Followers

Friday, June 25, 2010

Balqis and Saxephone vs Cute Baby With Toys

Ada gaya macam penghibur dikala sunyi tak...
dah macam citer arwah Tan Sri P.Ramlee (ibu mertua ku)
menan saxephone sesame street ni dah lama mama beli untuk balqis
tapi dulu anak dara ni takmau main....
ok mama snap pic ni untuk join Contest Yang dianjurkan Oleh Suziey.com
tengah pening ni nak pilih gambo yang mana satu...
kalo tak best mama nak snap time pi cherating nanti...
tarikh tamat 15hb kan...
so sempat lagi nak snap2 dulu...
kengkawan leh tolong pilihkan tak gambo mana yang sesuai..

01

02
03
04

sebenarnyer bukannyer kena tiup pun menan tu...
just tekan button tu je then musik akan berbunyi...
tapi anak dara ni beria2 beno nak tiup saxephone tu...
  • p/s payroll dah nak siap...projek weekend kami terbatal...hu...hu....

13 comments:

mummy_ayu said...

yg no 2 & no 4 tu cute...

zue @ annaleeya said...

nk masuk contest eh??? akak pon blom godek piccas lagik... huhu..

pic no 4 tuh cute...

Me_Lina said...

haah la... ada contest ngn toys ek... alahai... sempat ke nak join ney... ehehehhe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Aunty Vote No 2..Comei.. ;)

Izan Ishak said...

suka no 4...cam real tiup seksofon~

e.l.i.s.s.m.i.e said...

04 :)

mamalieyna said...

NO 4...ada gaya! ^_^

mamamiera said...

alahai aqish pandainye tiup trompet..
ni aunty nk pilih picca aunty no.2 n no.4

emellia said...

alahai comeynya gegirl ni..

salam perkenalan. singgahla kat blog saya

lily azliyana @ mama zara said...

menan baru balqis ker..comel tol gaya die mcm tiup seksefon betol..hehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

vote no 4...cun

Momma Mia said...

afundi no.4 gak

Nadiah Sidek said...

no.4 ;)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.