Followers

Tuesday, May 11, 2010

Ape Kata Survey Tentang Contest Yang Bakal Mama Announce???

Ok kengkawan...mama nak minta pendapat la k...
since mama dah war2kan yang mama akan mengadakan contest...
since dah ada 3 orang PENAJA hadiah contest...
so maybe akan ada 2 Contest yang akan dilancarkan sekaligus...
Untuk Anak2 satu then Untuk mama2 satu..
ape yang mama nak tanya kat sini...
WAJARKAN mama limit kan penyertaan kepada
BLOGGER TEGAR yang selalu terjah @ komen kat blog mama ni???
diulang sekali lagi....WAJARKAH mama berbuat begitu???
bagi memberikan PENGHARGAAN pada peminat(ceh ada ke peminat) blog mama ni???
atau OPEN tu everyone yang ada blog???
since ada pendapat dari beberapa pihak la yang emncadangkan begitu...
so sebelum keputusan dibuat...mama nak tanya pendapat kengkawan semua...

layan gambo aqish k...tak de kait mengait pun tapi mama nak kaitkan jugak

  • p/s any suggestion please let me know k

34 comments:

idah @mama izzya said...

ok jgk klau wat utk yg selalu kunjung blog..sebagai penghargaan..

Fieza79 said...

wajar kot utk blogger yg kerap terjah blog mama..br adil hehe..sekadar pndapat..

my.mastura said...

kalau buat gitu, kang kata kejam pulak..hehehhe..

terpulang la pd anje..tp yg penting "SAYA NK JOIN!!!" :D

tp, ada sorg ni, sy perasan, blog dia dibuat hanya utk join kontes je..x penah sy tgk dia buat entry lain...

maslinamansor said...

anje,
macam kena limit jer... :)

[-suziey-] said...

me xkisah sbb me adlh blogger tegar yg slalu terjah sini..yeehaaa:p

LisaVsKhusairi said...

hemm..bg sy...terpulang pd penganjur...sbb syarat2 penganjur yg tetapkan...tp klu nk suh nmpk lg meriah buka pd sume yg ada blogger...tp nk senng n xpayah kna tgk byk pnyertaan just buka pd yg pengunjung tegar jer...per2 kptsn terpulang pd anda...hihihihi...pengunjung tegar mesti ramai sbb sblm ni dh penah buat contes...kira blog dh glamor

nza said...

xkisah apa2 yg penting tuan punya rumah hepi.....

bizmom said...

hi mama..nakbg suggestion ni....bg saya better open.sbb nanti yg bukan tegar pun akan jadi tegar.....sy ni pun baru berjinak2 ngna blog....mana leh terus jadi tegar...ini memberi sokongna kepada sy untuk lagi tegar ngan blog mama....mai follow blog kiter yer.

Myluv-Sylvia said...

hye..
bagi saya, terpulang pd tuan rumah. kalau layak. saya pun nak join jugak wlupun saya baru belajar mem'blog' ni. :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

janji aku buleh masuk..hehehehe

SuZiE said...

suzie rase la kan wajar sbb suzie ni tgolong dlm golongan blogger tegar n bg komen kat blog ni... ekekeke.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

X tau nk bg pendapat apa yer..Tp terpulanglah pada Anje..yg penting kita blh join.. hehe.. :D

kinna said...

cdgn sy:
contest-> open 2 all
adiah-> special utk follower/penkomen tegar je..
buleh gitu? haha..cam nak-kejam- tp-tak-smp-ati :)

BIONIC WOMEN said...

sonok gak kalu wat utk pengunjung tegar jer...lagi mengeratkan silaturahim kita..hehe
lagi ler cerah pluang nak menang tuh..

wan sujaihah said...

pada saya penghargaan haruss diberi pada yang setia bersama kita...maknanyer...mengikuti bukan kerana hadiah semata2....:)

Ely Hasrul said...

hamboi comelnye aqish.. pandai pose..

tak kisah anje.. open buleh private pong buleh.. baru la nmpak sapa follower tegar hehehehe..

tapi sy start folo anje pon sbb anje punye contest, sy tak masuk contest tu tp folo juga sbb byk info.. :P

♥siEha♥ said...

BETTER OPEN KAN MAMA AQISH...
NNT ORNG KT KEJAM PLAK..HEHEHEH

zue @ annaleeya said...

akak ok jerk mane satu pon... tp klu nak yg slalu terjah kt cni pon ok gak... sbg penghargaan kan???

akak slalu terjah anje nih.. hehehe...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wajar bagi blogger tegar jer kot...

LeEyA said...

mcm mana nk buat pemilihan pengunjung tegar.. mcm sy.. sy rajin blogwalking.. tp, tak tinggalkan sebarang tanda kehadiran sy.. iaitu komen or smthg berkaitan..

Nurshahfamily said...

kalau nur ok jer... so kita leh la lebih rapat hehehehe.. asyik tambah je tak rapat2 hehehe

kakngah said...

kalau limitkan, takut kurang sambutan. tak meriah sgt pulak nanti.. lg pun ramai yg silent reader jek tu..

Izan Ishak said...

anje...
cam izan ni boleh join ke...sbb rajin terjah blog anje tapi... dakalnya sempat bagi komen adakalanya jadi silent reader jek..


**yg penting...nak join...nak join..

mamalieyna said...

herm..susah gk nak komen..kalo pendapat peribadi..if open tuk blogger tegar je ok gak, baru la aci..sbb diorang selalu follow kitenye stori, kiranya contest ni tanda penghargaan gituw..if open to everyone, k gak..meriah la sket penyertaan..tapi not fair sket, diorang just nak join contest..tp takmo kwn dgn seikhlas hati..hehe..bahasa berbelit2..adooi!

*apa2pun terpulang anje lah kan! as a penganjur.. ^_^

smms said...

hum kalu limit sian lak yang baru nak kenali blog anje ..
tapi terpulang mungkin kalu limit khs tuk pengikut setia sebagai penghargaan pun ok ..

hummmm tapi nak tau gak i qualified x ?
hehheheh

Liessa said...

salam...sy dh jln2 blog contest mama...tp tak leh nak tinggal kan komen...x tau problem ape...huhu...apa2 pun...Tq join sy nye giveaway...

aLyNnZ said...

bg alynn tepuk dada tanya selera..rezeki masing2 kan..bg menjawab pendapat sorang blogger yg mengatakan blog dicipta hanya utk join contest..mcm alynn ada 2 blog yg aktif satu khas mengenai family satu lg khas utk join contest..

E.L.I.Z.A said...

hmm kalu utk blogger yg slalu berkunjung ke sini, nnt persaingan x sengit la hahah tahu² je tak sengit :P

open kot..the more the merrier rite ;-)

INTANKUTERPILIH said...

mama, kalau contest tu hanya blogger tegar jer yg leh join, maka saya leh join tak??kalau tak boleh, makanya baik mama bukak pada semua blogger, so bolehla saya join...hehehehe...

Nadiah Sidek said...

kalau yg baru je 'jumpa' blog ni 2-3 minggu lps camne? huhu..

Ummi Eisya said...

terpulang kepada penganjur la..tapi nanti mungkin kena listkan sape blogger tegar tu..kalau nak hargai diorg semua,ok gak pe..cuma mungkin sambutan tu dari beberapa blogger je la..

Umi Nuha said...

kalau open utk seme, akan ada pembaca tegar to be nanti :-)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

err anje cakap ada 2 contest kan...so buatlah satu untuk blogger tegar n satu lagi untuk semua blogger....adil kot gitu :)

ummuabdullahsyaakir said...

Salam anje,

Akak ni blogger tegar ke?Huhu update pun jarang2,tapi akak selalu je terjah blog anje ni cuma kadng2 tinggalkn jejak.

Tapi terpulang pada anje as owner ^_^

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.