Followers

Thursday, May 27, 2010

Gambo Contestant - Cutest Baby Face & Go Go Green Cutest Baby Contest

Berikut senarai peserta baby2 yang cute miut join contest mama...
baru sedikit je penyertaan yang mama terima..
nampak cam tak de sambutan je...
tak pe ada peluang la senarai peserta berkenaan untuk dapat hadiah..
mana tau disebabkan penyertaan kurang penaja nak bagi hadiah pada semua
peserta yang join...

Cutest Baby Face Contest yang dianjurkan KHAS untuk BLOGGER TEGAR blog mama..
klik banner untuk keterangan lanjut

Senarai perseta untuk Boy's

Senarai perserta untuk girl's

Haq ni plak contest yang dibuat terbuka untuk semua blogger...
so sape2 pun leh join...
Klik banner untuk maklumat kanjut
Go Go Green Cutest Baby Contest...
bersempa dengan blog mama yang bertemakan HIJAU @ GREEN

Senarai perserta untuk Boy's (sowy ada satu gambo tu mama terupload 2 kali)
peserta Boy's jugak...
semua comel2 gitu
Ni plak peserta Girl's...
pun comel2 gak...
so contest still open lagik...
13hb MAY 2010 sehingga 13hb JUNE 2010
sape2 yang berminat leh la join k...
sekiranya penyertaan tidak berapa menggalakkan..
mama akan close contest ni awal dari tarikh sepatutnyer...
SO COMEN JOIN....
KLIK BANNER YE untuk Maklumat lanjut...

26 comments:

Ain said...

nak join tapi belum sempat buat n3 lagi.....

nanti dah buat n3 ain inform k....

maslinamansor said...

tunggu jap, mas nak join. tapi nak balik kampung tangkap gambar dulu... hehehe

zue @ annaleeya said...

anje....
nape go go green contest, gambo airel xde???? ker tak cukup syarat??? huhuhu!!!!

akak submit contest tuh pada 20may tau... sedey nih... waaaaa....

nadja said...

leh join ker mama.. nak yang green jer eh heehh

[-suziey-] said...

waa sume comel2 nih..xpe masuk contest just for fun..good luck to all..

LYaFRINA said...

alamak..nje tunggu dulu.. ndwy!!!
sabtu ni submit.. hehehehe
nok buat photoshoot dulu ni

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ain : wokey...tq dear

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to mas : ok...jangan kalut2 still sempat lagik

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak zue : sowy kak terlepas pandang...airel punyer confirm lulus punyer dua2 penyertaan...nanti kiter update later k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to nadja: dua2 pun nadja leh join tau...bukan ke nadja ni blogger tegar blog kiter...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to suziey: hu...hu...pening nanti juri nak pilih..takut jadi isu pun satu hal gak

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to lYa: tak pe asha punyer pasal sempat lagik nak join k...amik photo tantek2 tau

mamalieyna said...

kiut2 belaka...good luck to all..herm tak bape ramai lg tu..tnggu last2 minute kang ramai la join ni..^_^

INTANKUTERPILIH said...

mama anje, kita baru submit entry untuk yg go go green tu...nanti nak join yg lagi 1 leh ea..?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lily nk join..tp x tau lah Lily ni pengomen tegar Anje ker?? Klu green tu..X der plak baju Qis yg green.. hehe.. :)

smms said...

anje, nak tanya go go green kena gmbr yang pakai naju hijau je ke bole kaler2 lain ?

mama zharfan said...

naper comment i tak kuar2 yer...
me submit 17 may, naper tak de yer pic my boy here...sedeynya..tak cukup syarat ker..

http://suzie284.blogspot.com/2010/05/go-go-green-cutest-baby-contest-by.html

♥MAMA♥ said...

huhuuu sabo kay anje,k.da insyallah join kot,fenin nk pilih gamb tema hizaaaa ni,heheee dakpe la seme just nk suke2 kn ;-) comeynyer geram tul tgk baby2 kiut miut in green ni ;-)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak ina > memnag ciut...pening nanti juri nak milih ni

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to intanku terpilih : ok dear tq ye join

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to lily : of course la tegar...kiter pun selalu ke blog lily seba lily selalu datang blog kiter kan

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to smms: yup baju green...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to suzie: ops...maybe terlepas pandang kot....nanti kiter double check balik k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak da: biler lagik sara nak hantar penyertaan ni...nanti kalo lambat tak sempat plak

Ain said...

anje, pict. masa baby boleh join kontest ni tak?

pict. latest takde la pulak yg pakai baju ijau...

huhuhu....

mama zharfan said...

anje..bila nak letak pic my boy kat list contestants tu...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.