Followers

Wednesday, May 5, 2010

1st Birthday GiveAway - CUTE PINK BABIES CONTEST

GiveAway lagik kali ni nak join dari blog ANA
dengan tajuk GiveAway nyer Cute Pink Babies Contest
klik banner contest untuk maklumat lanjut...
contest di anjurkan bersempena Birthday Anak beliau...

Damia Nurin Balqis Binti Mohtar
2 Tahun 6 Bulan
13hb Oktober 2010
Ucapan mama untuk Damia Nurin Balqis adalah:
Semoga Balqis menjadi anak yang solehah taat kepada Mama & Papa, menjadi Insan yang berguna kepada Masyarakat, Bangsa, Agama & Negara serta membahagiakan semua orang disekeliling Balqis. Mama sentiasa mendoakan yang terbaik untuk Balqis.AMIN...
Contest bermula dari:
28 APRIL 2010 sehingga 28 Mei 2010..

11 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

so cute darls..
kena godek2 cd lama cari picca my alya in pink dressing gak la..
btw, gud luck.. =D

haslina said...

selamat selamat berjaya...
;))

Ena said...

gd luck anje!..

comei la aqish ngan color pink tu..

kakyong said...

amboi comelnya aqish dgn gaun pinky..

ibu_Arifa said...

hihi..good luck yer Aqish.. Dalila pun suka wat tgn mcm tu jgk..padahal nk wat "peace".. or "best" tp yg jd sebijik mcm Aqish tu.. hihihi

QisQas said...

SALAM TERJAH.DITERIMA YE ..GUD LUCK DEAR..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

so cute...jari dia tu mesti nak buat "peace" tu ye...hehehehe

gud luck darling for this contest

Agnes Kanyan @ Mummy Vish said...

GOOD LUCK TO U SWEETIE AQISH

mama aqish, baca2 entry mama...ada bagitau aqish guna bottle avent kan? nak inform mama ada satu blog ni jual bottle avent sempena mothers day HILIPS AVENT BPA FREE BOTTLE 260ml X 4 BOTTLE RM 100 jer ...berbaloi sangat....kalau tak silap dia ambik stok tu dri london.

kalau mama minat mama pergi blog ni http://kcdream.blogspot.com/...puan mai tuan punyer blog. stok dah abis tapi dia restock dan dijangka sampai 23/5....

ada masa mama jemput datang ke blog saya jugak ya..boleh kita tukar2 cerita (www.babytravisshaldrich.blogspot.com)

mamalieyna said...

kak qis yg comel...good luck ye! adik ayep kalo ghajin nak suh mama join gak la..ada baju kaler pink! hehe..

[-suziey-] said...

good luck aqish..comel..swet je ngn baju polkadot tu

zue @ annaleeya said...

pink ler pulok... nih kene carik baju airel tg kaler pink dululah...

gud luck aqish!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.