Followers

Thursday, May 13, 2010

Penerangan Pasal Contest Mama


Ok since Contest mama telah dilancarkan...
ada banyak pertanyaan dari kengkawan semua kat luar sana...
kat sini mama nak bagi penerangan sikit...
klik Banner untuk maklumat lanjut...
  • Cutest Baby Face Contest
Hanya untuk BLOGGER TEGAR yang selalu Komen kat blog mama selama ni...
tepuk dada tanya hati k...kalo kengkawan memang selalu jengah blog ni then komen..
so leh masuk kedua2 category tu....kalo sekali sekala komen...mean tak tergolong la k...
mama nak bagi penghargaan pada bloggers yang betul2 follow & komen entry2 kat blog mama...
so bagi yang tak TEGAR tu tak pe leh join contest lagi satu khas untuk kengkawan baru mama..
sebab untuk yang tegar ni...ada hadiah yang PALING menarik & SPECIAL mama nak bagi untuk pemenang nanti....so adil la rasanyer kalo orang yang selalu berkunjung & komen kat blog mama diberi penghargaan sedemikian rupe kan... SILENT READER tak leh join contest ni ...
so sorry sebab mama tak leh nak keep track kunjungan anda as a TEGAR bloggers blog mama_aqish...so pasni kalo leh jangan SILENT READER lagik k...
  • Go GO Green Cutest Baby Contest
Untuk Contest ni sape2 pun leh join...bloggers baru @ yang TEGAR pun leh join k...
mama nak tambah kawan jugak....so mai pakat ramai2 join k...pastikan penyertaan lengkap k...
hadiah yang ditawarkan pun menarik jugak k...
  • p/s pasni ada giveaway plak untuk para Ibu...hu..hu...tamaknyer mama nak wat macam2 Contest & GiveAway...

12 comments:

wan sujaihah said...

saya sokonggg...baru nampak kesetian tampan balasan ..kan?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

me ni kategori mana?kategori suam2 kuku tadak ker?hehehehe

FREE WATERMARK DAPATKAN DISINI

smms said...

yeay saya rasa saya tegar ..hihih

Ely Hasrul said...

ANJE.. NNTI I EMAIL YE..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

saya tegar kan..kan..kan...

adda said...

wow ada contest ke anje? skrg tak sempat baca detail. baca sambil lalu aje. will be back sooonn hehe

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ayu : sudah gaharu cendana pula...dah tahu bertanya pula...confim la tegar setegar tegarnyer...nge...nge...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to wan sujaihah: penghargaan peminat...blog ni ada peminat ker???

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ely : wokey babe

zue @ annaleeya said...

anje... dgn vanggenyer akak isytiharkan akak adelah blogger tegar... hehehe... betul kan anje???

MamaDamia a.k.a Haiza said...

saya gigih n tegar jugak kan.. :P

eRiNsZ said...

i kategri maner? mnjenguk selalu~ komen jarang-jarang?

wahhh krisis identiti ini

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.