Followers

Monday, May 17, 2010

Vromm.........Vromm....Model Motor Virago

Vromm....vromm....pon...pon....tumpang lalu tumpang lalu...
ape kabo auntie semua....ingat lagik tak entry pasal hadiah aqish yang papa beli tu???
KLIK SINI so ari Jumaat malam sebelum kami balik kampung tu papa dah tunaikan hajat papa tu...tapi kami tak beli scooter sebab scooter tu besaq sangat...
tak sesuai untuk aqish...then kami beli motor Virago ni...
jom layan model motor tu k

ada gaya seksi tak???

time ni kat kampung papa kat PERAK
suka no model ni dapat motor ni
tantek tak model ni???
model Cilik
hu...hu...time ni kami nak pi Taiping...
peace....
Ni la koleksi menan aqish...papa kata dah macam kedai menan dah...
budak nyer sorang je...tapi menan nyer mengalahkan sorang...
rugi plak tak amik warna merah leh sama dengan kete & basikal aqish
close up dari dekat motor aqish...
motor ni ada charger nyer k...


4 koleksi menan aqish...birthday aqish nanti mama plak nak beli Kete macam kat gambo bawah ni...tantek tak???dah jadik macam Garaj kete & motor aqish plak...

ape yang kami beli sebenarnyer bukan idaman aqish...tapi idaman mama & papa nak bagi aqish suka....untung jadi anak pertama ni kan...semuanyer dapat....papa plan nak wat birthday party aqish kat KFC bulan Oktober ni....InSyaALLAH kalo ada rezeki la...so leh ajak kengkawan blogger tegar sekali....

p/s ari Isnin keje banyak...citer pun banyak nak story ni...tunggu masa yang sesuai k...

39 comments:

smms said...

wah pandai tul jadi model .. budak skang cepat bijak kan ..
aqish suka motor ? bear suka x?

siti said...

amboi..byknya menan...mcm dah jadi kedai plak..huhuuh

SyidaMislan said...

cantik kete ijau tu...rasa mcm nak bli jugak bole x?
tp tak tau aqid suka ke tak.mommy+papa je yg terlebih suka nak blikan mcm2. dulu kecik2 tak dpt.

mummy_ayu said...

sukanya dia..dapat motor baru...

Mama Hanim said...

wah byk nya koleksi aqish.. posing pn mmg terrer arr..hehe..

mamalieyna said...

sangat2x tomei la..terus berkenan nak belikan tuk dek ayep! mesti adik ayep pun suka ni..^_^

amboi jd model motor eh kak qish..sesuaaiii! ^_^

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to smms : tol tu...bear2 pun aqish suka jugak...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to syida: o...beskal tricycle best...aqish suka naik kalo time pi taman...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to siti : tu la papa kata dah macam kedai menan

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to mama hanim : memnag ratu possing aqish ni...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ayu : memang suka bangat....siap tido bawak masuk dalam kelambu lagik tu

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak ina : ape laie...jom beli leh main sama2 kat rumah ibu nanti...

~Siti Hajar~ said...

tanteknyer virago kak Aqish, Danies nak pinjam blh tak? blh la..blh la..Danies nak rempit ni...hehehe

btl Anje, untung jd anak sulung ni, mcm Danial dulu semua ada, tok pun suka beli, cucu sulung...tp semua xbertahan sampai ke adik2, bdk laki ni ganas sikit, hbs dia 'pomen' mainan dia tu, basikal yg dibt dr besi pun patah! huhuhu...hrp Aqish jg leklok, blh bg kat 'adik' nanti yer...hehehe

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to siti hajar : leh je...meh la sini kiter main sama2...tu la anak sorang macam2 leh beli esok kalo dah 2 3 kena cut kos la kan....pakai je haq anak pertama punyer

LYaFRINA said...

woww..banyoknyerr!!!!
heheh..xpe..nanti mama aqish n papa aqish boleh naik sorang satu.. pakat lumba2.. heheheh

**uhuuu.. baju tu..lya ada beli gk kat asya.. tp beso lg.. kalo muat ..nmpak gayanya.. blh la jd koleksi raya

zue @ annaleeya said...

wahhh... untung aqish... seme mama papa beli... bulih kongsi dgn airel tak??? heheh...

Ieda Al-Habsyi said...

huhuhuhuhuhu!! suka ieda tgk moto aqish berderet banyak, huhuhuhu!:)

my.mastura said...

aqish, mcm gadis litar...hehehehh

uish, mintak dijauhkan la aqish keje gitu kan...doa2kan yg terbaik utk dia..AMIN

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah banyaknya mainan dia..nak satu boleh.nuha ada basikal ajer.heehehe

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to lya : masalahnyer kalo mama & papanyer yang naik kompen roobh punyer...hu...hu...nanti leh la pakai sama2 baju tu...aqish tak dan raya dahh pakai

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to kak zue : leh je...main sorang satu k...meh la datang sini

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to mastura : gadia litar untuk mama & papa jer...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to ieda : hu..hu..leh la main denagn amanda kan

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to eliss : leh je...meh la datang rumah kiter main sama2

maslinamansor said...

Aqish.... aunty nak pinjam, leh?

[-suziey-] said...

hehee...kita dh lama nk beli motor cenggini tp setiap kali asyik xjadi beli sbb hati mcm bert nk kasi..kita dh siap survey ..jenis yg tekan padel kan..tkt abis sume brg dlm umah tu kena langgar satgi..tp akn dibelikan jgk..tunggu aQeel besar sket..hehe..

best ler aqish byk kenderaan dh..hahha

Izan Ishak said...

waaahhh...manyaknya koleksi kenderaan aqish... mari..marii...sapa nak tumpang...!

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to mas: leh jer...nak yang mana???

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to suziey : hu..hu..tol tu main redah je dia main...kaki mama nyer pun dia langgar jer....mama & papa nyer yang lebih2 suka belikan untuk aqish...almaklum lah masa tecik2 dulu tak pernah dapat menan ni...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to izan >mai2 sape nak naik leh la tumpang aqish

Nieza Ishak said...

pinjam boleh ???
banyak nya kenderaan.

umah kami ada 5pun dah fening, tak tahu mana nak humban ..hahahah

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to nieza: hu..h...5 lagik banyak dari aqish punyer...kena wat garaj tu

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

AMBOI BANYAKNYA AQISH PUNYA...KYRA ADA 4 JE..MOTO SATU KETE SATU BASIKAL SATU NGAN MR LION TAPI SEMUA TKNAK MAIN HUHUHU SIB BAIK SEMUA ORG BG KALAU TK BUAT RUGI BELI JE..

Nadiah Sidek said...

uih..byknya..aunty nak pinjam 1 blh? :D

emma said...

Pandai plak si aqish tu bergaya ngan mainan dier yer.. Auntie nak pinjam satu blh??

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to adlin : banyaknyer kalah aqish punyer..best nyer semua hadiah dari orang ....untung2

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to nadiah : leh je meh la datang rumah

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

to emma: model cilik...meh la datang rumah kalo nak pinjam...aqish tak kisah pun

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

memang cantik motor tu...ader class....pandai mama aqish pilih yer...pas ni leh ler bergaya sakan ngan motor baru tu...jangan jadi minah rempit lak aqish yer...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.