Followers

Wednesday, May 19, 2010

Ape tu???Wow!!!

Cuba teka ape menda gambo tu???
hu..hu...tu la roti...di buat macam2 reka bentuk...
tantek kan..kalo mama wat satu untuk aqish confirm berselera aqish makan
sebab tantek....

macam2 gambo ada....semuanyer cute2 bangat...

mama suka giraffe tu...tantek...

kreatif tol orang wat benda ni
gambo yang last tu mesti aqish tak mau makan punyer....
menakutkan jerk...


p/s boring ari ni so bagi kengkawan tatap gambo2 ni k...
ada citer pasal blog yang mama nak kongsikan dengan kengkawan semua...
tunggu masa yang sesuai sikit k...esok dah start PAYROLL...
hu..hu...mula la mama sibuk semula...

44 comments:

idah @mama izzya said...

huhuhu..mmg berselerala makan roti2 tu..anak2 yg x suka mkn blehla pujuk dgn gaya camni...

mummy_ayu said...

cutenya..kreatif sungguh diaorang yg buat mende nie...

Nieza Ishak said...

macam2 betul derang ni
tp bila smp kat anak .. habis kena campak ..takde rupo ..hahahah

♥etiey erywan♥ said...

shomelnya... cute mangat... bila cute cam gini, sayang plak nak makan erk>

Izan Ishak said...

kreatifnya....best2!!
....yg last tu mmg scary...!

my.mastura said...

dh cantik sgt mcm tu..x smp hati nk mkn :D

Huda said...

comey n kreatif :) boleh apply kat husna yg susah nak makan ni :) tp tgk gak kut2 ummi dia malas, x jadi gak..hehe

Noy said...

cute....

Suhana Shahril said...

Hmm..harap2 rasanya sesedap kecantikannya..tp rasa2nya x sempat nak decorate2 kot,baru jer sapu sekaya atau planta..dah ngap..hehehe..

~Siti Hajar~ said...

kalu dah dihias roti tu cantik mcm tu, nak gigit pun sayang...alamat xmakan la jwbnya...

**anak2 br nak gigit, ibu dah jerit...jangan gigitttt....!!!! syg oiiii..!!! huhuhu...

SuZiE said...

mmg cute sgt roti tu.. tp haikal x suke roti..

mamalieyna said...

cute sgt! sayangkan nak makan..simpan smpai berkulat..ekeke..

nza said...

xsnggup nk mkn...cantik sgt...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

TO IDAH : TOL TU...dari tak mau makan mesti banyak makan punyer

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ayu : yup tangan yang kreatif gitu

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to nieza: hu..hu...cantik kan..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to etiey: tol tu...taqpi kalo simpan nanti expired plak

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to izan : tol tu yang last tu anak2 pun takut nak makan

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to mastura: memang pun jadi sayang plak kan

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to huda : hu..hu..tengok memnag tantek tapi nak wat tu..hu..hu...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to noy ; memang cute

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to siti hajar : hu..hu...wat penat2 rasa sayng nak makan kan...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to suhana : kalo dah lapo tak tunggu hias2 pun dah ngap kan

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to suzie : ye ker...aqish suka gak la roti ni

chekna said...

sape la yg kreatif sgt ni, nampak cam sedap... nak makan pun cam sayang je kan..

zue @ annaleeya said...

mcm2... klu budak2 mesti suke sgt nih...

MaMa3H said...

kreatif kan...mesti budak2 suka atau ada gak yg takut nak makan..:0

[-suziey-] said...

adeiii..kalu cengggini la kita nk buat..bape lama before makn kena prepare yek..ekkeke:D jenuh..pastu kalu dh siap syg plak nk kasi mkn.hahha

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to chekna : tol tu frame je...sayang nak makan

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak nza: yup tengok je sanggup

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak ina : dah kulat tak leh nak makan pulak

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to mama3h : tol tu...cantik bangat

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak zue : tol tu...fisrt diorang akan wat main dulu kan

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to suziey : ha...ha....tak payah makan la jawabnyer...amik bau jer

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alalalalala...comeyynya roti tu..mula2 tgk tadi ingatkan barang perhiasan atau kek yg deco2 tu...memang kreatif...

~~*Lady Salwa*~~ said...

ni silap2 hari bulan bukan berselera nak makan ni, tapi sayang nak makan kot... hehe. sebab cantik sangat...

Normaliza said...

akak suka la yang donat tu.
yang last tu mmg menakutkan..

elly hamzah said...

sungguh kreatif, tapi rasanyer rayyan x makan..sbb nakwat main..hahahaha

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ayu : kreatif & inovatif gitu

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to lady salwa: last2 tengok je amik bau tapi sayang nak makan

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to normaliza : usah kata anak mak nyer nak makan pun takut kan

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to elly : for sure mula2 anak2 buat main dulu pastu dah lunyai tak mau makan punyer kan

eRiNsZ said...

wahh sangat-sangat menarikkk niehhh haross ku coba

Nadiah Sidek said...

kalau buat mcm tu, rasa sayang pulak nak mkn :p

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.