Followers

Thursday, June 3, 2010

Clever Girl...Anak Sape ni...

Setelah berkurun abad mama peramkan beskal balqis ni kat dalam stor jerk...
now akhirnyer balqis dah berjaya mengayuh beskal tu dengan sendirinyer
tanpa bantuan sape2....bukan main suka lagik anak dara ni...
sengeh2 dia dapat kayuh beskal tu keliling rumah...
tapi balqis kayuh separuh2 ye kengkawan...tak pe la at least berjalan lah jugak
dari sebelum ni mama & papa jadi tukang tolak beskal tu...

tengok la bukan main lagik balqis bawak beskal...

kayuh jangan tak kayuh...
la...la...la....akhirnyer berjaya gak Balqis kayuh beskal...
pasni leh la main kat taman k...
tahniah ye anak mama berkat usaha mu akhirnyer berjaya jugak...

Now papa belikan balqis Royal Jelly CNI & EXAMO-CKM 500 untuk membantu perkembangan otak & kesihatan balqis...papa dealer Examo & CNI so dapat la harga ahli.... ada sape2 yang bagi anak2 makan ubat ni tak???balqis baru makan 2 bulan...nampak la keberkesanan nyer...
Contains Vitamin C to fullfil your body's daily need
Fortified with pure royal jelly for better nourishment
Water-soluble and can be absorbed and digested by your body easily
Examo-CKM 500 adalah sejenis pamakanan minda yang telah diformulasikan oleh Prof Dr Azizan Ismail supaya dapat memberikan nutrien untuk saraf bagi memulihkan kesegaran otak. Ia dapat merawat masalah saraf dan mental seperti takut, cemas dan runsing.

Examo-CKM 500 juga dapat memberikan keyakinan serta mambangkitkan semangat di samping dapat menguatkan daya fikir dan mencerdaskan akal serta memperbaiki daya tumpuan, menghapuskan rasa letih, celaru dan bosan.

Pemakanan Examo-CKM 500 ini sesuai untuk semua peringkat umur. Adalah digalakkan untuk memberikan anak anda Examo-CKM 500 ini untuk kecerdasan minda anak-anak - menjadikan mereka cepat dan cekap dalam mempelajari sesuatu.

17 comments:

zue @ annaleeya said...

tau tau anak sape!!!!! balqis anak mama lah... dan jgk bakal menantu aunty zue... hahahaha!!! dan dan tu jgk menantu... ekekek!!!

Farra Dhelina said...

bukan senang kan nak mengajar ank kayuh basikal..ank sy smpai la ni tak pndai kayuh..nak kena tolak kan..smpai skt pnggng nk meolak nya..haishhh...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Tahniah la balqis ye... best je tengok si balqis ni dah dapat kayuh sendiri basikal... faris bila la pulak... hehe

apa pun to Balqis :'you go girl'... ^_^

smms said...

aah examo mmg ok .. my sis nya ank suma mkn ni ..agak membantu

Ju@Lucky^Mummy said...

yay...
kayuh lagi aqish..
kayuh..

mas said...

slm anje...
wah da pndi mengayuh ye syg kecik...
sonoknya dia berbeg2 lg...

untie nk tumpang bley x...hehehee...

hati2 ye syg...

Ena said...

hehehe..


cute jekk..

seme pink.. :)

[-suziey-] said...

hiks...aQeel pndai sdiri..lps ni bole la berluma ngn balqish..ekeekekk:D

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

aleesya pun pandai kayuh sendiri dah..jom racing aqel, balqish n alesya...ekekekek

atty's said...

abg fir pun suka benor kayuh basikal..

Ain said...

sarah ngan danish makan examo...

memang membantu....

usaha tangga kejayaan kan aqish....

gud girl.....

Adlina Husaini said...

hari tu ina ada wat entry pasal supplement ni

ada suggest examo, bagus ek..nak beli jugak lah =D

Izan Ishak said...

tahniah balqis!
dah pandai kayuh beskal, lepas nih ajak mama n papa pi taman ye!

~Siti Hajar~ said...

Tahniah aqish dah bjaya nek beskal...khjr pun taw pasal examo ni tp xpnh try la lagi...mmg dah terbukti bagus ye..nti nk try plk..

lily azliyana @ mama zara said...

dulu mase skolah ade gak makan examo ni. smpai form 3 jek kot pastu stop..hehehe..skang dh start bagi Zara makn tp kdg2 terskip gak sbb lupe nak bg..huhu. die plak tk mau mkn examo tu mcm tu jek, kena masukkan dlm air minum die..=p

nway, bestnye balqis dh pndai kayuh basikal. Zara lom reti lagi..hehe

Nia said...

uiii..Balqis dah pandai kayuh basikal!! aunty dulu pun lambat nak pandai..huhu..Examo zaman sekolah dulu selalu dengar kawan-kawan kata bagus.

nia said...

salam,
nak tanya harga Examo tu berapa ya?bolehlah oder ngn anje.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.