Followers

Monday, May 31, 2010

SUPRISE - My Mom Birthday Celebration at KFC

Selamat pagi semua...ape kabo sihat ke???
kembali mood keje setelah lama bercuti k...
kejadian gambo2 dibawah ni berlaku pada ari Sabtu 29hb May 2010
kami tiga beradeq berjaya membuat SUPRISE
kat our Mom sempena birthday mama kami....
birthday my mom ni sebenarnyer pada 25 May 2010 ari tu..
tapi dek kerana kesemua tak dapat berkumpul pada hari tu...
maka kami plan lambat sikit...
very2 suprise punyer sebab my mom tak terhidu pun plan kitorang tu...
best2....wat gempaq sekali sekala...
kamu celebrate kat KFC Kuala Selangor...
mula2 pakat ajak my mom pi TESCo k.Selangor...then tibe2 last minit
My MOm tak mau pergi....sib baik papa berjaya pujuk soh pi jugak...

Kek pada hari kejadian...
Happy Birthday Mom We Love U....

My Mom & Abah...
so spoting k...TQ abah sebab berjaya menjayakan misi kita pada kali ni...
abah pun bersekongkol dengan kami semua...
time ni My Mom rasa terharu sangat2 sampai mengalir airmata
sebab kami wat suprise camni...
sebelum ni celebrate kat rumah je...
akli ni je celebrate kat KFC tu pun atas cadangan Abah mama...
tapi kesiannyer si tecik Fitri ni tido plak...
penat sesangat pengangan tak tidok petang dengan Balqis..
tapi balqis tak tido pun tau...kuat tol mata dia
kami semua yang menjayakan misi pada hari tu...
mana papa???cam biasa la tak mau enterprame...
papa cuma jadi Banker je ari tu...
TQ ye papa sudi support...
mama & balqis, Asyu, Abanglong Mama & wifenyer serta anak mereka Fitri..
TQ juga pada semua pasni kiter wat gempaq untuk Birthday Abah plak ek
pada 13 Jun 2010 nanti k...
plan baik punyer...


p/s keje banyak ari ni...tapi tangan gatal gak nak update blog yang dah bersawang ni....

28 comments:

LYaFRINA said...

waa..
selamat menyambut ulang tahun kelahiran buat mama anje...
semoga panjangumur & dmurahkan rezeki

SyidaMislan said...

so sweet!
sekali sekala buat suprise utk parents ni mesti diorang teruja, kan?

yantz-yeem said...

wahhhh mesti mama nya sungguh terharu...happy besday untuk mama...

fazilzura said...

HAPPY BESDAY MAKCIKK ..

semoga sihat selalu , pjg umur yek ..

** syok kan bile wat suprise tuk mak kite..

Ain said...

happy belated birthday aunty.....

mesti terharu sangat2 diraikan anak2 macam nie....

moga aunty terus diberikan rahmat kesihatan yang berpanjangan....

~Siti Hajar~ said...

wah bestnyer bikin gempaq...sampai mengalir air mata mak anje terharu...

Anyway, hpy bday 2 mak Anje, smga pjg umur & dmurahkan rezeki sllu...

Smtara mereka masih ada ni la kita nak berbakti & balas segala jasa mereka...tiba2 teringat kat mak sy plk.. huhu

MaMa3H said...

mesti terharu bila sekali sekala anak2 buat surprise kan....

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to syida: memang teruja sampai nangis tu...kitorang plak yang rasa terharu

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to Lya : tq dear

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to yantz : tq yantz

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to fazilzura: tq dear...

mummy_ayu said...

bestkan buat suprise untuk para mak kiter nie..ayu pun pernah buat..best!!apa pun birthday to ur mom!!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ain: memang terharu bangat...tq ye ain

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to siti hajar: yup tol tu hargai mereka selagi hayatnyer masih ada...sebab ibu tiada penggantinyer...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to mama3H : memang terharu sangat2

[-suziey-] said...

weeee bestnye celebrate besday mak..surprise lagi..hiks..seb bek plan jadi..klu papa xbrjaya pujuk pegi adeiii rosak plan..hiks..
happy belated besday to mak anje:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat Ulang Tahun buat mama Anje..Moga pnjg umur..murah rezeki & bahagia bersama insan2 tersayang..

zue @ annaleeya said...

wahhh... best tuh skali2 wat surprise kt insan tersayang kan??? gempaq gitu...

apepon selamat hari lahir utk mak anje...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to lily : tq dear

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to suziey : tol tu...baik punyer plan sib baik jadik gak akhirnyer

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ayu : best...memang best lebih best biler tengok mama2 kiter ni terharu...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak zue : tq yer kak...

wan sujaihah said...

best nyer ader org bt suprise..untung badan..hehhe

Nurshahfamily said...

bestnyer dpt suprise org tersayang hehehe.... ape pun semoga keluarga anje sentiasa harmoni & dirahmati... aminnnn

SuZiE said...

suzie kalo g kg nenek kat tjg. karang slalu gak singgah KFC k. selongor tu.. hehehe... :)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to wan : yup best bangat...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to nur : tq yer nur

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to suzie : ye ker...selalu la pi ek

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.