Followers

Wednesday, May 5, 2010

Hadiah Contest Mama Ditaja Oleh???

Kengkawan ingat tak lagi mama pernah berkata2 nak wat contest???
hu...hu....mama dah pilih tarikh yang sesuai...
nanti mama akan announce kat blog ni k...
ape hadiahnyer???

bukan baju ni k...baju ni mama beli untuk aqish sempena kawan opis mama kawin..
tapi besaq la pulak...kena simpan dulu la kot...mama beli baju ni kat

" LITTLE WORLD GALLERY "

bukan je dapat baju siap ada free gift lagi k...tapi lupe nak snap la...so Contest mama yang akan dilancarkan ditaja oleh :

LITTLE WORLD GALLERY....
tq pada puan sponser hadiah...
ada sape2 nak sponser hadiah lagik???
leh email ke damia_nurin@yahoo.com

19 comments:

♥MAMA♥ said...

hiiiii bestnyer,ni x sabo2 nk join ni,bila nk launch contest ni anje?hehee..comey dress tu sejibik cam saranyer ;-) he3 sal sponsor2 tu anje kena hati2 dah pasni takut pisang berbuah lg kn,huhuu

~Siti Hajar~ said...

cantiknyer baju baru Aqish tu..berpink2 gitu...i like it!

nk wat contest yer? bestnyer..

Uda said...

cantik baju tu..

rajin tul anje buat kontes.. uda ada terfikir nak buat kontes .. tapi blm bersedia lagik..

CT said...

best best, warwarkan nanti bila dah launch ye

nadja said...

wahhh cam best jer.. kalalu dah wat roger la eheheh

mamalieyna said...

hadiah dah mcm menarik ni..contest apa la gamaknya tu..hehe..

maslinamansor said...

anje...
nak join...!!!!

CkYnHaShiM said...

wa..baju aqish tu mmg dah em lame dh..tp aritu nk li x de saiz plak...hihih..suke baju tu santik..

ape?nk wat kontest g..wa..sioknye..x sabo nk joint..hihihi..

[-suziey-] said...

weee dh dpt sponsor..besttt

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to mama : uiks...banyak puteri irdina qaisara menang hadiah kebelakangan ni....jom la join...hadiah contest ari tu dah sampai k...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to siti hajar : jom la join...nanti kiter announce k

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to uda : saje2 je nak tambah kawan2

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to CT : nanti jangan luper join k

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to nadja : yup...rajin2 singgah blog ni k

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak ina : TUNGGU!!!!

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ckyn: ape laie pi la beli nanti leh pakai sama2

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to mas : leh je...nanti join k

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to suziey : tq to uur sponser k...nanti join k

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

confirm both damia masuk lagi ni...insyaallah..support kawan2 punya contest..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.