Followers

Thursday, May 20, 2010

LU BIKIN GUA PANAS JE BEB!!!!

Mesti ramai yang tertanya2 ape yang panas tu kan...
klik2 tak de linknyer...
ok la mama publish balik ek
Ari ni malas nak Blogging....
sebab ape???sebab PANAS....walaupun dok dlam air cond...
mama panas sebab....KENAPA LA DGN BLOGSPOT ARI NI EK???
sangat2 slow motion bebeno....
kat Dashboard tulis ada 1 COMMENT

betul tau ni bukan tipu punyer...
ada 1 comment...

oleh kerana comment kat blog mama ni kena di approved kan oleh owner blog...
makannyer mama kena approvedkan dulu baru komen tu di publish...
tapi masalahnyer yang wat mama PANAS...
alih2 leh plak kata NO UNMODERATED COMMENTS FOUND...
walawei...memang panas k...
pagi tadi pun jadik camni gak....tulia 10 COMMENTS...
biler nak Moderated tak de plak komen tu...
kemana menghilangnyer komen tu.....

tapi dalam kol 1 lebey tadi tup2 kuar semua komen...
perh...jenuh nak balas ni...
jom berblogging semula....cayok2

40 comments:

IbuHakimHaikal said...

Mama...benda ni lah yg terjadi kat sy pg td gak..nak bg tau yg komen tu xblh dipublish kan...hehe..komen tu dr mama lak tu...nape ek mama?

dalila said...

oooooooooo...patutlah saya takleh baca komen...komen dh banyak tp bila bukak xder komen...

Momma Mia said...

a'ah... start mlm tadi lagi masalah nih.. terbantu nk reply semua komen :(

ayah,ummi, farish said...

maya ingat maya jer yg kena...masa td..ader posting...lps tu tulis ader 2 komen..bila bukak kosong jer..pastu, semua yg kawan2 update blog..still x appear

mummy_ayu said...

ha.ayu pun kena..ingat pc ayu demam ker..

mommyYen said...

hai Anje..
saya pun bernasib serupa hari ni,kata ada 1 cmmnt tp buka dah xda.dah la line tenet super lembab..adoiyai..

siti nurkhijah said...

la..ct pun jadik jugak
lam kul 2 td ada 3 komen bila nak approved hilang semua..
sampai skg tak muncul2...
nnt org kata ct remove komen depa..huhuhu

hajarus said...

hajar pun dah 2 kali jg benda yang sama.. tp xpe comment tu xilang... tp maybe blogspot pening skit.. hehehe...

iem said...

haah betullah,hari ni blogspot mmg tak berapa ok.

Wansteddy Tales said...

saya ingtkan entry ni mmg xwujud sbb tgk kat blog zanna mama batrice pn ada entry ni. ingtkan entry spam kan. xkn bnyk blog kena pulak tu yg musykil n klik bnyk2 kali entry ni saja hehe. saya pn pelik ni. 3 kali dah approve komen tp ble cek kat moderate komen, dua komen tu elok je kat situ lagi. apakah blogspot ini?

Hanz said...

Mama Balqis...rasa Blogger ada problem-lah..same thing happen to me too....

LYaFRINA said...

setuju anje...
samala..lya pon g2.. ingtkn lya sorang j..
naper r???
kat komen ada 12... tp bila nk buka xde..sakit jiwa betull.. mmg geram y amat pon. sabo j la..

Izan Ishak said...

kita serupa...blogspot hari ni berperangai pelik...hehehe... jom balas komen!

~~ciklinn~~ said...

perghhhhhhhhhh linn ingat linn jerk yg ado masalah tu... huuhu sampai naik peningg mengejas sana sini... nampak ada org komen tapi tkaleh komennn..panasss rasa...

akhirnya ku selesaikan dgn menukar jam pada entry... huhuhuhu

arghh lega rasa.. betul2 ingat blog linn yg bioll tadi

Me_Lina said...

huhuhuhuh puas gak laaa tgk kenapa xkuar2 komen ney... ampeh jer...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ibuhakimhaikal: yup betul tu memang bikin panas beb

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to dalila: tol tu...tengok banyak sekali nak moderate tak de plak

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to momma mia : kiter punyer start dari ari ni...tak tau la nape

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to umi farish : tol tu ingatkan blog kiter yang problem

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ayu : confirm tak demam punyer...blogspot yang demam

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to mommy yen : tol tu...blogspot yang problem

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to siti:sama lah nak moderate tak kuar...dah moderate banyak kali plak kuar komen yang sama

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ayu pun kena gak tadi...ni nak start balas2 komen kengkawan...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to hajar : yup memng pening & memeningkan penggunanyer

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to iem : tol tu..pening kot

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to wan: blogspot yang pening ari ni...ramai yang dah terkena

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to hanz : sama lah kiter ek...sbo aje la

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to izan : yup berperangai pelik tapi benar2 berlaku

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to lya : samalah kiter...ari ni diuji oleh blogspot

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to cik lin : kityer pun hampie2 pi tukar setting ingatkan ada yang tak kena tapi sah & sahih blogspot yang tak betul

Ieda Al-Habsyi said...

haaa..ramai bising pasal hal ni, termasuk la ieda, hehehe!! blogspot ni memang bengong skit, ieda punya feed lagi masalah teruk coz setengah folower tak dpt ape yg ieda update, berbulan2! adoiiii...

mamalieyna said...

memangggggggg...berkali2 terjadi camni..bikin panas saje! hehe..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ayu : ni pun tengah gigih balas komen ni

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ieda; wow ...lagik dasyat tu...perh lama giler tu

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak ina : hujan kot tu yang lambat...ingatkan server opis yang slow tadik

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to me_lina : yup ramai yang terkena

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sama gak lah..lily pon baru suarakan gak td..ingatkan pc lily yg prob..rupanyer ramai gak yg kenakan..huhu..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to lily: samalah kiter lily...sabo je la

nza said...

this week mkn ketara la problem nie..kak nza pn bbrapa kali kena..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak nza : tol tu...ingatkan setting problem

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.