Followers

Thursday, May 13, 2010

HU....HU...........Transformasi Aqish....

Ni gambo aqish the latest one masa weekend kami pi wedding ceremony ari tu...
time tu rambut aqish panjang...haq depan dah menyucuk2 mata...
habis ruam muka aqish....
sian anak mama ni memnag tak tahan panas punyer...
so 2 hari lepas punyer citer ni...
since B4 this mama pernah bawak aqish pi saloon untuk potong rambut...
tapi aqish tak mau takutkan guntuing tu....
so semenjak tu papa la jadi tuknag potong rambut aqish...
jom tengok tranformasi aqish...

time ni mama rasa cam comel je rambut panjang...

tapi aqish ni tak suka di ikat rambutnyer...
tu la masalahnyer...
tara...dah potong rambut...cam pendek sangat plak rasanyer
tapi nampak selesa sikit la...
tak mau diam masa time potong ni...
macam2 aksi la budak sorang ni kalo mama snap gambo dia..
perasan tak aqish dah nampak CHUBBY sikit since dok kat rumah ibu a.k.a pengasuh baru aqish tu...mama suka bangat tengok aqish...harap2 lepas ni aqish akan bertambah chubby lagik..
dah start kuat makan kat rumah ibu kan....
ni rambut aqish dari belakang...
pendek sikit dari yang sebelum ni....
punyer la dia nangis sakan time potong rambut ni...

50 comments:

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

comel aqish punya new hair..leh la kwn ngn qistina.last week pun pegi salun n have a new hair cut..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

pandainya dia posing :)

Nurkasih said...

ala sayang ye knp mama potong rmbut aqish tp xpe ttp comel..ehehhe..

mamalieyna said...

yg pntg maintain comei n cute! ^_^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comelnyer dier ngan fesyen rambut baru tu.. :)

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to wahidah : ye ker...qistina pun takut nak potong rambut kat salon???

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to eliss : nak jadi model...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to nurkasih : potong sebab rambut panjang habis ruam muka aqish

idah @mama izzya said...

mcm amoi la..hehhhe

mummy_ayu said...

ala tomeinya...ayu nak buat rambut Iris cam nie la....tapi daddy dia tak kasi...ala....budak budak kalu buat rambut cam ni nampak lagi bulat muka dia....suke sangat!!!

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

yg itu x sama..dia suka nk ptg rambut..he..he..x ske ikt rmbut..bdn penuh ruam.. itu mmg sama ngn aqish.

ita cutevirus said...

wow!! aqish pose seksi ghitu... siap jelir lidah...
tak tahan...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to lily : tq dear...nampak bam2 tikit

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak ina : rasa cam pendek sangat plak kan

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to idah : cam anak amoi ek...tq2

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ayu : kiter terpaksa potong sebba muka aqish naik ruam pulak la ni

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to wahidah ; o ye ker...aqish memnag tak suka ikat rambut dari tecik...kalo kite rikat sure dia tarik getah

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ita : macam2 aksi pose ada...

maslinamansor said...

xpe, potong rambut pendek. Senang jaga.

Baby mas last skali potong masa umur 3 bulan. Lepas tue macam rumput tak siram dengan air... naik, tapi nipis.

mamaaerish@eb said...

slm,
eb nk mtk emel add boleh?... eb nk invite msk blog sbb terpaksa privatisekan... sori yer sshkan... tq..
abbyal_bakri@yahoo.com

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to maslina : hu..hu..sonot kalo rambut lebat giler kan...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

mamaaerish: ab...email kiter damia_nurin@yahoo.com

~Siti Hajar~ said...

papa aqish blh bukak salon la lepas nih...hehehe...cantik je papa potong, cam potong kat salon plk...

pasni rambu anje pun papa blh tlg potongkan la...jimat2 hehehe

adda said...

wow, byknye pose aqish, mmg pandai posing.. cantik la new fashion ni.. comel sgt2 cam baby doll

Fieza79 said...

nmpk lebey comei lg..
pndai posing2 tu yg mahal tuhh..

aLyNnZ said...

btul aqish nampak lebih selesa lg pun skang musim panas lau rambut panjang akan lebih rasa rimas..

anak bujang alin tu sama punyer lar susah nk potong rambut dia..tp rambut br aqish lebih cantik larr org dolu2 kata rambut fesen cenadoll..berbakat sungguh papa aqish..

Momma Mia said...

alahai sayangnya potong rambut Aqish... tp rambut pendek Aqish lagi nampak vogue. pandai papa potong yer

Wansteddy Tales said...

aww... so cute! lebat rambut aqish ^^ suka tgk mcm2 expresi muka aqish.

Huda said...

comey2 rambut aqish dh pendek :) senang nak uruskan pun yer..hehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

huaaaaa...aqishhhhhh...naper potong rambut???? aunty dah nak nangis keluar air mata darah dah ni...aunty suka aqish rambut panjang...

tapi tu lah kan..sekarang ni musim panas...kalau tak suka ikat rambut better potong jer...ayyunie ngan aleesya pun dah panjang rambut depan..tapi sayang sesangat nak potong....

♥MAMA♥ said...

alahai anje...tomey sungguh aqish ni,apa lg dgn gap colorful dress ni ;-) sara x bpeluang lg nk melaram ngan dress tu memandangkan xde g mana2,nk2 papa masih outstation,huhuuu...nnt kalu sara pakai bgambo plak ngan aqish mesti comey n kiut kn sesama pakai dress colorful ni ;-) contest green tu insyallah sara join ek,mama tgh fenin nk pilih gambo mana satu ni,kekekek

lily azliyana @ mama zara said...

sayangnye Aqish potong rmbut..mmg nmpak cantik sgt die berambut pnjang..tp takpelah..rmbut pendek pon ok..lebih2 lagi utk keselesaan die kan..=)

BIONIC WOMEN said...

aqish look cute in a new hair style..
comel sangat aksi aqish

Nadiah Sidek said...

aqish sama mcm sy kecik2 dulu..tak suka ikat rambut. mmg rambut pendek separas bahu je sentiasa :D

MamaDamia a.k.a Haiza said...

cam Damia plak Aqish ni tak suka rambut diikat..rambut Damia tu pun dah panjang tahap cucuk mata dah tu...tapi me sayang la nak potong rambut dia..isk

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to siti hajar : tol tu jimat kos...kih2...tapi tak la sehebat amoi2 kat salun tu potong kan

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to adda : dah naik ruam punyer pasal haq tu yang akhirnyer kena potong gak

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to fieza : hu...hu...tapi nampak lain sikit la kan...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to alynz : cuaca sekarang ni panas sangat haq tu yang potong rambut tu...habis naik ruam muka aqish

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to momma mia : nak wat camner...sayang memnag sayang tapi sian muka aqish dah naik ruam plak

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to wan: rambut aqish tak lebat sebenarnyer..halus & sikit..tengah cari minyak rambut yang leh lebatkan rambut...any idea???

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to huda : yup...senang sikit...tak payah ikat kalo tak rimas kiter tengoknyer

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ayu : oh no.........kiter pun sayang rambut aqish tu...mula2 nak biarkan panjang tapi biler tengok jadik banyak ruam plak haq tu yang potong pendek tu....kalo aqish ni suka rambutnyer diikat macam aleesya best la...tomey jerk

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak da : biler la kiter nak berjumpa kan kak da...teringin nak tengok sara real life punyer bergandingan dgn aqish...nanti kiter set time k

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to lily : sayang memnag sayang...tapi ape kan daya...dah naik ruam kena la potong jugak akhirnyer

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to bionic: tq dear...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to nadiah : tu la..beli aksesori ikat rambut punyer la banyak tapi last2 memang tak nak diikat rambutnyer

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to haiza: memnag sayang...tapi apekan daya...

[-suziey-] said...

sygnya aqish potong mbnut..rambut panjang tu nmpk ayu je...tp rmbut pendek nmpk chicky..hikss

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to suziey : tu la lepas potong tu rase nyesal pun ada gak tapi sian aqish mukanyer dah naik banyak ruam...hu...hu....

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.