Followers

Wednesday, June 9, 2010

Ape Yang Pelik???

Cuba teka ape yang pelik???

saje suka2 teka...sape pandai teka la k....

18 comments:

~Siti Hajar~ said...

saje2 try yer...

rasanya buah jambu yg dipotong dlm plastik tu.

LYaFRINA said...

jambu batu..letak kat freezer tmpt beku air batu.. tu..lg la keras n beku...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

jambu potong tempat buat air batu...selalunya org letak kat bahagian bawah tu kan..

♥MAMA♥ said...

hihiii pelik sbb nape la buah tu letak kat freezer,x ke sakit gg tu anje oiii,eeeeee seriau k.da tgk,nk gigit pun seriau miyauuu ji,grrrrrrrrrrrrr ;-)

Oja said...

oja nak komen... jambu batu diletakkan sebelah air batu dan ditempatkan di tempat beku?... nyilu oooo nak makan buah tu...hehhehe

ibu to BatRiSya said...

jambu tu diletak dlm freezer ...tu ke yg pelik? hehehhh..mcm pelik dah tu..

mamalieyna said...

uuik kosong semacam jer, takde stok barang basah pun.. =P

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sedapnya aiskrim jambu. bekas pink tu letak air, buat air batu yer? tak pelik mana.ehheehe

[-suziey-] said...

erkk...tu buah jambu ke pisang..nape letak kt tpt ais..hehe

Ain said...

keras kejung la jambu potong tue taruk kat tempat beku....

camne nak makan tu anje....

ejaMaria said...

kalau tak jambu potong, maybe honey dew... tapi nape letak kat freezer? nnt keras camne nak makan?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mcm jambu..mcm gak pisang..tp apsal plak letak kat tmpt air tu?? :)

wan sujaihah said...

ni teruingin makan aic krem ker?sampai letak tempak beku....tgk gambar pun dah rasa sejukkkkk

Wansteddy Tales said...

kenapa ada buah tembikai susu dalam peti beku tu? hahaha...

::Mamalyna:: said...

sapeler letak buah kat freezer tue..hehehe... camno nak makan? mau tercabut gigi..

ibuaries said...

jambu batu dalam plastik yg dletakkan dalam freezer. beku la cik oiiii. camne nak mkn. keja sape la ni :-)))

AshAnas said...

jambu batu ek, letak dlm freezer... hehe... nnti dh keras kan, bila nak geget, keras sangat, pastu sejuk dia sgt2 ngilu... dh prnh try dulu, hehe...

eima said...

aku tak nampak cam jambu .. tp nampak cam 2 biji pisang je ..
nih nk nk cite sal pisang tu ke ...pelik sbb peti ko tak berisi lauk ...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.