Followers

Thursday, June 3, 2010

Mama Menang 1 Contest & 1 GiveAway

Alhamdulillah....syukur dipanjatkan ke hadrat Illahi kerana mama memenangi hadiah
untuk Contest & GiveAway yang mama join...
walaupun dapat saguhati...tapi mama bersyukur dalam beratus2 penyertaan yang
disubmit...akhirnyer penyertaan mama diberi anugerah penerima hadiah saguhati...

Contest Seiras Wajah Musim Kedua dari Kak Yan...
mama dapat saguhati tempat ke 5...

Alhamdulillah....next time wat lagi ye kak...
Lagi satu GiveAway dari Baby Ibu...
Banner Giveaway ari tu..
mama dapat saguhati jugak....voucher RM20 menjadi milik mama..
so leh la shopping2 kat Secret Bargain untuk menerus voucher tu...

Tahniah pada semua pemenang & TQ pada semua juri yang memilih mama...
so bersemangat waja lah lepas ni mama nak join contest2 yang ada....
ada mana2 contest yang mama terlepas pandang???
TUNGGU!!!!

19 comments:

ummiaqeef said...

tahniah anje.. rezeki..rezeki..hehe

[-suziey-] said...

tahniah anje..murah rezeki..alhamdulillah :)

Adyshariz said...

tahniah.. best nya

INTANKUTERPILIH said...

tahniah...boleh tak pasan lak contest nie...hehe

Mama Hanim said...

tahniah anje..

SuZiE said...

tahniah.. rezeki anje n balqis.. :)

zue @ annaleeya said...

tahniah anje... byk tok rzki anje yer...

anje kene tag tau... tag dan giveaway skaligus... buat tau, mane tauh bertuah.. heheh!!

Ain said...

tahniah anje....

seronok bila menang kan...

honeylanz said...

tahniah..ni namanye rezeki yg tidak disangka ;)

mamalieyna said...

best tuuu..saguhati pun pemenang juge! ^_^..syabas! hehe..

SyidaMislan said...

congrats!bestnye...

yantz-yeem said...

tahniah..dah tgk result tu...tggu anje [posting entry ni je dlu heheheeh...tapi aku xde rzki huhuhu..xpe next time masuk lagi...

ni nak komen yg entry bwh tu plak :
biasa lah anak 1st mmg sglanya nak yg terbaik kan tuk anak2...tpi siyes la..awl2 kna try anak nie gune brg yg ekonomi sket...samalah mcm aqil dlu...dah biasa gne brg mahal kalo bg yg ekonomi mcm2 hal le jadiknya..tpi kena slow2 la tukar...dlu mmg bengkok sket la sbb susu aqil mhala gilos...so skg dah minum dugro..pampers pon dah pakai pet-pet/drypers...jimat sket...lagi jimat kat dini sbb dini dah gune CD hehehe

alamak terpanjang pulak komen nie...

wan sujaihah said...

tahniahh...tambah lagi koleksi hadiah :)

MaMa3H said...

tahniah...rezeki anak..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tahniah...bestnya dapat hadiah...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Tahniah anje... to Balqis gak...

Hope pasni akan terus menang okey...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

THANKZ TO ALL MY LOVE FRIENDS....

mamarifqy @ Naa said...

tahniahhhh ! ! !
wow..adiah yg beshh

mama zharfan said...

congrats dear!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.