Followers

Monday, April 5, 2010

Weekend Kami Ke Fun Fair....

Ape khabar semua...harap sihat k...
kembali bekerja untuk mood ari Isnin...
weekend ari tu kami pi Fun Fair wat kali kedua...
balik kampung rumah Opah Balqis malam tu terus pi terjah
FUN FAIR....
sonot giler biler tengok anak2 gembira...
mak bapak plak menghabiskan duit
beli token untuk anak main menan yang ada kat situ...

Kami berlima naik menan ni....sonot giler....biler dah sampai kat puncak...

ni plak keretapi Naga...laju gak la...tapi tak naik pun...sebab papa tak kasi

haq ni syok...menghiburkan hati kedua2 kanak2 ni...
bukan main sengeh2 dapat main banyak menan malam tu...

gambo agak kabur sikit sebab tak mau diam...
sat je possing nyer pastu sibuk nak main stereng kete tu...

mama & aqish masa nak buaian tinggi tu...
lupe plak ape nama menan tu...

ni plak dua2 naik Mickey Mouse terbang pusing2....
senegh2 je berdua ni...

tengok tu mama panggil pun wat tak layan jer....
bukan main suka lagik...
pendek kata memang best la...ada banyak menan tapi tak semua kami
main....budak berdua ni je banyak main...
p/s malasnyer nak keje...kalo ari ni ari Jumaat kan best????

21 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

beshhnyer! lama dah tak g fun fair, kalo de skng nak jugak g :)

mummy_ayu said...

bestnya! fun fair kat mana nie? lama tak pie funfair..Ian mesti duka kalu gi funfair..aqish pun happy jer..mama nya pun sama happy....best!!!

mamalieyna said...

wooo beraninya aqish main menan macam2..huhu..mcm adventure gak tu..!

[-suziey-] said...

tetiba mcm teringt dh lama xg fun fair..haha..

cam best jekk

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

dah lama tak pi fun fair...tapi rasanya kalau bawak aleesya n ayyune ntah dia nak ke tak nak..almaklumlah penakut sikit diaorg tu...

azila raffie said...

haah.. funfair mana neh? last pegi kt stadium ari tu.. huhu!

ni wak, nnt amek award kt blog ek.. tQ

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kita pon dh lama x p fun fair..

Wansteddy Tales said...

uwah... bestnya fun fair!

nadja said...

wah best nyer mama g jenjalan funfair.. dah lama tak g.. kat mna tuh..

lily azliyana @ mama zara said...

bestnye gi funfair!! lame dh tk gi funfair mcm ni..tunggu Zara besar sketla..rase klu time2 skang bwk die konpem penakut nak main benda2 tu sume..hehehe

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ieda : he..he...kiter pun dah lama tak pi....dapat pi sonot giler

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ayu : kalo bawak budak2 best sikit tengok diorang gumbira main menan2 kat situ

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak ina : jangan tak tau aqish memang berani...namapk je muak cam takut

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to suziey : alo bawak aqeel mesti sonot punyer kan

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to damia : oit...ye ker???tak pe mungkin dia nak naik sama2 dengan ibunye r kot

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to azila : kat depas tesco kuala selangor jerk

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to lily : best punyer..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to wan : yup...syok punyer

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to nadja : yup best bangat

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to lily : hu...hu...sonot giler...aqish ni berani sikit semua menan dia nak naik

aLyNnZ said...

salam kenalan ngan blogwalking trjumpa blog nie..huh ramainyer member blog awak..jelous sungguh..sy pun nk jd salah sorang dr member blog awak..ur child so cute..sepasang lg..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.