Followers

Monday, May 24, 2010

Tolong!!!Kat Mana Nak Beli Ek???

Mama kepingin bangat nak beli diaper beg kat Cik As Puan empunyer blog
TOTE BOUTIQUE...
tapi al-masalahnyer...Cik As dah tak amik order lagik la ni...
so mama dah kebuntuan kat mana lagik nak beli beg2 lagu tu
cantik2 belaka...kalo kat kedai tak de kot haq design lagu tu...

ni Dari Gin & Jacqie

ni Tote Bag dari Tote Boutique...

ni pun sama....cantik giler...

p/s ada sape2 yang tau mana2 website yang ada jual beg2 lagu ni...
kasitau mama k...nak pi terjah nak beli untuk aqish...
kalo leh bagi URL link website tu k

20 comments:

♥etiey erywan♥ said...

cik kak... sekarang bnyak yg bag macam nie.. try servey2 dulu... banyak kat online shop

Kauthar said...

aduhai..mama atif pun nak jugakkk...cantik2nye..dah la saya memang suka tote nih..kita tunggu siapa2 yang tau kt mana nk dapatkan beg ni ek..

Ummu Sofea said...

Assalamualaikum.
Cuba tgk blog ini. Saya tempah baju, tapi empunya blog buat beg jugak. http://haidahussin.blogspot.com/

Huda said...

erm..cute2 tote beg tu smua..try tgk kat sini http://syasyacreative.blogspot.com/

x silap sy, kawan kpd cik Apash, mama qaseh juga.

eRiNsZ said...

hye dear... mau tote-bag... kat
craftzone malaysia ader byak kdai...

bleh try tgok yang mner bkenan..
http://craftzone-my.blogspot.com/

then cri jer kt craftshop huhui.. byak nyer yg cumill hehee epi shopping

[-suziey-] said...

ala dun worry anje..byk online shop jual ni..hehe..kita pnh masuk tp xsimpan link dia..hehe..xpe2 nnti ade la blogger baik hati bagi link:D

mamalieyna said...

mmg cun2 ni..kalo ada yg nk bg free, nak gak..haha...lgsg lari dr tajuk..hehe.. k.eina taktau sgt online2 shop ni, jrg blogwalking..

honeylanz said...

comel.. cute..haih..Has pun berkenan gitu ;)

it's all about glamhijab and shawl said...

aloh,cutenya..

~Siti Hajar~ said...

tanteknyer...nak taw gak URL mana leh dapat ni...

hehehe...sy tumpang anje gak yer..

aivee said...

salam,
sy pun peminat handmade bag dr Cik As tu, tgh nk order item dr die jgak ni.
hmm if nak diaper bag yg branded - Carter's diaper beg, still ade stock ni.
http://aivee-emart.blogspot.com/search/label/Women

Ena said...

ala cutenyerr..

kite pun berkenan juge la...

mrmm.. dah lame tak p shopping..

ala.. soweee.. tak tau nak bantu camner sbb tak tahu juge.. huhu..

ibu_Arifa said...

huhu..saya dulu- thn lepas dah sempat order dari cik As..order 2 buah lagi.. so skrg ni dah tak tergoda dah bila nampak bag cam ni..
sori, xtau link lain selain link cik As tu.

dbalkis said...

betulla cute..saya pun macam berkenan je..

adda said...

mmg cantik2 beg tu

hajarus said...

betul la mamaaqish cantik2 la beg2 tu sumer ;d

nza said...

xdpt la nk tolong...ttp mmg cantik sgy tu...

mummy_adam said...

utk brand Gin & Jacqie kat ISetan The Gardens ada, choices pun byk.. try lh tgk :)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to all : tqvm for all comments...& url link yang u all bagi tu k

mamamiera said...

cantiknye beg neh.. kalo buat adiah contest pon okeh gaks nih.. hehe ;p

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.