hu...hu....mana yang kena diaggap jawapan jer...
sib baik soklan dalam bentuk ABC k...
kalo subjektif @ isi tempat kosong
maka kosong la jawapan mama tu...
hu...hu....sape nak tolong gantikan tempa mama...
angkat tangan....
  • p/s ari ni papa half day pi amik kete baru kami...yahu...weekend ni banyak la agenda kami....
ops...ingat tak contest teka nombor plate ari tu???
mama akan lancarkan semula k...haq ari tu terpaksa cancel k..
sebab nombor platenyer dah jauh bertukar dari yg sebelum ni..
ada hadiah menarik menanti anda...tunggu k...

6 comments:

mummy_ayu said...

selamat berkursus!!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kita x pernah rasa camne rasanyer tension berkursus..hehehe
Apapon Selamat bertraining yer!!

Ain said...

jangan tido sesama ieyna nanti dalam bilik training tu ya....

jawab betul2 tau....hehehe

syida said...

kuiz teka nombo kete tu dpt hadiah kete tak?

mamalieyna said...

sian kita kan, training ni utk bos2 jer..kita2 ni pulak kena join tetiba..hukhuk..jom standby gula2 manyak2x.. :p

mamamiera said...

pegi jgn x pegi..
okey lah tu.. kalo di suruh hari sabtu kee..? lg lah malas kan.. ;)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.