Followers

Wednesday, June 23, 2010

@ Anak Dara Ku Berhias

Anak daraku berhias....ni la anak dara mama yang dah pandai melawa sekarang ni
bukan main lagik dok makeup pakai mama punyer bedak k...
berdandan bagai sebelum kami pi kuar jenjalan weekendari tu..

tengah serius touch up k..

ya dah mualakn aksinyer....ada gaya model cilik tak
bukan main syok lagi ek pakai bedak mama tu
ok nak close up sikit ape yang di make up nyer tadik tu k...
tada....ni muka lepas touch up k...
tantek tak...omei tomei kan...
suka tau layan kerenah anak dara ni..
la ni dah banyak mulut macam2 dicakapnyer..
kengkadang tu tak paham kengkadang tu kelako...
tapi yang pastinyer balqis SANGAT2 JELOUS kalo tengah
mama & papa berdua...nge...nge....confirm balqis akan jadi penghalang...


  • p/s minggu ni bz sesangat tengah wat payroll...sowy ye kengkawan kalo mama tak sempat nak singgah rumah kengkawan...

37 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hiks...cam tu lah kalau gigirls...

dah biasa tgk mama make up lah tu..sebab tu mengikut..

♥MAMA♥ said...

*wink* waaahh comey bangat ank dara anje ni bermake up2 ye,nnt jd cam sara ni,mmg suke gtu pakai2 liptik ni "liptik mamaa.." ;-) nk jejalan mana tu balqis?nk g cari baju purple utk contest aunty ida nnt tu ke?hihiii

p/s a'aa la anje,sama la kite,sara ni pun kuat jeles tul,pantang tul kalu tgh bjln tu tgk papa pegang tangan mama mesti dia merajuk terus stop jln ;-)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak da: baju purple dah ada...tak beli pun dah sedia ada..cuma lom snap2 jerk...anak dara ni nak pi jenjalan haq tu make up bagai

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ayu : ya.ya..leh geng dgn aleesya ni kan...budak berdua ni tak pernah ketemu lagik kan...

LYaFRINA said...

wahhhh..
ada kelass gtewwww...
blh jd artis ni.. dh nmpak pro pon.. anak sapo ni..

ummiaqeef said...

hamboi..kemain lg dia bermekap..mesti tiru mama dia ni..hehe..aqeef suke pakai cologne badan tiru abah dia..

MaMa3H said...

mmglah klu dah gegirl tu..pantang nampak bedak , lipstic....nak aje dicubanya...

Me_Lina said...

syok kan dpt gugurl ney... lagi syok kalu suka ngn makeup.... i hampir tiap2 bulan kena beli baru sbb hancur dikejekan anak dara... sob sob sob...

mamalieyna said...

namanya gegirl...mmg tokleh lari dr make-up ni ye..hikhik..pandai diee nak melawa yee.. tiru sapa tu?..sure mamalah kan ^_^!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to lya: leh jadik model cilik kan...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to roxy : leh tahan aqeef ni...leh la jadik model cilik

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to mama3H : tol tu...pantang lepa sikit habis di try semuanyer

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to me_lina: wah dasyat tu...dah nama pun girl memamng sinonim dgn benda cam ni

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak ina: mama nyer kurang make up...balqis ikut sape tak tau la...pengasuh iklan kot

Elyn said...

hamboi lepas ni mesti seronok nak pi jenjelan shopping dgn anak dara. ade kwn camtu kan?? kite ni ada anak jantan je hihihi

Peminat Katie Holmes said...

mesti die ikut perangai mama dia ne.haha.

mamamiera said...

owh tomeynye ank dara nie..
pandai tol nk melaram skrg eh.. same le tu dgn peel ank dara aunty.. byk mulut, n jeles bile heqal nk manje ngan mama n ayah.. heqal pule jeles n menjerit2 kalo ayah pelok mommy.. =p

mummy_ayu said...

amboi..bukan main lagi tu...he he he

Ain said...

wahhhh, pandai mekap rupanya....

aqish belajar ngan mama erk....

hehehe....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah buleh geng sama nuha lah :) lipstik tak pakai ker?hikss

Fieza79 said...

wahh tecik2 suda pandai mekap ehh...
blaja ngan mama ehh..?

comey sgt Balqis..!

lily azliyana @ mama zara said...

bukan main lagi gaya balqis bermekap..hehehe..tp balqis mmg comei pon..gegirl sungguh ngan skarf2 rmbut tu sume..=D

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to elyn: ha ape laie cepat2 la dapatkan aank pompan...leh la make up2 bagai

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to peminat katie: tak jugak la...mamanyer bukan kaki make up...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to akk zai: ahkk kiter windukat ahkak...wah leh geng dgn kak miera la ni...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ayu : hu..hu..dah pandai bermake up tu

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ain: tak ajo pun...pengasuh iklan kot

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to eliss: lipstik dia tak mau pasai mama nyer pun tak pakai lipstik

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to fieza: tq dear...girl la katakan

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to lily : tu pun jenuh paksa pakai cekak tu...kalo tak memang tak nak punyer

[-suziey-] said...

amboih balqis..siap pakai compact powder..hiks...cute je..dh cun dh tu...jgn tepek lg..dh putih bebeno dh..dhler balqis mmg dh putih..haih ni la ank dara..ekkek:D

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

TO SUZIEY: NGE...NGE...SAME CAM AQEEL GAK KAN PUTIH melepak macam ibunyer...

Momma Mia said...

uuwaaa tomie tomei... gojes la. Pandai Aqish melawa ek... sapa ajor nih. Mama Aqish ek??? hihi anak dara!!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to momma mia: tak ajo pun pandai sendiri...biasalh girl kan

Farra Dhelina said...

wah dah pndai tacap tacap ye aqish.ni msti dia dok tgok mama dia bemekap kan..hihi

Nadiah Sidek said...

kalau dah namanya anak dara..anak dara la jgk..hehe..

AshAnas said...

haha, cmtu la gaya anak dara kan... comey balqis touch up... haha...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.