Followers

Monday, June 28, 2010

Imbas Kembali @ Mereka Yang Pernah Bergelar Juara Anjuran Contest Mama Balqis...

Salam Semua....ari ni mama nak mengimbas kembali memori Contest2
yang mama pernah anjurkan sebelum ni...kesemuanyer ada 6 Contest..
Baby Cute Contest
Toddler Super Model Contest
My Cute Lil Princess Contest
Cutest Baby 2009 Contest
Cutest Baby With Cute Mom Contest
Cutest Baby Face Contest
Go...Go...Green Cutest Baby Contest
jom kiter imbas & tengok senarai peserta yang pernah bergelar Juara sebelum ni

On going Go Go Green Cutest Baby Contest

Cutest Baby Contest - TOP 6 telah diumumkan...
siapa juara...nantikan pengumumannyer...

Cutest Baby With Cute Mom
yang telah dilancarkan sekitar Februari 2010
dan pemenangnyer telah dipilih oleh Juri2 yang dilantik...
dan hadiah telah ditaja...

Juara Contest Cutest baby With Cute Mom - Boy's Category
Juara Cutest Baby With Cute Mom - Girl's Category
Ni plak Contest Cutest Baby 2009 Contest
yang telah dilancarkan pada November 2009
Pemilihan pemenang dilakukan melalui pilihan Juri...
Hadiah pemennag telah ditaja...
Juara Untuk Cutest Baby 2009 Contest
2nd Winner - Cutest Baby 2009 Contest
3rd Winner - Cutest Baby 2009 Contest
My Cute Lil Princess
Contest ni dibuat pada July 2009
Juri telahpun memilih pemenang berdasarkan kecomelan peserta2...
1st Winner Boy
1st Winner Girl
Contest Mama jugak...sekitar May 2009
Toddler Super Model Contest
1st Winner - Boy
Muhammad Yaeesh...
1st Winner - Girl
Alya Batrisya
Juara - Muhammad Haraaz Aqeel....anak teruna suziey...
Ni plak contest yang mula2 sekali mama anjurkan...sekitar April 2009
time tu tak de banner contest..
masa tu jugak...tak berapa banyak contest yang dianjurkan oleh blogger2...
maybe tak HOT kot contest2 ni...
tapi mama dah mula berjinak menceburi bidang Contest2 ni...
pada peringkat permulaan ni memang banyak sambutan...
tq2 pada yang sudi sokong mama dari dulu k...
ni plak Juara Girl - Arifa Dalila...
semua Juara cute2 bangat....rasa terharu sebab ramai yang sudi join contest anjuran mama...
kalo diteliti...tahniah mama ucapkan kepada semua yang telah dinobatkan sebagai Juara...
rasa satu kepuasan biler wat contest...leh tambah ramai kenalan kan...
so bermula dari anjurkan contest2 ni...mama dapat ramai kenalan & berkekalan sampai sekarang...cepat je masa berlalu & usia blog mama ni pun dah hampir 3 tahun...
  • p/s ada Contest & GA lagik lepas ni k...nantikan kemunculannyer...

8 comments:

LYaFRINA said...

heheheh.. dh byk rupanya contest anje..lya start join anje punye contest : Cutest Baby 2009 Contest

♥MAMA♥ said...

a'aa anje,sama la ngn k.da..masa start masuk dunia blog awal februari thn ni,masa tu mcm blur je "apa itu follower..apa itu entry...apa sidebar..nk2 apa itu contest???apa contest2 yg diorang buat ni ek...eh,camna nk add follower?apa benda alah ni ek" mcm2 persoalan bmain kat fikiran k.da masa tu,rasa blurrr teramat..hihiii skang ni dh laju je join contest sana sini n syukur mana yg ada rezeki kite terima...n alhamdulillah dpt la kwn2 baru wpun x penah jumpa,tp rasa seronok sgt dpt kwn ngan korang seme ;-) n yg paling penting tima kasih sgt2 buat anje sbb anje ni sbnrnya antara kwn2 k.da yg mula2 k.da start blogging ni n tau apa itu blog apa itu bla bla bla..hihiii,u really made my my day dear! mmmmuah!!

Izan Ishak said...

hi anje...dah byk contest yg anje buat ye~ izan suka tgk anak2 yg menang, semuanya comel2 belaka.
izan pun byk belajar dari blog anje~ tqvm anje!

nza said...

wah dh byk gak tu anjur contest...nk wat camne kak nza dh xde baby tecik so dh xleh join.....hi..

Farra Dhelina said...

anje mmg terkenal dgn contest ni kan..

setakat ni baru 2je contest anje yg sempat kita join.. :)

semoga blog anje trus sukses yea ;)

Momma Mia said...

Kami pun start kenal Anje masa contest yg pertama tuh Baby Cute Contest... masa tuh baru jer berjinak dgn dunia blogger nih. Alhamdulillah skrg dah ramai kawan w/pun tak seramai Anje.

Sronok berblog dgn Anje nih.

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ayu start join contest hasil drp contest yg anje buat..dari situ ayu mula dapat ramai kawan...

ayu pun banyak belajar pasal2 blog ni dari contest anje..

alhamdulillah..dah masuk 3 tahun rupanya...semoga terus suksess

MamaDamia a.k.a Haiza said...

banyak jugak contest yang anje dah anjurkan ye...boleh tahan anak teruna suziey tu sampai 2 contest anje yang dia menang....rezeki budak comei...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.