Followers

Friday, May 7, 2010

Camne Nak Dapat Tiket Percuma ek???Join Nuffnang...Jom Baca

Tajuknye mengenai "BARANG FREE" sape tak nak angkat tangan???
for sure semua orang nak kan...
maybe ada yang dah tau @ ada yang masih tak tau @ ada yang masih tercarik2...
ok ada la segelintir blogger yang tanya kat mama...
tau tak dari mana rakan2 blogger lain leh dapat tiket wayang FREE dari NUFFNANG ni ek??
ni la jawapan pada pertanyaan kengkawan tu k...
kalo kengkawan ada akaun Nuffnang leh tengok kat HOME...
bukan kat rumah k...tapi ni HOME PAGE NUFFNANG k...
kat situ ada macam2 contest yang kengkawan leh join..
dengan syarat yang senang & mudah k...
cuma klik pada contest2 yang ada thne baca syarat2 yang diperlukan...
selalunyer syarat2 berbunyi...soh nyatakan pendapat kgkawan pasal movies tu..
then kalo pendapat kengkawan menarik...
dapatlah tiket wayang tu....senang je kan....simple one lo...
tak payah nak susah2 nak tepek banner ke, kena jadi FOLLOWER ke...

contoh HOME PAGE NUFFNANG yang mama copy paste...bagi yang masih tak buat akaun Nuffnang...leh klik SINI k

  • selamat mencuba bagi kaki2 wayang tu k...
  • biler la nak lancarkan contest ni....tengah kumpul penaja ni....ada sape2 minat nak jadi penaja???

2 comments:

yantz-yeem said...

wah anje dah start ada blog tuk contest..aku je yg mmg laaaamaaa nak create x wat2 gaks...adoiii malas tahap gaban!!!

Ena said...

heheh.. a' iyo lah!

thanks 4 sharing!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.