Followers

Thursday, June 17, 2010

GiveAway Mama

GiveAway mama???ari tu dah war2kan nak wat...
tapi terpaksa di cancelkan sebab???contest mama still tak close...
Contest Cutest Babt Face & Go Go Green tu telah dipanjangkan
then akan ditutup penyertaan tanpa surat pekeliling ek...
maknanyer...bile2 masa leh close sebelum 30 Jun ni...
bergantung pada keadaan & juri2 yang mama dah lantik...
sebarang surat menyurat @ sebrang bentuk rayuan tak akan dilayan...
so beware k...nak join cepat2 submit penyertaan...
tentang GA mama...ari tu pikir nak wat tajuk
GiveAway 1000 entries for The First Comment...
tapi tak kesampaian sebabnyer tuan empunyer blog dah terlupa
nak monitor entry nyer dah melebihi dari 1000...
so kena pikir nak wat GA ape plak lepas ni k...

sowy la dah terlepas pandang la...la ni dah dekat 1025 entry...
tunggu GA mama nanti k...

16 comments:

[-suziey-] said...

umangaih..lagi gigih ni..seribu n3..hiks..kt br 500..hahaa:p

xkisah GA ape pn akn kugigih join,.hiks..

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

hohoyehhhh

nieda said...

banyaknya entry..blogger TEGAR..bagus2 sambil tambah duit nuffnang..hehe

♥MAMA♥ said...

hihii 1000entry tuuu ;-) caiyok caiyok anje! dh nk tutup penyertaan ek,nampaknye kena cepat2 pilih gamb sara ni ;-)

mummy_ayu said...

uish..dah 1000 lebih dah entry cayalah..ayu pun sama ngan suziey, baru 500 jer..he he he..otai nie..cayalah!!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to sue : hoyeh...leh la join nanti k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to suziey : yup...nantikan ok...tapi kiter kena pi bercuti dulu baru dapat grab hadiah yang best2

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to nieda: alhamdulillah...tq dear

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak da : ha...cepat2 nanti lambat tak leh nak join lagik k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ayu : tak de la biasa2 jerk...ada yang lagik otai tau

maslinamansor said...

mas baru jer 100 lebih...

Ain said...

fuyoooo, manyaknya n3 anje....

ain baru masuk 400....

bila buleh kejor nie....

hahaha....

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to mas: tak pe lepas ni usaha lagik k...cayok2

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ain : tak pe tak yah kejar...sebab kiter wat entry ni biler tercetus idea kan...kalo sehari melambak2 entry pun orang len tak terbaca punyer...so limitkan & pandai2 setting k

zue @ annaleeya said...

wahhh... byknyer entry... 1000 tuh... cayalah... mesti masyukkkk jerk duit nuffnang kan????

Huda said...

bagus tul anje..mak aih..x terkejar din :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.