Followers

Friday, May 7, 2010

Tambah Rakan - Tinggalkan Link k

Sila tinggalkan link untuk mama tambah rakan blogger kat bloglist mama k
banyak citer menarik mama nak share pasal blog tapi akan mama publish ISNIN nanti...
mama dah siapkan entrynyer awal2 k...
10 May akan Di publish entry2 tu k...
sebab mama survey selalunyer Friday ni orang tak ramai berblogging...

maybe ada yang sambung cuti & bz menyiapkan keje sebelum bercuti

ada 4 entry pasal blogspot k...
ari ni mama lambat online sebab tengah sibuk dok create blog baru...

baru???mama nak close blog ni ker???tak la k...mama create blog untuk GIVEAWAY & CONTEST yang mama join...sebabnyer mama tak nak serabutkan blog haq ni dengan contest2 yang mama join dengan tepek banner contestnyer akan melambatkan blogger2 lain nak loading blog mama...sila lawat blog mama lagi satu http://mamapapaaqish.blogspot.com/ sambil tu leh tambah pendapatan NUFFNANG dengan memasukkan iklan NUFFANNG ke dalam blog baru mama ni ...

7 comments:

Huda said...

hehe special blog utk contest yer..ok gak gitu kan :)

[-suziey-] said...

hehhee mmg good idea buat 1 blog utk contest:)

nza said...

good idea tu......

Fieza79 said...

waa..advance..maveles lg
skang da la tmpt fieza ukt cr tips2bagai...eheh

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

woww...blog baru...tak sabar nak tgk...

Umi Nuha said...

bestla mama aqish ni..
thx ye share info2 berguna...

adda said...

tgh berkira nak buka blog contest gak. tp takut susah nak manage.. sebab kt opis takleh login blogger. setakat mask website tu boleh la. tp anje punye blog ni tak tau nape mmg takleh masuk. asyik hang ajer. kalau kt mah ok plak.. sebab tu jarang dpt komen kt sini.. tak sempat loading dh hang.. sori yekk

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.