Followers

Friday, May 14, 2010

Happy Birthday To All & Cerita 3 dalam 1

Ari mama bz sikit....banyak doc yang nak di filing....
he...he...tengok tu payslip tak filinf lagik...
tu la dok sibuk layan blog sampai keje tak siap....ha...ha...ha...
ni tengah berusaha keras nak perabihkan semuanyer untuk filing...

wa...banyaknyer....mama tanya papa...doc kat opis papa banyak tak papa tak filing..
then papa kata...tak pernah pun pending....
hu...hu...selalunyer lelaki yang filing tak proper right...
nge...nge....

Filing tak habis pastu mama join Party Happy Birthday yang dianjurkan oleh warga ADMIN opis mama...nyam2 sedap tol makan...macam2 ada

ada KFC, AYAMAS, SATE KAJANG, MEE HON & macam2 lagik...yang penting semuanyer sedap hingga menjilat jari....

antara menu yang ada....
kengkawan mama....yang baju hijau tu kenal tak???
tu la mamalieyna....nge...nge....anak kami berkongsi satu pengasuh yang sama...
gambo sebelum acara makan2 bermula...
sesi makan2 yang sedap...ramai tetamu yang ada k
antara staff2 yang menyambut birthday....
untuk bulan 4 & 5...sesi potong kek
sesi makan2...
kami sempat bergambo sebelum amik makanan...
ups...mama nak sempat amik Ayamas...
ME & Mamalieyna...
harus entrerprame k...
OWNER blog ni k
me & kawan mama Yuya...
selit sekali la gambo ni...ni ole2 yang mama dapat dari Amsterdem...
remember tak Boss mama pi bercuti ari tu...
then mama dapat ole2

hu..hu...sonot dapat ole2 dari Oversea...
tq boss....
  • p/s awat cam dok kalut sangat mama taip ni...macam orang nak lumba lari...
hu..hu...keje manyak...so tu yang dok kalut tu...sowy kengkawan...

32 comments:

mamaaerish@eb said...

alamak, u ngan eina mirip la yang.... cam twins... :)

mamalieyna said...

kalut2 pun blog totap update tu..cayalah! ^_^..kita skali interprame..tumpang glamer jap kt blog ni..hehe..

*janji perut kenyang! yeaa..!
*kak eina dpt pen dr amsterdam.. ^_^

fazilzura said...

wahh syok nye ado bday cbration ..

zr nye turn next week ...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to Ab : ye ker???he..he...anak kami pun tinggal tempat yang sama

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak ina : tu la...kalut taip kalo simpan nanti citer ni jadi basi tak laku then tak best dah...hu...hu...makan sampai kenyang pastu mata dah ngantuk ni...mula2 tadi kiter pun ank pilih pen...tapi nanti takut hilang tu yang pilih key chain tu...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to failzura : syok makan free...sodap gitu

Ena said...

wow.. bestnyerrr..

nampak meriah sangat.. ..

happy birthday to all .. :)

b.O.n.d.a said...

semalam saya habiskan satu ari setelkan my Own filing..muahahaha..

wahhhhhh..bak sini nak satey skettttt!!!
=p

mommyYen said...

hai mama,
thx coz sudi singah blog saya.
1st time tgok mama ni,cute arr..hihi..
niway,hpy wiken ya..

zue @ annaleeya said...

wahhh... bestnyer makan2... siap dpt sebenier dari obesi lagikk... besttt...

baju ijo tuh sape tak kenal.... tmpang glemer la kjap.. heheh...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ena : tq dear...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to bonda: leh la tolong kiter filing doc plak lepas ni...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to mommyyen: hu..hu..terharunyer...tq2..salam kenalan k

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak zue : yup sape tak kenal...mamalieyna la kan...harus enterprame bersama...

maslinamansor said...

lama tak makan sate kajang...

nadja said...

wah best nyer.. ehehhe

smms said...

lor yeka ..da add dpt x ? kalu xdpt add sy srie_purplegalz@yahoo.com.my

Fieza79 said...

sebok2 pon smpat lg join besday party kira orait la..

mmg la keje2 filing ni takle tanggoh...if bermalas malasan kn jwb snri la ekk anje? hehe...gurau je tau

Rizziela said...

bestnya ada makan-makan kat office

nza said...

sedapnya.....nk join boleh?????....

Nadiah Sidek said...

oh, 1 ofis dgn mamalieyna rupanya ye. ingatkan berkongsi pengasuh yg sama je :)

maszlanz said...

anda di tag

unlisted_one said...

nasib baik tak tunjuk gambar makanan banyak2, kalau tak ada yang rasa lapar memalam ni..hehe

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to mas : jom la pi...sedap giler

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to nadja : memang best...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to smms: dah add tapi tak mau la

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to fieza: tol tu...haq kerana tangguh2 tu dah jadi bergunung ganang jawabnyer

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to riezla" yup sedap makan FREE la katakan..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to nza: nak join boley tapi dah habis la kak

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to nadiah : yup kami seopis gitu

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to maslanz: ye ker...alamak kena wat ni

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to nia : makanan dah licin tu yang tak sempat nak snap...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.