Followers

Tuesday, June 29, 2010

Balqis In Purple vs Cutest Baby In Purple

Salam semua....ari ni mama dah tak bz sangat leh la jenguk2 rumah kengkawan semua...
jom kiter baca citer2 weekend balqis...
macam biasa tiap2 minggu mama akan bawa balqis ke taman...
balqis memang suka pi sini....kira dah memnag menjadi kewajipan la...
tapi kali ni kami pi taman sambil snap2 pic balqis berbaju Purple...
bukan baju je k...suar pun purple gak...
sebabnyer mama nak join contest Cutest Baby In Purple...
serius mama cakap balqis memang tak de baju purple...haq ni je sehelai yang ada
tu pun baju masa balqis umur 6 bulan dulu...
tapi still muat lagik k walaupun balqis now dah berumur 2 tahun 7 bulan...
mama dah pening ni nak pilih gambo yang mana satu untuk join contest tu...
kengkawan leh tolong pilihkan tak...

ni gambar A

Ni yang B
Ketiga C
dan keempat gambo D

dah pening nak pilih sebab terlalu banyak sangat gambo yang mama snap...
sampai nak pilih pun dah tak tau...
kalo kengkawan nak bagi cadangan silakan k...
yang mama pertaruhkan Gambo B nombor satu dari kiri, baris pertama...

  • p/s keputusan Cutest Baby Cute Contest akan diumumkan ari ni...tunggu k

14 comments:

maslinamansor said...

rasanya, dah ok gambar yang anje pertaruhkan...

Fieza79 said...

ishh sumer tomey2 taktau nk wt pilihan wehh..tp yg C pon ok..
gmbar no. 2 tu..

~Siti Hajar~ said...

pic yg A cantik2...skdr 1 cdgn yer..

LYaFRINA said...

HAA.. RASAKAN PENANGANNYA.. PONING TU NOK MILIH.. JENUH MIKIR KAN... NK PILIH PEMENANG LAGILA..
LYA VOTE PIC B & C

TAPI MCM BANYANK TANG B... EHHH.. TANG C PON CUN GAK...

~~*Lady Salwa*~~ said...

kiter nak tolong pilih pun jadik pening... semua comel2... hehe

tapi rasanya suka tengok yang group C baris bawah sekali yang kanan tu. Ada gaya ala2 model...

AshAnas said...

huhu, mmg rambang mata nak pilih... gambar yg anje pilih tummg sesuai... yg 1st gambar kategori C nmpk balqis ayu sgt... hehe...

p/s: jom join simple contest by AshAnas http://ashrafshaakira.blogspot.com/2010/06/contest-teka-souvenir-dari-spain.html

mamarifqy @ Naa said...

i vote 4 B!!
Rifqy pon nak join contest tuh...tp sgt la xde baju purple..da try survey nk belik,tapi xjumpe..
susah woo nak carik baju BB laki warna purple!!

nza said...

gud luck....

my.mastura said...

saya suka gambar2 dlm D..nampak cheeky :D

Ena said...

wahhhh.. memg comey la sumer nye.. rambang mata lak nak pilih.. heheh
tapi yg D tu memg nampak semuanya happy. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Semuanyer pon comei2..rambang mata tgk..
Tp aunty pilih yg D lah..semuanyer nampak ceria.. ;)

Ain said...

ain suka pict. D no.3....

hahaha....

jenuh la anje nak pilihkan.....

ummiaqeef said...

setuju dgn gambar itu..hehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to all: tq for all sweet comments....

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.