Followers

Wednesday, May 5, 2010

Ape La Aqish Ni...

Semalam mama dok sibuk kemas baju aqish..
then aqish pun dok sibuk memunggah barang2 dia...
thne tengok la aqish pakai stoking pun terbalik...

tapi kalo tengok kat dalam gambo ni nampak macam kakinyer diterbalikkan...

tapi sebenarnyer stoking tu yang terbalik kan...huwa...huwa....huwa....ape2 je la anak mama ni...banyak benda nak story ni...tapi keje pun manyak menanti since semalam dah cuti k

28 comments:

Huda said...

hehe..klakarla aqish ni..bukan dia sengaja kan :)

[-suziey-] said...

hahahah lawak la aqish ni..sabo jek:p

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to huda : secara tak sengajanyer....terpakai terbalik...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to suziey :macam2 ragam ade kan...

Adlina Husaini said...

baguslah suka pakai sock..nanti belajar lagi dgn mama camner nak pakai dengan betul yer

adik aisy asyik tarik je stokin dia pastu masuk dlm mulut huhu..

wan sujaihah said...

alahai..salah la tu sayang

mamalieyna said...

hahaha..jgn kak qis ajar adik ayep pakai stoking camtu udah..hehe..

nieda said...

lama2 nanti pandaila aqish pkai sendiri

zue @ annaleeya said...

xperlah... aqish baru nak blajo pkai sdiri tuh... slow2 kan aqish??? nanti pandailah...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

aqish...aqish...boleh pulak pakai terbalik tu...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to adlina : memang anak dara ni suka no memunggah barangnyer...ape je yang dijumpa nye mesti di torainyer

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

ti kak ina : hu..hu...tak de la adeq ayep...pi rumah ibu tak bawak toking pun

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to wan sujaihah: hu..hu..main sarok je...janji pakai katanyer

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to nieda ; yup2 cayok2 dah lama2 nanti teror la

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak zue : tol tu auntie...aqish baru nak belaja...kalo salah tolong tunjukkan tapi mama ni kalo salah tolong snapkan gambo masuk dalam blog plak...hu...hu....

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ayu : hu..hu...ikut gerak hati la katakan...kengkonon betul la tu

AshAnas said...

betul, memule nmpk cm aqish duduk melutut n mama_aqish amik gmbr tapak kaki die... upenye, terbalik ek... hehe...

E.L.I.Z.A said...

hehehhe..tp xpe, x perasan sgt hehhe cuma belang2 tu je yg nampak mcm terbalik heheh

~Siti Hajar~ said...

hehehe...apala aqish ni, btl la nmpk mcm kaki dia yg tbalik...

xpe la anje, tu dah kira aqish dah pandai bt sndiri, otak dia dok berfikir tu...

Emmelly Hanafi said...

Hi Mama_Aqish..

nanti jgn lupe hapdet pasal berat bdn Qish..sbb kite pon de baby girl camtuh.

Now dah 1yrs 8mths tp berat dok kt 8.5 kg camtuh. Dia mmg very bad appetite. Susu pon num sket but very active. Antibodi weak sket sbb mudah sakit.

Dah check specialist gak..smua normal except hormon growth dia de sket rendah..but doc ckp x yah risau..still normal..

Klu kite boleh share2 pasal anak nih..leh tenang ati sket...

mummy_ayu said...

mcm mcm kerenah anak anak nie kan..kelakar kenkadang..

smms said...

gelagat anak la yg leh wat kita terhibur kan ..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ashans : asal boley je anak dara ni pakai toking...kengkonon betul la tu

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to Eliza : kalo sekali pandang tak perasan kot tapi kalo berkali2 perasan punyer

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to siti hajar : tol tu...daya kretiviti & pemikiran anak2...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to emmely : ok dear...tiap2 bulan i akan update perkembangan terkiri aqish./...jangan risau la kalo faktor genetik anak u tak berapa nak naik berat badannyer...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ayu : nak tergelak tengok...tp kalo digelakkan marah plak...ape2 aje la

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to smms : tol tu hilang semua ras penat keje kan...tengok telatah diorang ni...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.