Followers

Friday, May 21, 2010

Creative Award

Dapat Award Dari Elly...TQ Elly
kemdian mama nak bagi award ni kat :
Kak Zue
Hajar
Kak Ina
Mama3H
Kak Fieza
amik awaed ni ye kengkawan...
  • jom baca syarat Award
[1]. Copy dan pastekan pada blog korang
[2]. Buat 1 Entry Tentang Award ini
[3]. Ucap Terima Kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut
[4]. Senaraikan 5 blogger sebagai penerima Award
[5]. Beritahu penerima Award supaya dia tahu yang dia adalah penerima Award

5 comments:

[-suziey-] said...

wee lps buat tag dpt award plak..hehe teringt masa zmn kegemilangan tag n award ni dulu kan..hiks

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to suziey : ep lagik...sila tepek k..kita tak tag suziey pasai tau suziey dok bz dengan contest kan...tapi kali ni kasi can leh kali kena k

Fieza79 said...

fieza dpt ke??
ambik yer??

Ena said...

wahhhhh..

mama aqish memg layak pun dapat award sbb sangat rajin update blog.. :)

zue @ annaleeya said...

tenkiu anje... nnti akak ambik eh!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.