Followers

Monday, May 10, 2010

Our Journey 4 In 1 - Weekend

Selamat pagi semua.....
ari ni banyak benda yang mama nak citer pasal weekend kami...
penat sungguh rasanyer....
jom kiter layan pic2 aksi aqish sebelum sampai ke destinasi
kami kuar dari pagi sampai ke petang baru balik ke rumah....

Tempat pertama yang kami pi adalah....
urusan bisnes papa la mama kena ikut sekali since lepas urusan papa ni
turn urusan mama plak kan..
kami ke KENSHIDO Management dimana bisnes mengenai SCORE A diadakan...
mama tak berapa tau sangat ape benda benda SCORE A ni...
mama tau duit masyuk dalam poket jerk...

Pejabat urusan SCORE A HQ nyer di Kota Damnasara...ramai giler orang kat situ...
kengkawan tau ape tu SCORE A????

he...he....cam nak promote plak...sape yang nak tau lebih lanjut pasal
bisnes ni leh kasitau mama k....yang penting MASYUK.....
untuk pertanyaan leh email ke damia_nurin@yahoo.com
HQ SCORE A
layan k...aksi2 aqish time on the way....kami berkumpul depan opis kol 12.30 tengahari
nge...leh jadik model cilik ni....papa bising kata tak habis2 nak snap gambo...


hobi mama tau...memng suka snap gambo aqish bintang kecil ni...
ok...bagi menjawab pertanyaan...kemana destinasi kami???

kami ke RUMAH PENGANTIN kawan Opis mama..
AIN & NAS....SELAMAT PENGANTIN BARU...

SEMOGA JODOH BERKEKALAN sampai ke akhir hayat...

sweet je pengantin pompan dengan tema Purple nyer...
teserlah keayuan mu itu...
kami sampai kat2 time bersanding...
konvoi beramai2 dengan kengkawan opis...

aksi aqish & ayep kat kenduri kahwin tu...
tomei je ayep time tu...tak meragam pun...


mommies2 yang vogue gitu...
masing2 dok gendong anak2...sempat snap gambo Arissa yang tomei...

Arissa tengah ketawa tu...& yang atas tu tu sape tak kenal....HERO MamaLieyna la...AYEP yang tomei...

lepas tu kami meneruskan perjalanan kami ke????cuba teka kami kemana plak???

nantikan sambungannyer

39 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

SCORE A??? rasa cam pernah ader org promote kat ayu...dia pasal education kan...utk students, guru dan ibu bapa? pernah dgr yg kalau buat SCORE A, memang masyukkk...

wah sukanya tgk aqish in pink...i like pink...

Izan Ishak said...

oowwhhh...papa aqish buat bisnes score A ye! mesti banyak masyuk nih... izan penah dgr tp blm pernah try lagik...

firahadifa said...

score A ?? cam buku SPM jer..

ape kena mengena ngan masyuk??

smms said...

geram je kat aqish dah pndai posing sakan ..comei

SyidaMislan said...

sungguh ayu kak ejan pakai baju kurung ke family day. Aqish pun tomei jugak.

glad to meet u yesterday!

nza said...

akak dh langgan Score A utk anak2..mmg bagus la utk yg ambil exam..Suami anje ejen Score A ek???lumayan gitu...

mummy_ayu said...

wah..bukan main lagi aqish posing..cayalah!

elly hamzah said...

mane lagi..pas tu terus ke.....jumpe elly kan?hehhe...nice to meet u anje ngan balqish..comel giler balqish. by d way..elly pon nak join score A tu..tapi kt putrajaya sabtu ni ...oke ker?any info??

[-suziey-] said...

my BIL buat score A gk..hehee

Ain said...

macam2 aksi si aqish ni ya...

pandaiiii....

Adlina Husaini said...

bagusnya ada side income =D

ina dulu masa praktikal student, kena jadi agent score a jugak sebab bos tu daftarkan ina jd downline dia huhuhu

best la jugak..
tapi personally ina tak guna pun utk adik2 or in future utk anak ina
sebabnya..ina simpan sendiri kot

comel la aqish, makin besar makin kiut miut and pandai bergaya..best la anak pompuan, boleh siapkan dia =D

Fieza79 said...

posing sakan si kecik tu..cute..
mak2 yg vogue berposing smbil gendong ank...meriah btul..
pape pon slamat hari ibu bt mamaaqish

kinna said...

score a- berbaloi2 masuk (byk kali kwn ajk tp tak dpt bg komitmen lg so far)
anje- aqish sggh cute!

mamalieyna said...

eh camno gambo ayep je interprame, mamanye takde ni..hehe..mamanya pemalu! :p..ekeke..

*score A..herm..pernh dgr, tak pernah tau selanjutnya..

adda said...

ku tau ttg score a.. tapi lom terbuka pintu hari nk masuk hehe.. bos pun wat jugak kat sini

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Aqish ni semakin pandai posing lah..mcm2 jer aksi dia..

Nampak Ayep interprem tp mamanyer x nampak plak..hehe.. :D

atty's said...

suka tgk gambar2 aqish

zue @ annaleeya said...

pnah gak dgr score A nih... pasal education anak2 kan???

waaa.... aqish dah pandai bergaya skang... mcm2 stail posing...

CatlinaFly said...

wah busynye dia :) bestnye gi jalan2, gi kenduri, gi family day..sy jugak yang tak dapek pegi wuaa..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ayu : yup Scire A tu untuk pendidikan punyer...so the best untuk student la...yup i like pink too

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to Izan : hu..hu...papa minat sangat nak berbisnes ni...so mama ikut kan aje la

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to FiraAfida: SCORE A leh wat bisnes gak...education untuk student

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to smms : tq dear...aqish memang suka possing sakan

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to syida : tq dear nice to meet u stida...len kami leh jumpa lagik k

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak nza : alhamdulillah la boleh la cari duit poket

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to elly : tol tu...terus pi majlis gathering tu...dapat jumpa elly...best gitu

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ayu : nak jadi ratu possing la katakan

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to suziey : ye ker...mesti masyuk kan

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ain : tq dear...aksi tersendirinyer

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to adlina : biler lagik nak dapatkan baby girl....leh la beli macam2

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to fieza : selamat hari ibu jugak...anak dara ni memang dah mula pandai possing

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kinna : tq dear...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak ina : ada gambo kak ina enterprame tapi kiter tak sempat nak upload...banyak sangat gambo2 yang seakan2 sama gitu

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to adda : ye ker..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to lily : aqish nak jadi ratu possing la katakan

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak atty : tq kak...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to zue : yup...dah makin menjadi2 tak tau la pengaruh dari sape

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to catlinafly : tak pe next time leh join then kiter jumpa plak...

Huda said...

ooo score A ni..tau2..cute aqish wat muka :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.