Followers

Friday, June 18, 2010

Senarai Perserta Contest Yang Disqualified

Selamat pagi...Update untuk Contest mama k...
pihak juri dengan berkobar2nyer dah terjah semua blog yang join contest mama
then juri ada disqualified kan beberapa peserta yang disenaraikan oleh nya..
so kat sini mama kasitau peserta yang di disqualified, tapi mereka ini
masih sempat lagik untuk tukar gambo then tinggalkan semual link
anda pada entry contest k
kenapa juri Utama tak terima???
sebab juri kata Contest Tema HIJAU so baju mesti 90% warna hijau...
then 10% leh warna lain...so lebih senang kalo 100% warna hijau k...
memang mama ada pi terjah semua blog then mama ada cakap penyertaan mereka diterima
tapi oleh kerana Juri Utama telah membuat keputusan untuk
meletakkan syarat yang dinyatakan diatas & sebulat suara dengan juri2 yang lain
bagi mengekalkan tema GREEN tu...makanyer senarai penyertaan dibawah perlu menukar gambar anak2 anda...keputusan juri adalah muktamad k...
so sorry...

Nurul Damia Amnan

Nurul Nadira Dania

abdullah syahmi
Muhammad Irfan Rifqy
Ahmad Danish

sila refer semula syarat penyertaan berbunyi:
5. Upload hanya sekeping anak anda berbaju HIJAU, boleh hantar 2 & 3 kali penyertaan(kalo anak ada lebih dari satu) & sila pastikan gambar jelas & senang untuk di copy paste & gambo tidak boleh di edit & studio photoshoot


*** kat situ pun dah mention BERBAJU HIJAU...so mesti hijau sehijau hijaunyer k, supaya contest ni tak larik tajuk & tak adil untuk peserta lain yang join @ Klik SINI untuk maklumat syarat penyertaan***
contest akan ditamatkan pada bila2 masa tanpa surat pekeliling k...so mana yang nak join tu masih sempat lagik...sila hantar penyertaan & pastikan memenuhi syarat...
  • p/s untuk contest Cutest baby Face - semua penyertaan yang dihatar layak k...tak de problem...
  • p/s kalo nak tukar gambo still boley lagik tapi kena bagi link semula kat entry contest & mention tukar gambo k

13 comments:

INTANKUTERPILIH said...

anje..kalau nak tukar gambar boleh ker??tanya jer...

mamalieyna said...

takpe...still ada masa tuk mereka2 yg tersenarai tu tuk tukar gambar..chaiyok2x.. ^_^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Anje dh terjah kita punyer ker??

lily azliyana @ mama zara said...

Yekla, kalau takde komen dr pn penganjur or juri, kire dah qualified jugak ke..hehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to intan : leh je tapi nanti mention k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak ina : yup still sempat lagik k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to lily : dah terjah akan diterjah buat kali ke dua k

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to lily : yang tak tersenarai kira semuanyer ok...juri utama akan terjah lagik sekali k...tehn nanti kiter akan tinggalkan komen k

CatlinaFly said...

anje, jomlah buat photobook..lepas2 ni tak tau ah bila sy akan buat promosi lagi..semua photobook tu harga sebenar dia RM100 ke atas sebenarnye :) aqish mesti ada byk gmbr cung cung ni :)

mamarifqy @ Naa said...

ALAHAII...
emm..nampak gayanyer kne beli baju ijo laa.
xde baju da!ayyyyoooo!!

eima said...

seb baik anak aku terpilih ....

WaRdAh @ ibu to BatRiSya said...

arrgh..xde baju hijau lain dah..ermm..xde rezeki..nak masuk yg lg satu xlyk plak..uhuhuuu...

[-suziey-] said...

hope dorang aware la psl ni..jgn nnti salahkan penganjur tetiba tau DQ..hehe..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.