Followers

Tuesday, June 15, 2010

Pengumuman - Pembukaan Blog Baru

Salam semua...mulakan pagi yang ceria...
walaupun dalam hati ada sejuta pertanyaan yang dalam dilema...
ari ni mama nak bagitau....mama dah bukak blog baru..
blog yang khas untuk INFO@ mengenai Contest & Giveaway...
saje suka2 jerk...memandangkan sekarang ni banyak sangat contest & giveaway
yang sedang berlangsung...so mama nak share la info2 untuk dgn kengkawan semua...
so pada sape2 yang ada wat contest & giveaway then nak mama masukkan
contest & giveaway kengkawan dalam listing blog mama
leh kasitau k...

Blog Personal Mama

http://damiaqish.blogspot.com/

Blog Khas untuk Contest yang Mama Join
http://mamapapaaqish.blogspot.com/
dan blog khas untuk Info2 GiveAway & Contest
http://1malaysiagiveaway.blogspot.com/

  • p/s saje je gatal tangan nak wat 3 blog...kengkawan perasan tak mama ni suka template dari
    http://www.giselejaquenod.com.ar/blog/
    ketiga2 blog mama adalah dari GISELEJAGUENOD...mama dah try semua template yang ada..
    Btemplate & sebagainyer...tapi ni gak yang mama kenan...

16 comments:

i_sofia said...

eh, tu mama dah dapat template yg side bar kiri dan kanan! sofia modify sendiri je.. tp jenuh jugak la perah otak tukar coding.. hehehhe..

Me_Lina said...

meh letak contest i ek...

http://bengelina.blogspot.com/2010/06/my-daddy-super-cool-contest.html


thanks mama balqis....

Ain said...

tahniah anje....

nanti ain follow k....

Ena said...

dasyat la.. sampai 3 t.. mesti masyuk en. nuff tu nanti kan!.. :)

ummiaqeef said...

wah..kaya blog ni..hehe..

[-suziey-] said...

amboih byk nya masa mama nk maintain 3 blog..huhu..kt xterdaya la nk buka blog lain..huhu..ni pn jenuh dok maintain:p

Huda said...

alahai rajinnye anje :) smpi 3 blog..xper klu rajin maintain leh je kan..hehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to i sofia: haq tu yang malas...kalo leh nak senang jerk...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ain : he...he...macam pembukaan kedai je

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to me lina : awal2 dah masukkan dear...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ena : saje je gatal tangan nak tambah...leh share dgn kengkawan

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to roxy : alhamdulillah...saje je

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to suziey : kiter saje gatal tangan...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to huda : saje je...just for fun

mama rifQy said...

akak!akak ni sgt suke buat byk2 blog..sgt rajin!
Kagumm..amazing!!
saya nak jd cam akak jugak laaa!!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to mama rifqy : tak de la biasa2 jerk

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.