Followers

Wednesday, June 16, 2010

Dah Nak Dekat Ni...

Salam Semua...bulan puasa dah nak hampir tiba...
bila dihitung cepat je masa berlalu kan..
kengkawan dah ganti posa???mama tinggal 2 hari jerk lagi nak ganti...
pejam celik pejam celik dah kena pikir pasal persiapan raya lagi...
tahun ni mama raya sakan sebab dapat cuti lama
demi membalas demdam tahun lepas raya ke 3 dah start keje
sebab kena wat payroll...so tahun ni raya jatuh pada pertengahan bulan
so tak payah dok risau2 pasal payroll..
leh beraya dengan amannyer...
tapi tahun ni tak plan lagik baju raya warna ape..
mama ingat nak beli siap jer..malas nak tempah2...
kengkawan semua dah wat persediaan ker???
eh..ape kena mengena dengan kasut ni plak ek???
al kisahnyer...kasut raya balqis tahun lepas yang dibelikan oleh papa
semuanyer dah hampir2 tak muat...
mama rasa raya ni for sure tak leh pakai punyer...
sebab kakai anak dara ni runcing & panjang...
baru beli tahun lepas dah tak muat..
now balqis pakai kasut size UK6..
panjang tak kaki balqis...kopak la papa tahun ni kena beli lagik kasut balqis...
mama pesan kat papa kalo leh no more clarks @ Osh kosh sebabnyer
tak leh pakai lama dah tak muat...memang la berkualiti & tahan lasak...
tapi kalo dapat pakai kejap rugi je kan...
kao beli besaq2 dah macam kasut MC Donald la pulak...
so ingat nak aim kasut bata jer tahun ni...tapi kalo papa nak brand Clarks @ Osh Kosh jugak...
sebab bagi papa biar sekali beli yang tahan punyer...harga belkang citer...
itu kalo untuk orang dewasa leh la kan...sure kaki tak kan panjang punyer...
tapi kalo kaki kanak2 ni cepat no tak muatnyer
so mama tak nak tanggung kos nyer...papa punyer kos k...sebab sepasang jer dah mencecah RM100 lebih...
so kasut ni nak di letgo...ada sape2 kenan???size semua dari UK 3 - UK 51/2..
  • p/s ari ni kena wat report..Jumaat bos masuk keje nak tengok report...so today bz sikit k
  • sape nak kasut tu leh email ke damia_nurin@yahoo.com mama pun tak tau nak let go RM???

19 comments:

LYaFRINA said...

y penting kaler PUTIH tu.. booking awal2 ni... hehehehehe

LYaFRINA said...

anje... i like.. nak..nak.. lya suka beli kasut.. saiz utk 18 m keatas kn???
letgo semua kt lya la.. hehehehehe.. beli

emy/mamasuri said...

sama ngan suri..cepat benor kaki tu membesar..tp kaki aqish runcing dan panjang still cantik tu..kaki suri lak besar dan lebar...huhuhu

atty's said...

tu lah pejam celik nak raya dah .
kty pun bz minggu ni .sbb nextweek nak bercuti lama dah .

ummi sofiyyah said...

salam anje,
ummi nak jugak..dapat satu pon tak per..berapa nak letgo ni? saiz kaki sofiyyah 14.5cm..leh pakai ker? warna purple or maroon tu ok jgk..sofiyyah x der lg warna tu..

smms said...

ala my qk kaki kecik lagi ..lum pndai pakai kasut ..tapi dah try beli crocs ja tuk dia ..

Ena said...

anje, nak let go baper rege nyer? hehhehe

maslinamansor said...

hmmm... danish tak leh kot...

ummi sofiyyah said...

ala lya...kasi can la kat ummi satu yer..yg muat kaki sofiyyah...boleh laaa yer..

Me_Lina said...

baru borong oshkosh ngn clark kt isetan aritu... giler murah... heheheh pastu pakai kejap jer...

~Siti Hajar~ said...

budak2 ni mmg kaki cepat besar, 3 anak khjr pun camtu, setahun je thn pastu xleh pakai dah padahal kasut dok elok lagi..

mummy_ayu said...

ayu pun interested gak..size berapa yer....?cantik....berapa...?
nak beli...

[-suziey-] said...

sbb tu kt mls nk belikan aQeel kasut..dia hanya pakai jenis crocs tu jek..n now since crocs pn dh ade hidden tulisan Allah..kena pk jenis lain plak..jenis getah2..sempoi..hehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to all : sape2 yang nak tanya harga leh YM mama dia damia_nurin@yahoo.com...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to suziey: memnag kiter pun suka pakaikan balqis kasut biasa jrk...tapi biler dia pakai gaun macam tak kena plak kalo pakai selipar jer...mesti nak beli kasut punyer...

Ain said...

cantiknya kasut balqis....

berkenan tengok....

Farra Dhelina said...

syg nya kasut dah tak muat..tu lah ank2 ni cepat membesar, klu beli byk2 pon rugi kan, sebb dah tak muat..

Nadiah Sidek said...

comelnya kasut balqis. mmg sengaja beli warna purple je ye? sini takde pulak jumpa warna purple

zue @ annaleeya said...

cantik2 kasut balqis... tapi dgn airel tak sesuwei ler.... hahahah!!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.