Followers

Friday, May 21, 2010

Lagu Sayang Ibu Versi Aqish - Jom Layan

Hati ada gumbira...since aqish dok rumah pengasuh baru...
dah macam2 yang aqish belajar & ibu a.ka. pengasuh aqish ajar...
mama rasa gumbira sesangat sebab aqish sangat2 ceria sekarang ni
biler mama hantar aqish tak nangis dah...
siap cakap "asamekom...ibu..ibu..."
biler nak balik "bye2 ibu...asamekom....siap flying kiss lagik"
now selera makan pun dah makin menjadi2...
dah nampak chubby sikit sekarang ni...
kami akan berpindah ke kawasan yang berdekatan dengan pengasuh aqish...
pindah dari memori lama yang melukakan hati kami sekuarga...
bukan aqish je sayangkan Ibu nyer tau...mama pun sayangkan Ibu aqish jugak...
sempena mother's daya ari tu kami ada bagi something gift untuk Ibu Aqish...
tanda penghargaan dari mama ikhlas untuk Ibu aqish yang menjaga aqish
dengan penuh kasih sayang...
semoga Aqish & Ayep a.k.a anak Mamalieyna mendapat kasih sayang sepenuhnyer dari Ibu mereka....anak2 dia akan tau sape yang sayang mereka & jaga mereka dengan betul...
sebab kalo mama sebut nama IBU aqish suka sangat2...tu yang siap buat lagu tu...
tol tak kengkawan???

video

jom kiter layan lagu aqish bertajuk

"SAYANG IBU" bukan sayang mama tau....

sowy gambo senget la...tak leh nak betulkan k...selain aqish menyanyikan lagu SAYANG IBU versi aqish yang tersendiri...aqish mendendangkan lagu

HAPPY BIRTHDAY...

ni mama translate kan bagi kengkawan yang tak paham bahasa aqish ni k

"selamat hari to you...selamat hari to you..." versi omputih + melayu k...tapi nyanyi kejap je pastu tak mo nyanyi dah...asyik nak main je anak dara ni tau...

14 comments:

kinna said...

alala..nk msk idola kecil ke?

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

yup nak join bintang idola kecil....hu...hu...

Nurshahfamily said...

pandainyer aqish nyanyi hehehe... dh bo amk borang nie hehe

Nurkasih said...

ala cute ye aqish nie...

Izan Ishak said...

balqish ni, dah pandai nyanyi ye diaaa....lalalala.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Pandainyer Aqish nyanyi..ada bakat nih.. :)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to nur : hu..hu..tak mau balqis jadi artis

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to nurkasih : tq dear

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to izan : yup nanyi versi tersendiri

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to lily : bakat terpendam tok hiburkan mama & papa nyer

zue @ annaleeya said...

Alhamdulillah... tu tandanya balqis mmg suke duk dgn ibu... smoga balqis dah xde masalah mcm dulu kan???

suke kan dgr anak nyanyi dgn pelat2 gitu... chumel...

mamalieyna said...

ada bakat..ada bakat..nanti ajarkan adik arif sama tau..leh la nyanyikan sama2..kang terharu IBU! ^_^

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to zue : yup suke sangat sampai ulang2 banyak kali

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak ina : ok nanti kak baqis ajar k...mau ibu nangis2 punyer

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.