Followers

Monday, May 3, 2010

Si Kembar Aqish & Ayep

Huwa...huwa...gambo ni dirakam oleh kak ina a.k.a MamaLieyna
dirumah Ibu a.k.a pengasuh aqish...
tapi pagi tu aqish moody sikit tu yang tersembam je mukanyer...
la ni aqish dok sama dengan pengasuh anak mamalieyna ni...
dekat jerk dengan opis mama...
so anything happen senang mama nak pi jengah k...

kami dah plan nak pakai kan si tecik molek berdua ni baju & legging yang sama

he...he....aqish malu la tu..ayep pandang je kak aqish nyer...

ni time kat rumah pengasuh dua2 kanak2 tomei ni k...

askar belang2 merangkak berlatih kawat gitu

aksi meniarap bersama
suka tengok biler budak2 pakai baju yang sama...
nampak cam adeq beradeq jerk...

p/s now mama happy bangat dengan pengasuh baru aqish yang amat caring sekali...
syukur ke hadrat Illahi kerana doa mama diperkenankan untuk memberikan segala yang terbaik untuk aqish...

23 comments:

LYaFRINA said...

HEHEHEH..tomeynyer..dh boleh jadi kembar dah ni..very2 cute!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

comelnya :) syok la ada geng :)

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to lya :kembar kongsi kasih sayang ibu pengashnyer...tq dear kredit to kak ina

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to eliss : yup dah ada geng tapi tak leh jadi upin & ipin....sebab girl & boy...

mummy_ayu said...

tomeinye...tul la..macam adik beradik jer..best!!

mamalieyna said...

bestkan..nnti kalo ada can, kita sedondonkan lagi..dgn baju len lak la kan..hehe..

*anje, td kak eina g umah Ibu pengasuh..saja balik nak tukar motor ngn en abe, terus singgh jap, aqish tgh tido, ayep..muka slambernye lah..tp slamber dia lain mcm la..Ibu suruh bwk jumpa 'mereka' yg lebih pakar..sbbnya lemau ayep tu lain macam dh sehari 2 ni..mybe sbb g umah baru berkali2 la ni, blkg bukit kan..huhu..balik dkt2 time maghrib lak..selera makan dia pun kurang sehari 2 ni..td pun Ibu ckp camtu, xnak mkn sgt!

nieda said...

dah mcm adik beradik..alhamdulillah aqish dh dpt pengasuh yg penyayang..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ayu : yup...adeq beradeq

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak ina : uik...sian ayep...bawak pi berubat la kot2 ayep nampak something cam ape yang aqish pernah nampak sebelum ni???

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to nieda : yup....sejuk hati dapat pengasuh yang penyayang...

sarah kalam said...

hehehehehe,xkembar pon bole jd kembar kn??
good idea la...

yantz-yeem said...

senang ati dah aqish happy kat pengasuh bru...hrp2 aqish lama la kat pengasuh ni kan...so snng mama nak pi kja...hehe....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cute je kan pakai baju sama


syukur kan..tgk anak duk ngan org yg sayang kat dia..
lega rasa ati..:-)

♥etiey erywan♥ said...

mm cumel leging tuh! ayep n aqish boleh jd besfrenz la... Mamaaqish dgn mamalieyna pun bestfrens...

Huda said...

baiknye ayiep tu..cute je, bestla ade gang ngn kakak aqish :)

haslina said...

alahai macm sama jea gitu..comel...

ayah,ummi, farish said...

salam perkenalan..tq..sudi jengah blog maya...
bb yg cute & tomei

Fieza79 said...

owhh patut la mamalieyna n mamaaqis da link upenye..
share pengasuh yg sama..phm dah..hehe

ummumishkah said...

comel jer 'kembor' ni... :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

syok lah aqish ader kawan....dah macam adik beradik ni gayanya...

eiNa said...

waah.. best aqish dh ada geng.. dpt pengasuh caring laagii best..

Nadiah Sidek said...

ptt le rs mcm pelik je bila nmpk gmbr2 tu..rupanya dh pernah tgk kat blog mamalieyna. aqish & arif duk dgn pengasuh yg sama rupanya ye

[-suziey-] said...

mcm kembar dh ni..ekkek:p so cute:)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.