Followers

Friday, June 18, 2010

Cutest Baby Face Contest - All Contestant's

Ok berikut senarai peserta untuk Cutest Baby Face Contest...
maka dengan ini berakhir lah sudah contest ni...
so on going Go Go Green Cutest Baby Contest (klik untuk untuk maklumat lanjut)yang akan ditamatkanpada minggu depan...sila semak senarai perserta diatas....
dan sekiranya anak anda tiada dalam senarai...sila beritahu di entry ni k...
so minggu depan mama akan bagitau TOP 6 untuk Cutest Baby Face Contest ni...
Tahniah untuk semua & TQ sudi join...
hadiah akan diberikan kepada 3 orang pemenang k...
hadiah semua ditaja & akan diupdate nanti...
yang pastinyer hadiah untuk 1st SUPERB (banyak hadiahnyer).....nge...nge....nge
so itu tanda penghargaan untuk blogger tegar blog mama...

15 comments:

chekna said...

ala... baru terpikir nak join... hehehe.. xsempat plak.. memula dulu cam segan nak join.. kan dah padan muka...

smms said...

yeay ..hrp qk berjaya ..negnegengen

Wansteddy Tales said...

woa... soheh pening kepala pilih pemenang ni anje >< kalau dipilih jadi juri pun terpaksa serender! hahaha

smms said...

anje nak tanya, hadiah ikut 2 katogeri L/P or 1 katogeri ja ?

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to chekna: ya peringatan dah selalu diupdate untuk submit cepat2...sowy dear maybe next time join k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to wan : silap tak pilih wan jari juri...biar pening pala nak pilih...hu...hu...juri yang ada pun dok pening...dah la contest ada 2 juri minta wat satu2 dulu...jenuh nak pilih ni...risau gak nanti dapat komen dari cik anon yang tak bertauliah tu...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to smms: kali ni tak de kategory k...sebab contest ada dua tak cukup tangan nak wat banyak2 kategori...so tunggu k

mummy_ayu said...

harap harap ada la rezeki Iris menang..amin..apa pun good luck untuk semua!!

[-suziey-] said...

waaaa dh kuar..hehe aQeel in the list :)

yantz-yeem said...

lor...contest yg nie dah abis ke???huhuhu...ingtkan dilanjutkan sampe 30hb???huhuhu...baru nak wat entry pasal contest nie...hwaaa!!!:(:(
x leh ke bukak sampe ahad nie ke???plisssssss.....

mamamiera said...

uih.. 2 contest ropenye..
tomey2.. peninglah nk pilih nie..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

huhuhu..terlepas...ingat dateline 30 jun ni...

SuZiE said...

x sempat nk submit.. bz sesgt lately.. ingtkan tutup 30hb.. xpe la.. xde rezeki nk join.. skg suzie bz jahit manik.. raya nk dekat kan.. huhuhu.. blog dah bersawang.. byk spider.. :) xde org nk uruskan.. ngeee...

zue @ annaleeya said...

mesti fenin juri nak pilih ni... seme tomei2...

hrp2 ader la rzki airel kali nih..!! chaiyok chaiyok airel...

Momma Mia said...

alahamdulillah dua-dua anak momma ada antara semua peserta2 tuh.. Thanks Anje. Good luck to alll!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.