Followers

Monday, May 10, 2010

Seterusnyer kami ke????jom baca...2 In 1...

Lepas habis pi kenduri kami ke
Family Day 1
Majlis pelancaran Wisma Bling Lustre, sekaligus perasmian Rumah Kelab 1Super Kids, (1SuperKids Club House). Ia bakal berlangsung pada 9 Mei 2010, di Wisma Bling Lustre, TanMing Boulevard, Tmn Meranti Jaya, Puchong
(dekat Bandar Bukit Puchong)
Map ke lokasi
Kami sampai sana dalam kol 2.45 pm...
hujan renyai2 masa tu...
dah ramai tetamu yang hadir...
sempat bergambo dengan NIA..
wajib ni...dah 3 kali kami berjumpa...
MBP Gathering, GATSBY & majlis ni...

kat sana juga mama berjumpa dengan Pot pEt mEk Ros...with Rafiq yang tomei...
kami tak sempat bergambo since rafiq tertiarap baring..
sian rafiq...tapi good boy nangis kejap je tau

then mama jumpa Elly Hamzah & Syida...
elly ketemu jugak kiter akhirnyer...
Encem anak elly...rayyan namanyer...
Aqish dengan bunga ballon nyer yang dibuat oleh MR.Clown..
antara barang & acara yang ada sekitar majlis...
amat meriah walaupun ramai orang...sonot bangat...
aqish dengan aksinyer....
suka no dapat banyak ballon dari Clown...soh salam tak mau takut katanyer
kami balik dari Majlis berkenaan dalam kol 4.30 petang...
pastu kami ke rumah EINA sempena Birthday AIRA IRDINA yang tomei...
tapi tak de gambo k...sebab semua dah penat since dari pagi kuar tak reti2 nak balik rumah
demi tak menghampakan invitation kengkawan mama gagahkan juga sampai ke destinasi...
papa kata la ni mama dah jadi blogger tegar semua majlis nak join...
ye la mama nak ramaikan kenalan....
mana tau satu hari nanti kiter perlukan pertolongan dari sape2 kan...
aqish dah ngantuk after balik dari Aira Birthday's terus je tidok kat dalam kete...
sian anak mama ni kepenatan sangat2....
tapi aqish betul2 enjoy dengan event yang ada...
antara hadiah2 yang kami dapat kat majlis pelancaran wisma Bling Lustre & Birthday Party Aira Irdina
Ups...nape ade gambo kasut ni plak...
tuan kasut dah tidok nyenyak k
ni antara yang kami dapat time majlis tu...
sorry la ayat tonggang langgang sebab nak cepat ni keje banyak giler...
ni pun mama main taip je ape yang kuar kat otak...
tak sempat nak susun ayat cantik2

  • p/s ada lagi citer2 nak kasitau kengkawan...tapi nampak gaya cam tak sempat je ari ni...
  • Aqish telah di snap2 oleh 2 orang juru foto....mama lupe tanya sape jurufoto tu...ISABELLA u tau tak sape jurufoto tu....NIA tau tak...mama nak gambo aqish yang FOTOGRAPHER tu SNAP...ADA SAPE YANG TAU???

  • tak larat nak sambung dah kengkawan, esok pelancaran contest mama k...banner dah siap...

39 comments:

zue @ annaleeya said...

waaaa.... syoknyer jln2... smp tertido aqish.. penat sgt tuh...

mamalieyna said...

kita yg membaca ni pun penat nih..huhu..takpe2 sambung next day lak eh.. hehe..

*kak eina lak after kenduri nk terjah kamdar kt SS2, tutup la pulok, terus zass ke besday party anak mmber..mmg terisi masa sehari suntuk..balik fenat! huhu..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ahahaha den pon semput bca..wekekke..upenye tuan taip pon semput..kikikikik

ape2 pon enjoy kan..
jumpe blogger2..
ehhe rafiq mmg camtu selalu jatuhkan badan sendiri ke belakang sbb ingat de bantal..uhuhu..

elly hamzah said...

yer..finally jumpe gak anje, next time ade gathering blogger leh pegi lagi, jumpe lagi..hehehheh..sungguh hepi tgk aqish yg comel itu!

[-suziey-] said...

waaaa meriahnya..jmpa blogger lagi..best2..ktia xdpt g..byk sgt aktiviti perlu dilakukan:D

LYaFRINA said...

anje kasut osh kosh tu.. sgt2 cun la.. bila aqish pakai..lagila cun..

lya pon suka kumpul kasut asya.. kalo dulu giler beli ksut sendiri..skrang tak dah.. dh btukor.. msti kalo jumpa kasut y berkenan utk asya, terus ambik..ksut2 baby ni mmg cute2 kn.. gerammmm!!

nadja said...

berjalan sakan mama yer.. heheh asalkan happy best la..

~Siti Hajar~ said...

dalam masa shari, merata2 mama aqish p...adoiii penat tu, tp kalu kita p xtvt semua enjoy je, xrasa penat pya...

*alololo comeinyer wajah Aqish titon, keletihan btl tuh..

firahadifa said...

pesal i tak perasan u ek??

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wah....pack giler schedule weekend...dari satu tempat ke satu tempat jenjalan...

tak sabar nak tgk contest tu...

yantz-yeem said...

wahhh..cegas margas anje pi ke sana ke sinun...aku gakssss yg terperap di rumah...hahah..terperap ke???ye lah best kan dpt kengkwn blogger...pe pown enjoy sungguh wiknd muuu...

INTANKUTERPILIH said...

mama nak wat contest apa??

Ena said...

heheh..
semput2 pun khamtam gak la bace.. heheh..

cute kan aqish tu.. lagi2 time dier dah lene camtu.. manjenyerr...

sonok la dapat jumpe member blogger.. akak ni ntah bile la nak jumpe.. huhu

tak pe la.. tumpang happy wat semua..

CatlinaFly said...

tak mo baca lagi dah..jeles wooohhh!hehehe..ape2pun aqish tetap comey teh tomey !:)

Umi Nuha said...

bestnya...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

jumpa lagi kita ye..tapi tak dan bergambo...pic Damia pun ada diorang amik tapi tatau sapa...kamera canggih sure cun gambo...nak kena cari ni

Momma Mia said...

Wah best nya tgk Aqish enjoy the event. So jeles. Me tak dpt gie sbb hujan so my mum & hubby suh duk umah since tak habis pantang lagi... takut bentan katanya... pasrah & patuh jer

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mmg meriah lah..
Aqish dh ngantuk..
syok jer tgk dia tido..
Cantik lah kasut Aqish tu... :)

nza said...

full xtvt's tu...Fuh, penat ttp sronok....

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak zue : penat ikutkan mama nyer punyer evnt...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak ina : o...berjalan2 jugak la ni...kiter banyak keje tuyang kelam kabut nak publish citer tu

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to rose : sonot dapat jumpa rose...moga ketemu di lain hari k...tomey rafiq tu...akhirnyer dapat jumpe real punyer kan

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to elly : harap ketemu di lain hari k elly...sporting la elly ni...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to suziey : tak pe next time kiter jumpa kalo ada event ape2 k

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to lya : kasut tu dah hampir tak muat tau...tunggu masa jer tak leh pakai nanti...terpaksalah beli yang baru plak

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to nadja : yup penat janji happy kan

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to siti hajar: nak jadi blogger tegar punyer pasal...kena la aktif sikit

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to fira : yup...kiter pun tak perasan la...dah 2 kali kiter pi event tapi tak jumpa plak kan...tak de rezeki...next time k

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ayu : tunggu k/...ada 2 contest yang akan dilancarkan sekaligus

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to yantz : layan sampai penat...biler plak turn nak jumpa yantz ni ek...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to intanku terpilih : tunggu k...ada 2 contest yang akan dilancarkan serentak

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ena : keje manayk tapi tangan gatal gak nak publish entry...haq tu macam kalut jer ayatnyer

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to catlinafly : hu..hu..jangan jeles k...tak pe next time kiter jumpa snap pic manyak2 k

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to umi nuha : yup best & happening gitu

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to haiza : yup tolong carikan camera man tu k...kiter oun nak gak gambo aqish tu...tak sempat nak bergambo kan

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to momma mia : tak pe teke rest k...next time lh join lagik

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to lily : tu la layan event mamanyer sampai penat gitu...tq dear tapi kasut tu hampir tak muat dah

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak nza : penat tapi puas & seronok

chekna said...

ada nampak aritu, tp xberkesempatan nak tegor.. lagipun cam ingat2 lupa yg mana satu, coz aritu ramai sgt muka blogger2 yg familiar, tp xingat sape.. truk tul akak ni kan?? maklumlah 1st time join event camni kan.. anyway, lain kali kalo jumpa lagi akak mesti tegur punya..
tengok baju pink aqish tu baru teringat, coz aritupun my ziyad dok berlari2 kat situ gak. sape 2/3 cameraman/women yg amik gambar aritu ek??

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.