Followers

Monday, June 7, 2010

Promosi Di TESCO

Hallu....hallu...mood dah kembali....
First nak TQ very2 much to Suziey sebab bagi info kat mama...
ada sale promotion Mamy Poko kat TESCO...
dah secara Zasssss.....nyer mama terus ajak papa pi Tesco malam tu jugak...
nge....nge....nak pi beli Mamy Poko....
Mama Grab 2 pax JUMBO.....murah dari yang sebelum ni...
B4 this RM55.90 kalo tak de promotion...
NOW RM45.90 sajok....untung....
bagi sape yang masih tercari2 mana nak dapatkan stok yang murah & berbaloi2
leh pi TESCO k....
kami kalo borong susu & diaper's balqis...
memang TESCO menjadi pilihan utama....

Tu dia promotion Mamy Poko....
kalo Progress Gold yang besaq tin 1.6kg RM77.90

tapi kalo beli kat speedmart lagik murah RM71.40 jerk...

so sebagai pembeli kita mesti bijak berbelanja & mesti pandai mencari tempat yang menawarkan harga yang murah.....

tu je info untuk petang ni....TQ suziey.....

kesemua promosi till 16 MAC 2010

14 comments:

ummiaqeef said...

drypers ngan susu anmum ade offer x?? hehe

nieda said...

thank for the info..ptg ni nak p tesco kalau2 ada promosi lagi mamy poko..selalu size M kalau ada promosi kejap je habis..hangin betul

[-suziey-] said...

welcome welcome..hiks..jadila pengguna yg bijak.beli yg murah sajek ...hehe..byk ler penjimatan yg anje lakukan..boel soping benda lain plaks..hehe

atty's said...

betui kita kena jadik pengguna yg bijak bandingkan harga..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to umiaqeef: anmum ada offer tapi tak ingat la berapa harganyer...dryper RM32.90 jerk...

maslinamansor said...

anje tahu tak yang sekarang Mamy Poko buat contest?
Try la masuk, mana tau boleh menang.

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to nieda: ape lagik jom pakat2 pi serbu k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to suziey : yup sila wat survey dulu sebelum membeli k....

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to k atty: setuju betul3

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to mas: ye ker???nak join gak la...

Adlina Husaini said...

yang, susu enfagrow offer?? kot2 la terperasan susu tu..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to adlina: sowy la dear i tak perasan la

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

kat rumah ayu pun sampai pemplet Tesco ni...yer memang berbaloi2 kan harga mamy poko tu....

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ayu : jadilah pengguna yang bijak...berbaloi memang berbaloi

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.