Followers

Monday, June 14, 2010

Destinasi Seterusnyer....Kami Ke...

Kami ke pantai Morib...
saje je join the club jenjalan...tak plan pun...masa kat kenduri kahwin tu
boss mama ajak pi Morib...so mama ikut je la...
tak de ape yang menarik pun...
just suka2 amik udara ditepi pantai...
kira macam amik mood nak bercuti la ni...

tengok tu...bukan balqis yang main layang2...papa yang main tau...

anak dara mama yang cute...
mendongak tengok leyang2...sekarang ni balqis dah banyak mulut..
asyik bercakap je...
sonot mama layan...
sama2 main layang2...balqis tak reti main lagi...
bila papa soh pegang....tak lama pastu balqis lepaskan benang tu...
satu hal plak papa kena pi kejo
dengan semangat nyer papa tunjukkan skill...
tapi time tu hari dah nak hujan...so tak leh terbang tinggi2...
balqis panggil layang2 ni "kapal terbang"...
tu dia layang2 balqis gambo lion...
sian balqis tengok je tak dapat main

lepas kami semua beredar hujan pun turun dengan lebatnyer...
sib baik sempat masuk kete...
  • p/s balik kenduri tu papa pengsan...bukan pengsan betul...tapi papa tido...kepenatan katanya...mama & balqis???kami teruskan aktiviti....nantikan sambungannyer
p/s mama still tengah pening nak pilih percutian kami sekuarga bulan 7 ni ...nape la susah banagt nak pilih ek...

16 comments:

Huda said...

lepak2 di pantai mmg best sambil tgk org main layang2..husna pun suke beno kalau org tgh main layang2 siap tunjuk2 :)

LYaFRINA said...

NMPAK CUN LA PANTAI NI.. COMEL...
BALQISH PON..MMG CUTE SGT2.

pakcikLie said...

Balqis mmg cute...i like bby gurl..

Farra Dhelina said...

wah gi morib..dh dekat lah dgn kita.. :)

[-suziey-] said...

mama..balqis xleh main layang2 tu..nnti dia yg dibawa terbang melayang..hiks..ate dh tuannya kecik dr layang2:p

sama la cam aQeel..makin becok..ade je bende nk sembang..pntng nmpk sume bende nk tanya..adeiii/..tp comel je dgr :D

la xdecide lg nk bercuti di mana..cpt decide nnt senang nk plan..hehe

Mama Hanim said...

wah..cantiknya pantai kan..best2..
aqish pn cute mcm slalu je..

Ain said...

ralitnya aqish tengok layang2 terbang.....

sama la dengan ain hari tue, kononnya nak kasi danish main layang2, tapi mama ngan abahnya yang lebih.....

hehehe....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestlah lepak2 kat pantai sambil main layang2..
Sian BalQis..dpt tgk papa main jer erk.. :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sonoknya main layang-layang :)

Ena said...

alahai.. memg sanagt cute okyh!.. dan nampak sanat baik ta u qis nie..

syok nye layan diri kat amik angin pantai.. akak juga la yg hanya leh nengok jekkk..

Adlina Husaini said...

bestnya gi morib..ina tak pernah sampai lagi kat sana

leh mandi tak pantai tu eh?

mama, kalau nak bercuti cari tempat yang byk kemudahan dan easy for family k =D jgn gi tempat panas2 ye,sian aqish..

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

balqish mmg cute..

ummiaqeef said...

hubby kite pernah menjaring kat pantai morib ni waktu air surut..dia bole jalan sampai ke tengah tau..tp hasil memberangsangkan...cume kene tahan sunburn la...hehe

zue @ annaleeya said...

best jln2... akak ujung mggu duk umah jerk.. en somi kena keje.. boring...! huhu!!

comei balqis rambut gitu... cute..

mamalieyna said...

khusyuk sungguh kak Qis memandang layang2x..kiut! ^_^

SuZiE said...

cute-miut je balqish ni.. xleh main layang2.. kang terbang ngan layang2 tu... bg papa je yg main.. balqish tgk je tau.. ekekeke...

jgn marah ek anje.. gurau jek!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.