Followers

Friday, June 18, 2010

CROCS - Kasut Menghina Allah SWT

Sejauh mana kebenaranyer???mama pun tak tau k..
saje share info dengan kengkawan semua...
kalo ada sape2 yang tau lebih lanjut atau nak beri lebih penerangan
mengenai isu ni...leh tinggalkan komen k

18 comments:

atty's said...

itulah ..ade dpt email pasal nie aritu..nasib bukan peminat crocs tegar..hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

boleh baca kat sini

http://keretamayat.blogspot.com/2010/06/perasan-di-salahkan-lagi-part-3.html

Nadiah Sidek said...

blh baca artikel bwh ni utk kita lebih berfikir..

http://ahmiez002.blogspot.com/2010/05/slipa-boyo.html

emma said...

yeker... Alamak, mcm ne nie...

Sidratul Muntaha said...

sib baik ler tak minat benda - benda gini.
so..mujur tak terlepas.
beselah.
bile terlalu sangat ikut trend tu yg tak betul - betul check.
mintak dijauhkan klu betul ler benda - benda gini terjadi.

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak atty: nanti kiter kupas lebih lanjut tentang isu ni k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to eliss: ok tq dear

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to emma: tak pe tunggu berita selanjutnyer k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to nadiah :ok tq dear

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to sidratul : tak pe kiter tunggu kupasannyer nanti

ibu emy efy eqy said...

ade jugak akak dapat email ni.

dahlah tu tulisan Allah di bawah tapak kaki pulak tu. sampainya hati mereka-mereka ini.

Hanz said...

itulah susah nak dipastikan isu ni...tapi me pun dah tak pakai kasut crocs yg lama tu..dok belek2 pun, tak nampak gak tulisan tu...hemmmm

ayah,ummi, farish said...

dah lama dah dpt email pasal nie..seb baik x pernqh beli...

mamalieyna said...

alamak..baru perasan la..baru je beli..nnti kita baca utk lebih memahami..

wan sujaihah said...

kekeliruan yang yang tak dijangka kan?

~Siti Hajar~ said...

alamak! akak pun byk kasut croc ni..huhu

maslinamansor said...

tak dapat nak mengulas... :)

[-suziey-] said...

hmmm tu la..kena kupas btl2..tp klu dh terangan nmpk camne tu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.