Followers

Wednesday, June 30, 2010

Pemenang Cutest Baby Cute Contest & All Contestant Green Cutest Baby Contest

Selamat pagi...seperti yang dijanjikan berikut adalah senarai pemenang...
tahniah mama ucapkan pada semua...yang tak berjaya leh join next contest plak k...
harap2 lepas ni kengkawan semua sudi join contest yang mama akan anjurkan lagik..

Drum Roll
:

:



:



:

TEMPAT PERTAMA

JUARA 3 Kali untuk contest yang pernah mama anjurkan...
sape lagik tak lain tak bukan Muhammad Haraaz Aqeel a.k.a Aqeel

sebanyak 25 Undian

TEMPAT KEDUA
Puteri Irdina Qaisara a.k.a Sara
Sebanyak 9 Undian

JUARA KETIGA

Muhammad Arif Haidar

Sebanyak 10 Undian

Dan Undian 2ND TERBANYAK adalah : 18 Undian

DAMIA

kesemua mempunyai saingan & undian yang banyak....namun keputusan Juri adalah muktamad...kerana 30% adalah dari undian & 70% permarkahan dari Juri2 yang dilantik
so tiada lagik tanda tanya @sebarang bantahan...

Keputusan Undian :
01 - 25 Undian

02 - 10 Undian

03 - 4 Undian

04 - 18 Undian

05 - 9 Undian

06 - 9 Undian

Dan berikut plak senarai kesemua peserta Green Cutest Baby Contest

Seperti biasa, sila semak senarai penyertaan, sekiranya ada keciciran...kasitau nanti mama update baru k...esok mama publish TOP 6...system VOTE akan dilakukan sekali lagik...


  • p/s sila email alamat pemenang untuk kiriman hadiah ke damia_nurin@yahoo.com... & untuk makluman pengeposan hadiah mengambil masa selama 2 - 3minggu, ini adalah kerana proses penghantara hadiah dari SPONSER ke tangan mama then proses pengeposan hadiah ke PEMENANG....

28 comments:

chekna said...

congrats to all winners.. mmg rezeki aqeel lagi.. nak kena berguru ngan suziey ni..

~Siti Hajar~ said...

Tahniah kpd semua pemenang...

Ain said...

tahniah untuk pemenang....

gud luck untuk si baju hijau plak ya....

Wansteddy Tales said...

Wa... debaran sampai kepuncak! tahniah kepada semua pemenang ><

semua barisan peserta cute2 belaka >< best3!

Farra Dhelina said...

wahhh..dh agak dah..hehe congrts to all the winner!

♥MAMA♥ said...

aminnn,alhamdulillah ada gak rezeki sara kali ni sbb ternyata sbgmn yg anje nyatakn mmg saingan sengit especially dr segi undian,hihiii ;-) tima kasih sgt2 kpd yg sudi undi sara...n mmg dh ku jangka juara bertahan tetap milik aqeel the ensem one n cute gtu ;-) tahniah buat seme pemenang & peserta, dan tima kasih sgt2 buat penganjur & penaja ye ;-)

* nnt k.da email detail ye ;-)

maslinamansor said...

mendebarkan....

Izan Ishak said...

tahniah kepada semua pemenang...semuanya comel2 belaka~

mama rifQy said...

wah,,congrate!!sgt cumey
aqeel mmg layak!!so ensemboy!!

4 go go green contest..gudluk 4mybb!!

yantz-yeem said...

tahniah pada smue pemenang...waaaaa nnti nak kena vote gak eks...

ummi sofiyyah said...

Tahniah..tahniah kpd semua pemenang...!!! sgt setuju dgn keputusan juri...

my.mastura said...

wahaha..sungguh kiut pemenang no.2 tu...u're gorgeous! :D

tahniah juga kpd pemenang lain :D

p/s: green baby contest, Mikhail ada..:D..his rezeki this time? *wink InsyaAllah

Nia said...

alahai, kalau ikutkan semua yang masuk pun comel2 kan..tapi kena ada juga yg menangkan.

congrats utk semua baby yg menang ya!

mummy_ayu said...

congrats to all winner!!! memang encem aqeel..

::Mamalyna:: said...

tahniah buat semua pemenang...

LIP (^_^) said...

comel2 anak2 nih..

eima said...

mmg dah gak sara mest menang punya ... shes cute !!
congrats to all winner!!

Anonymous said...

yee curik masa sket..jengok result..hehe..Alhamdulillah no.3 still pemenang..suka3x..! tahniah buat semua yg menang,terutama abg aQeel yg encem tuu dan cute Sara..^_^!

thanks kpd yg sudi undi-mengundi tu!
~mamalieyna

LYaFRINA said...

tahniah buat semua winner.. so cute blake... tergoda i...

**yesssss... asya ada kat go go green!!

Suhana Shahril said...

Tahniah Anje, berjaya menganjurkan contest dan tahniah buat yg berjaya

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

seperti yg dijangka..no 1 & 2 tu dah agak dah...

congrat to all winners..

ummiaqeef said...

congrate to all winner..

nieda said...

tahniah kepada pemenang..ramai yg join..meriah gitu

mama zharfan said...

congrats to all winners!!

mamamiera said...

tahniah pd pemenang..
baby anda mmg kiut sgt..
alhai heqal pnye picca in green x tertanding dgn peserta yg lain2..
xpe, just memeriahkan.. ade rezki adalah... =)

zue @ annaleeya said...

wahhh.... tahniah pada pemenang... seme comel2...

tak sabar nak tgk top 6 go go green esok... ader rzki airel aderla kan???

MamaDamia a.k.a Haiza said...

tahniah buat suziey dan juga semua pemenang...kita tunggu keputusan untuk go go green contest plak ye

[-suziey-] said...

weeeee...yeayyyyyyy aQeel menang..huhu..byk giler n3 anje kt miss...ni tgh katam satu persatu..cuma xdan komen je lagi..huhu//...sabaq no....nk buat n3 pilihanraya plak.undi mari mengundi..keeekek:p

thanks anje,..

ni add kt..

suziey

433-0-1, jln 1.132, gasing indah,
59200 kl
\

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.