Followers

Wednesday, June 16, 2010

Pecaya Tak???

Pecaya tak kalo mama kata mama ni memnag tak femes kat FaceBook???
ye...pecayalah k...ape je post mama kat wall tak de sape yang sudi komen...
sebab ape???mama ni tak berapa minat sangat dengan FB ni...
ntah la...tak tau nape...kalo tak bukak ari2 pun tak kisah...
tapi kalo blog tak leh...sehari tak bukak rasa macam tak best...
kengkadang tegok wall orang len penuh dengan komen dari kengkawannyer di sana sini...
bagus nyer FB ni leh carik kenalan lama...ye tak???
tapi kengkadang tu ada yang menyalahgunakan kemudahan ni
untuk mencaci mengutok & menghina orang lain...
ntah la...pendapat masing2...tak Profesional la jadikan laman web untuk wat
benda yang tak bermoral tu tol tak...
ok bagi sape2 yang nak add FB mama sila kan k
damia_nurin@yahoo.com @ Anje MamaAqish
kawan pun tak ramai...ada beberapa kerat je...mama suka upload gambo jerk...
tapi tak suka nak komen2 wall orang len...
  • p/s nak citer ape ek ari ni???cam ketandusan idea plak...

25 comments:

notti netti said...

alolo ciannyeeeeeerrr.......

LYaFRINA said...

heheh..sama la..lya kurang gak layan fb.. fb x tgk pon xpe..tp kalo blog..uisshhh.. xlengkap idup ku ini...

posting gambar balqisk jer.. lagi best blh tgk pic si tomei ni

[-suziey-] said...

kt pn jarang on fb..dulu kt opis block..skang dh ok tp jarang buka gk..hiks

smms said...

huhuh i pun bih kurang ja ..bila time free gila baru berFB ..
tapi kwn i ramai cuma masa yang xizinkan ..

Ibu Mifzal Arsyad said...

sama la..pun x minat nga facebook...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to notti: kesian la kat saya k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to lya: yup tol tu suka posting gambo jer...komen2 malas tapi kalo blog laju jerk

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ibu mifzal ; sama lah kiter

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to smms: kawan ramai best la ramai yang koemn ni kiter tak de kawan...kih...kih

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to suziey : kat opis kiter pun kengkdang tu diornag block gak...ntah tapi tak kisah pun

Yan said...

samela dik...
akakpun tak semegah kt fb..
klu update status.. baca sendiri jek.. tak cam org lain huhu
tu yg bosan kat fb//
adepn kawan komen.. haq tu tu ler gak

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak yan : cam frust jerk bunyinyer...

Fieza79 said...

kak fieza pon skrg kurang melayan fb...
btol kata Anje tu lam fb asyik owg dok ngutuk je kije nya..

Ena said...

sama la kita.. akak ni jarang bebenor bukak fb.. kalo teringat je buka.. opis hour nie sangat jarang nak bukak.. kalo rajin tu jengah2 masa kat umah jekk.. kalo tak..huhuhu

Ain said...

ain pun jarang bukak fb.....

dulu rajin jugak main game farmville kat situ, tapi bila rasa cam buang masa jer, terus stop dan tak main dah.....

touyakaruma said...

selalu gak bukak ... tapi just tengok-tengok

INTANKUTERPILIH said...

samalah kita...kadang2 ketandusan idea gak...

Huda said...

huda suka layan fb sbb leh share opinions ngn member2.. :)

lily azliyana @ mama zara said...

Kite pon wlu dah ade fb ttp prefer berblog. wlu tak tegar mane, tp mmg tk leh tak bukak blog sehari. klu tk update pon, terjah blog kawan2 jek..

sedih bile ramai kawan2 yg bile dh aktif fb, tros tak mau update blog..huhu

Farra Dhelina said...

sama lah..jrng on9..sbb ofc block..guna orixy plak lembab yg amatt..

to kita dah add u dah..;)

yeahhh hidup blogg hihi

ibu_Arifa said...

samalah kita pun..selalu on blog jer...dulu2 daftar FB pun sbb hubby suruh..nk cukupkan/ramaikan "geng" nk main game.

saya online pun kalo2 ada kawan nk ajak chat kt situ.

Nadiah Sidek said...

sy jarang update status kat FB. selalunya baca status kwn2 je la. nnt sy add ek ;)

Nia said...

ala,mama tak femes kat FB, tapi sgt famous di blogger..hehe

Nana said...

heheh yes setuju fb buleh carik kawan2 lama...kita dua2 aktif juga..tp blog lg bez dari fb heheh

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

blog lagi best dari FB...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.