Followers

Wednesday, May 5, 2010

Ape La Aqish Ni...

Semalam mama dok sibuk kemas baju aqish..
then aqish pun dok sibuk memunggah barang2 dia...
thne tengok la aqish pakai stoking pun terbalik...

tapi kalo tengok kat dalam gambo ni nampak macam kakinyer diterbalikkan...

tapi sebenarnyer stoking tu yang terbalik kan...huwa...huwa....huwa....ape2 je la anak mama ni...banyak benda nak story ni...tapi keje pun manyak menanti since semalam dah cuti k

28 comments:

Unknown said...

hehe..klakarla aqish ni..bukan dia sengaja kan :)

Unknown said...

hahahah lawak la aqish ni..sabo jek:p

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to huda : secara tak sengajanyer....terpakai terbalik...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to suziey :macam2 ragam ade kan...

Unknown said...

baguslah suka pakai sock..nanti belajar lagi dgn mama camner nak pakai dengan betul yer

adik aisy asyik tarik je stokin dia pastu masuk dlm mulut huhu..

OneSue said...

alahai..salah la tu sayang

mamaarifakeemaisy said...

hahaha..jgn kak qis ajar adik ayep pakai stoking camtu udah..hehe..

nieda said...

lama2 nanti pandaila aqish pkai sendiri

Zue AnnaLeeya said...

xperlah... aqish baru nak blajo pkai sdiri tuh... slow2 kan aqish??? nanti pandailah...

Unknown said...

aqish...aqish...boleh pulak pakai terbalik tu...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to adlina : memang anak dara ni suka no memunggah barangnyer...ape je yang dijumpa nye mesti di torainyer

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ti kak ina : hu..hu...tak de la adeq ayep...pi rumah ibu tak bawak toking pun

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to wan sujaihah: hu..hu..main sarok je...janji pakai katanyer

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to nieda ; yup2 cayok2 dah lama2 nanti teror la

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to kak zue : tol tu auntie...aqish baru nak belaja...kalo salah tolong tunjukkan tapi mama ni kalo salah tolong snapkan gambo masuk dalam blog plak...hu...hu....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to ayu : hu..hu...ikut gerak hati la katakan...kengkonon betul la tu

Ummi Shira (AshAnas) said...

betul, memule nmpk cm aqish duduk melutut n mama_aqish amik gmbr tapak kaki die... upenye, terbalik ek... hehe...

e.l.i.z.@ said...

hehehhe..tp xpe, x perasan sgt hehhe cuma belang2 tu je yg nampak mcm terbalik heheh

Unknown said...

hehehe...apala aqish ni, btl la nmpk mcm kaki dia yg tbalik...

xpe la anje, tu dah kira aqish dah pandai bt sndiri, otak dia dok berfikir tu...

Emmelly Hanafi said...

Hi Mama_Aqish..

nanti jgn lupe hapdet pasal berat bdn Qish..sbb kite pon de baby girl camtuh.

Now dah 1yrs 8mths tp berat dok kt 8.5 kg camtuh. Dia mmg very bad appetite. Susu pon num sket but very active. Antibodi weak sket sbb mudah sakit.

Dah check specialist gak..smua normal except hormon growth dia de sket rendah..but doc ckp x yah risau..still normal..

Klu kite boleh share2 pasal anak nih..leh tenang ati sket...

mummy_ayu said...

mcm mcm kerenah anak anak nie kan..kelakar kenkadang..

smms said...

gelagat anak la yg leh wat kita terhibur kan ..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to ashans : asal boley je anak dara ni pakai toking...kengkonon betul la tu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to Eliza : kalo sekali pandang tak perasan kot tapi kalo berkali2 perasan punyer

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to siti hajar : tol tu...daya kretiviti & pemikiran anak2...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to emmely : ok dear...tiap2 bulan i akan update perkembangan terkiri aqish./...jangan risau la kalo faktor genetik anak u tak berapa nak naik berat badannyer...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to ayu : nak tergelak tengok...tp kalo digelakkan marah plak...ape2 aje la

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to smms : tol tu hilang semua ras penat keje kan...tengok telatah diorang ni...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.