Followers

Friday, June 11, 2010

Pengumuman Penting Mengenai Contest

Sowy ye kengkawan....Saya penyimpan mohor2 Contest ingin mengumumkan bahawa contest yang mama anjurkan terpaksa
dilanjutkan tarikh tamatnye...
ini adalah kerana Juri Utama untuk contest berkenaan
pegi Khursus selama 2 minggu...& satu lagi juri pegi bercuti...
mula2 ingatkan nak gantikan je juri tu dengan juri utama yang lain...
tapi nanti kecik ati plak...sebab dari awal dah pilih dia jadi juri utama...
so maka nyer tarikh tamat contest dilanjutkan sampai
30 Jun 2010...hye orang naik jemu la nak ngadap contest mama
yang terpaksa dilanjutkan ni...
mama tak sabo nak wat GA ni...tapi selagi Contest ni tak habis
tak leh nak wat GA...nampak cam gelojoh plak...
so minta maap banyak2 ye...mana yang nak join still leh submit penyertaan
& bagi yang dah submit amik peluang ni untuk go thru balik penyertaan k...

http://mamapapaaqish.blogspot.com/2010/05/cutest-baby-face-contestby-mamaaqish.html

http://mamapapaaqish.blogspot.com/2010/05/go-go-green-cutest-baby-contest-by.html

  • p/s ampun maap dipinta ye kengkawan...jangan marah k...
  • p/s kengkawan rasa perlu cari juri lain @ lanjutkan je tempoh contest ni???naik pening kepala mama ni...dah la kat opis mama sowang wat keje...kawan mama cuti kahwin... dugaan ni namanyer...kena kental mengharunginyer...

13 comments:

cik puan akish said...

ok aje sis:)

ibu_Arifa said...

betul jgk kata Anje tu..tak payanh lah cari juri lain..risau ada yg terasa pulak.. hati org sapa yg tahun kan..
lanjutkan pun xpe..lagi banyak kwn2 lain boleh join nnt.

[-suziey-] said...

ala xpe lanjutkan je la..nnti lebih ramai bole join..hehe..

yg pasti kt dh join..ekeekk

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ayu sokong lanjutkan ajer..

zue @ annaleeya said...

tak kisah anje... lgpon klu pilih org lain, takut terasa plak kan??? akak ok jerk...

wan sujaihah said...

ala anje siap mintak maaf..org nak bagi hadiah pun dah cukup bagus...

tadak hal la :)

my.mastura said...

30 june?? lmbt nye..huk huk

yantz-yeem said...

baguih lnjutkan jek wakaka...ada ms aku nk suh dini berposing!!!hehehge

LYaFRINA said...

xpe..xpe...
take a time ok!!

Farra Dhelina said...

waweeeeeeeee...dah can nak join nih ..insylh..klu sempat, nk join lah :)

mama zharfan said...

orait ajer :)

maslinamansor said...

macam bagi can kat mas jer... :)

Ain said...

kalau lanjutkan boleh tukar pict. tak?

hehehe....

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.