Followers

Monday, May 17, 2010

Hu...hu....Akhirnyer Berjaya Jugak...

Ape yang berjayanyer??? & Ape yang mama dapat????
hu...hu...anak sape minum susu brand WYETH???
angkat tangan....hu...ramainyer....
ok brand Wyeth jarang2 sekali wat FREE gift camni...
so biler ada FREE gift ni ape lagik...mama GRAB la...
since Gift yang kali ni berupa baju...hu...hu...tantek bangat...
ala2 jersi bola gitu..
alkisah nyer...dah jenuh mama pi carik kat merata TESCO kat SELANGOR & KL
tapi tak jumpa free gift ni...
dan akhirnyer since kami balik kampung ari tu...
so pi singgah TESCO kat Taiping...
hu...hu...ada banyak stok kat situ...agaknyer orang Taiping jarang guna susu ni kot???
tak tau la...kalo kat TESCO Shah Alam tu semedang je habisnyer...
tak kira la TESCO EXTRA ke @ TESCO biasa tu...kat Shah Alam ada 2 kan...
so dapatlah hasilnyer yang mama nak sesangat tu...

ni la bajunyer....size 2 years...amat sesuai untuk aqish...
mama suka bangat...ada 3 warna semuanyer...cuma warna merah biru je mama lom grab lagi..
dalam pencarian ni....harga setin RM79.90 tapi kami dapat Voucher TECSO

2 tin dapat kurang RM12.00 so berbaloi2 la kan....

papa tak berapa setuju beli sebab dah ada 3 tin stok kat rumah...
tapi mama ni pantang sekali tengok barang FREE yang limited camni...
so susu tak kan basi punyer...ape lagik mama GRAB la k...

B4 this mama ada dapat FREE GIFT beg Progress ni...
teramatlah comel k...limited gak..
dapat GRAB satu jerk...sayang tol la...
mama bawak beg aqish ni tiap2 ari ke opis tau...
sebab ape???sebab sebelum balik mama bancuh susu untuk aqish dulu...
sebab kalo kat dlam kete nanti aqish mesti nak susu punyer..
so tiap2 ari mama usung beg aqish ni
p/s ada sape2 tau mana nak dapatkan FREE GIFT baju progrees tu???mama nak kumpul lagik sehelai...

24 comments:

Huda said...

satu usaha yg berterusan :) bagus tul mama aqish ni hehe..

Nurshahfamily said...

pandainyer anje kite nie..... selagi ade peluang jgn tak amik hehehehe...

Izan Ishak said...

best lah gift tuh...comel jek bajunya.... tp anak2 izan pun xminum susu ni...

[-suziey-] said...

hiks bestnye..collect baju wyeth..hehe comel..:p

atty's said...

beshnya gift2..dia..
baju tu pun cantek

♥etiey erywan♥ said...

memamng cantik pun baju tue... dulu new born-6month eysraf minum s26 gold.. tap sekarang dah beralih ke anmum.. bila tukar 6-12month gold, dia kembung... tak sesuai..

mama zharfan said...

bestnya dpt free gift...my kids tak minum susu brand ni...so tak dapat la free gift nampaknya :p

Rizziela said...

Cantiklah baju dia

Ena said...

wahhh.. bagusnyer mama aqish nie...

cantik gak baju tu erk? hehhe

Fieza79 said...

amboi dh jd pengumpul free gift lek ke?
mmg puas ati lau dpt mende cenggitu..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to huda : free gift punyer pasal

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to Nur: tol tu free punyer sape tak nak

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to izan :yup memang tantek bebno gitu..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to suziey : barang free memang best punyer

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak atty: cantik yang pastinyer limited...tu yang kena cepat2 grab tu

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to etiey: ye ker??aqish sesuai dengan susu tu

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to mama zharfan: yup...tantek & yang paling penting FREE punyer

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ena : yup2 memang tantek then berbaloi2

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to rizziela: yup memang tantek

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to fieza: memang berbaloi2

Nurkasih said...

piya sama ngn aqish pun minum susu ni...mmg dari lahir lg s26 terus smbung step 1 ,2,3...eheheh..dia xmau susu lain..tp ibu piya xmcm mama aqish yg rajin cari susu yg ada gift ...cantik la baju tu..ingat nak cari jugak la..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to nurkasih : kiter memaang suka mengumpul ape je free gift..

Nurkasih said...

ye ke...sampai bila ye free gift tu..mama aqish...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to nurkasih : selagi stok masih ada rasanywer...atau samapi habis bola nanti

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.