Followers

Friday, June 25, 2010

Blog HEADER Mama....Any Suggestion???

Tangan Gatal k dok nak tukar Header Blog...
tapi mama tak la se kreatif Wan Teddy, Acu & yang seangkatan dgnnyer..
takat ni je la mama tau buat sendiri...
nak kena menuntut dgn papa dulu baru leh teror sikit...
nak mintak pendapat kengkawan la...
header mana paling sesuai yang nampak macam tak semak sangat...

01

02

03

04
05
sudilah kiranya kalo kengkawan nak bagi pendapat k...
mama dah ketandusan idea nak create...
any suggeston let mama know k...
Kalo HEADER yang kat atas tu ok tak???
TQ all my friends...

15 comments:

Wansteddy Tales said...

design ke 5 tu smart tapi kalau anje buang link blog lagi kemas rasanya. cukup dua tagline dalam 1 header. juz my 2 cent hehe ><

WaRdAh @ ibu to BatRiSya said...

no 01 ok kut...simple tp ada penegasan pada tajuk...hehehh..

zue @ annaleeya said...

okey tuh... anje pandai gak buat... akak nih... sedey tau.. huhu...

k.zue rasa no 1 ok.. yg dah sedia tuh pon dah ok anje...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to wan: header yang kat atas blog tu ok tak???kiter tak se kreatif wan...hu..hu...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to wardah: ok TQ dear...

eima said...

nomot 1....vote



anje ...
aku tag ko kontes nih ...

http://eima-contest.blogspot.com/2010/06/contest-anda-bersama-si-comelll.html

Fieza79 said...

fieza rasa sumer2 tu ok....yg skrg pon dh ok...

smms said...

i pilih no 02

emma said...

anje, emma suke yang header no 1 tapi tulisan - Kau tercipta untukku- letak macam no4, -kau tercipta untukku- mama balqis.. emma rasa x perlu letak link kot...

header no1 tue so sweet... nampak kombination antara gamba

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ayu pilih no 2..

Izan Ishak said...

izan suka no 1...

my.mastura said...

apa kata, just guna 1 or 2 gambar balqis..pas tu selebiihnye, design background...bunga2 ke..rama2 ker...pas tu letak "Kau Tercipta Untukku" besar, bawah nye anje nye blog add..

this 2 lines ni letak kt belag background yg x der gambar tu...x der la kacau muka balqis

Nadiah Sidek said...

vote no.1 ;)

mamarifqy said...

akak..Shanteq..tapi lagi shanteq kalau letak gambo..satu family kat tengah..ayahnya balqis..hee..lagi suweet..
sy sgt la xreti nak buat header cam gini..huhuhu..sedey

Ena said...

heheh.. semua nya cantik.. tapi kalo nak salah 1 jer.. akak rasa yg 1st u.. nice!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.